14 hozzászólás a “Itt a hivatalos Shoot ‘Em Up trailer pubik” bejegyzéshez

 1. egész jó lehetne csak badass gonosz szerepére ez a Paul Giamatti vagy ki a rák rossz választás. Ennek csak ilyen idióta szerepei voltak ugy rémlik.

 2. Lady in the Water (2006)
  The Illusionist (2006)

  ezek elég komoly szerepek voltak mostanság, de előtte valóban volt néhány idióta szerep

 3. Csak nekem ugrott be a Hard Boiled a trailert látva? Épp mostanában néztem újra John Woo klasszikusát és a Shoot Em Up feltűnően sok hasonlóságot mutat vele.

  Giamatti rossz a szerepre? Ezt meg se hallottam. Az egyik legnagyszerűbb és sajnos legalulértékeltebb színésze korosztályának. Utóbbi időben idióta szerepei voltak? American Splendor (hatalmas alakítás és remek film), Sideways (itt már az Oscart is megközelítette, megint egy überkirály alakítás és kifogástalan film), Cinderella Man (megint Oscar közelben és megint egy rohadt nagy filmben), The Illusionist (bár még nem láttam, de nagy reményeim vannak), Lady in the Water (hibátlan játék és egy különleges film).
  Clive Owen meg lehet, hogy jobban járt a Bond helyett (bár ő lett volna a legtökéletesebb a szerepre) ezzel a filmmel, elég coolnak tűnik.
  Monica Belluccit meg mindig öröm látni, úgyhogy várom ezt a filmet elég erőteljesen.

 4. omg
  Ez nagyon kúl lesz
  Giamatti nekem is jónak tűnik
  Owen meg nagyon úgy tűnik hogy mindenki kedvenc heteroszexuális élettársa lenne, és epedve vártuk, hogy kurvára beakciózzon :)

 5. Owen mint hűvös pusztító.Láttunk már ilyet-jó is volt!!!!
  Bellucci mint dögös hátsztáff.Láttunk már ilyet-hú de jó is volt!!!
  De Giamatti mint főgenyóőrültenvigyorgópisztolytazoptikánakdöfőbérgyilkosbandaboss:Ilyet még a ló se ß@52ott-hú de qrva jó lesz!!!!

 6. Akkor én vagyok az első akinek nevetségesnek tűnnek ezek az akció jelenetek?

 7. Na ez kúrva jó lesz, Giamatti az egyik legjobb karakter színész hollywoodban, szóval kisújból kirázza ezt a szerepet is. Owen is bármit el tud játszani, szóval atom nagy lesz, hacsak a trailer nem félrevezető, és az lesz mint a Smoking Aces esetében, hogy annyi akció lesz a filmben, mint a trailerben.(attól még nem volt szar film, csak a trailer alapján másra lehetett számítani)

 8. Giamatti tényleg jó színész, hasonló eset, mint Ribisi, de a filmeket, amiben láttam (Cinderella man, Lady in the water) sosem szerettem.

 9. Halee ! Én már láttam és naon-naon jo film… Igaz feliratosan láttam, de lehetett olvasni, meg maga a story is olyan, hogy lehet érteni !!

 10. kurvajó a film, most néztem meg
  giamatti meg a “dabeljú eeen-bíszí” óta a szívem csücske :)

 11. jaj, bocs és mindenki nagyon jó volt a szerepében, hatalmas taps a castingért, akárki is végezte…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.