A múmia visszatér

Awesome második rész. Ilyenkor mindig elborzadok, hogy mi a fenéért nem készül több kalandfilm. Eztúttal a skorpiókirályt kell lenyomniuk, és hát nem tökölnek vele sokat. Közben meg Rachel Weisz is jól néz ki, meg két csaj bunyózik.

A múmia visszatér

Jó beszólások, akció, még most is elfogadható látvány. Ilyesmi. Megérte újrázni. Amúgy a hamardik rész is jön, de Fraser azt mondta ebben lesz utoljára. Vagy valami ilyesmit olvastam.

human
írta
2007. 06. 01. 10:47
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “A múmia visszatér” bejegyzéshez

  1. emlékszem, ezt anno a duna plazaban néztem, no felirattal, full angolul.

    és iszonyatosan nem jött be. amennyire jó volt az első, annyira középszer ez.

  2. Nekem bejött, jobban a kettő, mint az egy…

    Viszont mit látnak szemeim, nem Rachel Weisz játsza a Múmia 3-ban Evelyn-t? Ilyet a mai világban még lehet?

  3. Ha nem lenne első rész nagyszerű lenne a film, de így csak A múmia klónja. Ami bejött abban, szépen lemásolták a második részben.

  4. Az első és harmadik Indiana Jones óta, ebben a témakörben a legévezhetőbb alkotás a Múmia-franchise. (a második IJ szerintem szar volt)

  5. Nekem bejött mindkettő. Jókat szórakoztam mindegyik részen.
    Már vártam hogy legyen 3.rész… Reménykedtem benne, hogy csinálnak egy trilógiát…
    Rachel Weisz-t azért még elbírtam volna :((

  6. AZ első nagy kedvencem. Volt hogy egynásután 3szor megnéztük családdal:)

    A kettő is jó lett, bár nekem az első jobban tetszett. Várom a hármast, bár kár hogy achel távozott……..persze, ez még nem 100 amíg nem forgatnak mással

  7. Búú, hát nem tudom, szerintem nem volt egy nagy szám a második. Arra emlékszem, hogy iszonyatosan lehuzták a kritikák és az vicces volt. Elsőt nem tulozták el annyira.

    Én azt hallottam, hogy Rachel Weisz nem játszik a mumia 3 ban, mert szerinte rohadtul szar a forgatókönyv.
    Inkább charlie angyalai 3 legyen, bár az ugy se lesz

  8. E?

    ha lenne olyan zsaner, hogy ocska mumiafilm, akkor a mumia visszater lenne a mufaj worst of-ja.

    ez egy iszonyuan szar film, amolyan asitosbealvos, kinjaban rohogos es mozibol kimenekulos.

  9. iszonyat gáz film minden idők egyik legszarabb trükkjével (igen, a skórpiókirály).

  10. az elsö 20 perc trükkjei viszont egyszerüen kurva mutatosak és el is viszik a filmet. a mumia 1 volt az igazi de ez se rossz. bárcsak a karib tengernek lett volna ilyen folytatása

  11. hát erre nekem is kell mondanom egy PFUJ!-t,annyira,de annyira szar az elsőhöz képest :(
    egyedül a duble-deckeres móka volt benne jó,meg a kis izék a dzsungelben a többi meg talán szót sem érdemel:az elején mintha a vízen futnának,nézzétek csak meg,a király hadserege a star wars ep1-ből van egy az egyben,mármint a gunkanok(?) vs. robotok csatajelenetet használták fel,új modellekkel,igen,komolyan!a skorpiókirály meg,boáááá

  12. Jaja a skorpiókirály a végén nagyon csúny volt; nem értettem, hogy miért pont a végső jelenetnél tettek bele ilyen csúfságot.
    Amúgy meg faxa kis film volt:)
    Trotter-nek meg igaza van:) IJ 2 sucks

  13. Sztem is teljesen szórakoztató volt. Mondjuk nem volt olyan jó mint az első, de megvolt a kaland, akció és a poén főleg Johnatannak köszönhetően. Sztem teljesen korrekt film. Én amúgy azt hittem, hogy a Skorpiókirály számít 3. résznek. Ennyivel is okosabb lettem. Rachel Weisznak ennyire jól megy vagy miért nem vállalta a folytatást?

  14. Az egyetlen film, életemben, amin elgondolkodtam, hogy kimegyek a moziból. Végül csak a wc-re mentem, mert a társaságban lévő hölgyeket nem illett otthagyni.

    Ott akadtam ki teljesen, amikor a léghajóval repülgettek :D

  15. Az elsőt nem láttam, de ez a második ez nagyon szar. mondjuk az én véleményem nem számít, mert már az indiana filmeket is utáltam.

  16. borzasztó ratyi szerintem, az első még szódával kalandfilmnek elment, de itt már annyiszor felvillant a klisélámpa, hogy ki is égett a végére. kisgyerek, vicces feka… brrrrr.

  17. egy ujabb megoszlo velemeny, mert ilyen asszem meg nemvolt: szerintem mindket resz fostenger. brendan fraser bamba arca semmit nem fejlodott a kobunko es az oserdo hose ota, rachel weisznak mintha nem irtak volna szerepet, a tortenet meg nulla. az indiana jones ota egeszen pontosan egyetlen jo kalandfilm keszult, a karib tenger kalozai 1.

  18. Én utáltam ezt a filmet, a mai napig bánom, hogy ezt néztem meg akkor és nem a Shrek-et. A múmia nem tért vissza, hanem csak asszisztált, dróton rángatták, a gyerek borzalmas volt, az egész egy nagy látvány- és akcióorgia volt, az első rész bája meg sehol. Fos.

  19. Sztem mindkettő nagyon jó volt!!! Anyámmal imádunk idézni a filmekből. Szerintem nagyon nagyon nagy film mind a kettő!!!!!!!! bár igaz, hogy a másodiknak a végén a skorpió királyt elcseszték, de egyébként korrekt volt az egész

  20. Rachel Weisz tuti nem fogadta el, mert már más van becastolva Evelyn szerepére…

  21. Nekem is tetszett mindkét rész. Kalandfilm, aminek szórakoztatnia kell és ezt meg is tette.
    Láttam már párszor mindkét részt, de ha adja tévé általában ott is megnézem, mert kikapcsol. Úgy, mint a Jurassic Park.

    3. rész Rachel Weisz nélkül nem lesz az igazi :(

  22. Hmmm… ahogy látom, jonathan, a kis humorgép sem szerepel majd benne.:( Sztem a 3. rész bukta lesz.

  23. Nekem bejött mind a két rész és már nagyon vártam hogy harmadik is legyen…remélem ez is jó lesz! Az úgy szar lesz ha nem Rachel Weisz játszik a filmben…így aki játszani fogja egy ócska utánzat lesz sztem… kíváncsi leszek milyen lesz a film…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.