Heti mozi bemutatók: Május 31.

Hát nem sok minden jött a héten. Még mindig faszság a Grindhouse kettévágása, leglaábbis bemutató szempontból, főleg, hogy én a Planet Terrorra vagyok kiváncsibb. Tarantino rajongók viszont gondolom özönlenek most a mozikba.

 • Grindhouse: Halálbiztos
 • Leszámolás – Terror
human
írta
2007. 05. 31. 18:37
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: Május 31.” bejegyzéshez

 1. mi még egész jól megúsztuk: az angoloknál szeptember 21-én mutatják be a grindhouse-t, s tudja fene, mikor jön hozzájuk a planet terror.

 2. Az miért van, hogy aki hallott róla várja a Grindhouset, amcsiknál mégis bukta?:S

 3. háát el kell, hogy keseritselek. a planet terror egy nagy fos. kb 1 óra alatt találhatták ki a plot-ot, és a többi dologra sem forditottak sokkal többet. nagyon tökös film akart ez lenni, de egy kazal szar lett. a death proof-ot ma nézem, de ahogy hallom, az sem remekel…

 4. Annyi előnye van a kettévágásnak, hogy ide a hosszabb, európai verzió került így. 84 perc helyett 11x. Ami a hírek szerint ez esetben nem parasztvakítás (értsd felesleges jelenetek hozzácsapása a la dvd extrák), hanem minőségi javulás.

 5. a planet terror nagyon ész, de a halálbiztos elég necces. oké, baromi jó képek akadnak benne, tarantino meg írt néhány jó szöveget, de ettől még halál vontatott az egész. a 45. perces történés a x & y & z & g együttes számára überkirályság, de a többi…

 6. a planet terror sokkal élvezhetőbb, ez meg egy vontatott sz*r, nekem kurt russel se jött be ebben a húdekicsinállakbenneteket szerepben..

 7. én jövő hét szerdán megyek megnézni a halálbiztost.
  sztem nem lesz szar, legalábbis reménykedem benne.

 8. nem sz*r, csak tényleg iszonyat vontatott:)

  viszont az orosz akciófilmről is tessen írni valamit.

  igazi kuriózum lenne, human, ha bevállalnád:)

 9. Tegnap letoltuk a Halálbiztost. Jó volt de sztem pont elég lett volna a rövidebb verzió is. Kb 2 részre volt osztva(persze összefügg) és a másdik kb folyamatosan jó volt az első kissé télleg vontatott

 10. Death Proof 2.fele szerintem is jobb volt cheerleader rulz :D
  A zenék nekem nagyon tetszettek főleg az ami a stáblista alatt szól.

  ÉS az mekkora már, hogy .Abernathy -nek (Rosario Dawson) a csengőhangja a Kill Bill vol.1-es fütyűlös-dudolászás (amiben D.Hannah nővérnek öltözik ) És majd a kocsiban arról folyik a társalgás , hogy megcsalta a rendezőpasija D. Hannah-val :D

 11. Nekem (és a haveroknak is) a Death Proofnál az 1.fele jött be inkább, a 2.felének asztali párbeszéd nagyon unalmas volt, sztem QT ezt a jelenetet vághatta ki. Sztem is jobb lenne a rövidebb verzió és én azt tekintem a rendezői változatnak, hiszen a 2rendező eleve úgy tervezte a filmet, hogy na most 1-1 tekercs hiányozni fog….

 12. “ÉS az mekkora már, hogy .Abernathy -nek (Rosario Dawson) a csengőhangja a Kill Bill vol.1-es fütyűlös-dudolászás”

  ez miért poén egy olyan filmben, ahol minimum 4 karakter egy az egyben a kill billből van átemelve, ahol szó szerint levágnak egy kill bill, majd ponyvaregény párbeszédet?:) szerintem ez volt a legcikibb utalás:)

 13. “Sztem is jobb lenne a rövidebb verzió és én azt tekintem a rendezői változatnak, hiszen a 2rendező eleve úgy tervezte a filmet, hogy na most 1-1 tekercs hiányozni fog….”

  akkor miért forgatták le a hiányzó tekercset?:) szerintem a DP-ben éppen a hiányzó tekercs az egyik legjobb jelenet.

 14. eddig csak a planet terrort láttam… vizsgák miatt még nem ment a másik le..
  nem volt rossz végre nem siros tulvilági gyerekek vannak benne:)))))

 15. A Death Proof Tarantino egyik legjobb munkája. Már alig várom Rodriugez részét, dögöljenek meg akik kitalálták ezt a kettévágást. Valaki nem tudja véletlenül hogy a 2 film közötti kamu trailereket itt be fogják-e mutatni?

 16. Winnie: nem tudom :)
  mely 4 karakterről van szó? és mely idézetekről? Kill Billét és Ponyvaregényt is láttam, de nem vettem észre .

 17. Én csak 2 karakterről tudok. Michael Parks (ő volt az Alkonyattól pirkadatigban és a Kill Billben a Texas ranger), és az első számú fia. Ez az egyik idézet a Kill Billből, a fütyülős csengőhang a másik. Ponyvaregény utalás meg annyi h Kurt Russel megemlíti a Big Kahuna burgert, amit Samuel L. Jackson evett a film elején. Az asztalos reggelizős dumálás meg a Kutyaszorítóbant idézi sztem, maga a kameramozgás is olyasmi.

 18. hát nekem nagyon tetszett a film, tény hogy az első fele lassabb, majd az ominózus jelenet után felpörög. akinek az utolsó 40-45 perc vontatott, azzal valami baj van. annyit még megjegyeznék, kedves férfiak, hogy a film nagyon csajos és igen, így néz ki egy átlagos csajos beszélgetés, amikor éppen nem kívánja az ember a világot megváltani. ezt szerintem sikerült hozni.
  és végre a lányok győznek . yess.
  ja és direkt “C” kategóriától meg nem kell Oscar gyanús monológokat várni.

 19. halalbiztos elso fele kurva uncsi… a vegen a kocsis kifekvos rész volt a jo… véleményem szerintem tarantino legszarabb munkája…

 20. Valakinek tetszett amúgy a Kill Bill vol 1-2.? Mert szerintem egy rakás szar volt, Rodrigeznek meg minden filmje fospisztoly. Trendi ménsztrím-ándörgránd, a Kusturica-imádathoz tudnám hasonlítani. Megvárom a DVD-ripet, nem bízom bennetek.

 21. Nos miután megnéztem a két filmet, vegyes érzelmekkel álltam fel a gép elől. Le a kalappal Robert Rodriguez előtt, hiszen Planet Terror hihetetlenül jó film lett, nem az a masszív horror, hiszen lehet röhögni rajta rendesen.Tiszta Sin City csak zombikkal:D Ugyanezt már sajna nem tudom elmondani Quentin Tarantino “remek”művéről, hiszen Kurt Russel kiváló színészteljesítménye sem tudta megmenteni ezt a filmet, hiszen 90 perc semmit lehet látni, egyedül a végén az autós jelenet lett a baró. Viszont az egész filmet egyben tartó dolog, az a fiktív film trailerek és a 70-es évek profin előhozott hangulata. Nem baj a mostani Death Proof egy fél órával hosszabb lesz és ez talán még dob egy kicsit a filmen. Azért mindenkinek ajánlom ezt a filmet!!!

 22. Ezekhez a filmekhez kell egy bizonyos fajta mozis kultúra. Aki “leszarozza” a Death proof”-ot, ill. Tarantino és/vagy Rodriguez bármelyik filmjét, attól én nem fogadok el véleményt, mert nem ért a filmekhez…

 23. Mozis kultúra meg Tarantino :] Tarantinót általában azok szokták szopkodni, akiknek a nagy filmes műveltségük a kilencvenes években merül ki.
  Egyébként Tarantino annyiban nagyon hasznos, hogy jó filmeket ajánl, és jó filmekből lop. Inkább azokat érdemes megnézni.

  Rodriguezt meg pláne nem értem, hogy jön a kultúrához, amikor a filmográfiájában kizárólag agyatlanul szórakoztató alkotások szerepelnek.

 24. á ez a film nálam 10/10 (mid a kettő) emberi testi világ érdekes ábrázolása: 1 perc kemény zabálás, ahogy eszik a bárban Stuntman Mike xd meg amikor otthagyják az auotsnak a csajt —–>tipikus amerikai szívatás, régi poszterek a bár falán rossz hang, kép vágás direkt ilyen prímán van istencsászár ,meg az üldözések,ütközések naon visszadja a 70-es évek amcsi fimjei hangulatát, párbeszédek szoval megaganyi dolog ami adja a fillinget terrorbolygo meg down of dead ennyi

  szal lehet akadnak emberek akiknek nem fog tetszeni, nem lehet olyat csinálni ami mindkinek bejön, nem értik meg a dolgok h miért ilyen, de én megveszem ha normálisan adják ki dvd-n ha meg nem várok egy príma dts Release-re a warezon xd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.