Ez csak szerintem borzasztó kép?

Jön a Fantasztikus négyes második kalandja ugye és erre ilyen sajtófotó? Mert ez műanyag.

human
írta
2007. 06. 12. 15:22
megjelenés
36
hozzászolás


36 hozzászólás a “Ez csak szerintem borzasztó kép?” bejegyzéshez

 1. Nem azért, de ki a faszt érdekel, hogy milyen a sajtófotó? Az előzetes jó lett. Egyébként meg csak az számít, hogy a film milyen lesz.

 2. höhö. én nem értem, nekem sose teszett annyira, ez a “realisztikus képregény feldolgozás” dolog, tudjátok, hogy amit csak tudunk oldjunk meg maszkkal meg effektek nélkül, élőben stb. ez a stílus nem erről szól.
  másrészt meg döbbenetesen igénytelen a fotó…nem csak a maszk, hanem az egész nagyon gáz.
  mondom: nem értem.

 3. Felnőtt emberek testhez simuló kék gumiruhában. Jelentkezzen az, aki nem röhögné így ki őket az utcán.

 4. Nekem ez a szikla csávó nem tetszik….olyan mintha kis szarkupacokból lenne összerakva…. :D

 5. Human: Igaz, nem a legjob választás, de akkor is az elkészült film a lényeg. Ráadásul a trailerben is a filmből kivett képkockák vannak, az meg elég jól sikerült. Szóval majd meglátjuk. Egyébként nem is vagyok Fantastic Four fan, csak szerintem hülyeség egy kép alapján következtetéseket levonni. That’s all.

 6. Nem merült fel bennetek, hogy ez a filmbéli sajtófotó? Azok ott hátul statiszták. Ugyan lehet, hogy nem lesz benne a produkcióban ez a jelenet, de megrendezett.

 7. nem tudom értelmezni ezt a “Mert ez műanyag”-ot…
  Batman is Superman hasonló “szerelésben” van. Ez van a képregényben is…
  Alba kisasszonyt nézve nem is nagyon bánom ezt a ruhát :)
  Egy szó mint száz szerintem elvárásoknak megfelelő ez a kép ésnem értem mi baj lehet.

 8. Bocs, végigolvastam a kommenteket. Rájöttetek. Bocs mégegyszer. De ugyancsak értetlenül állok a kérdés előtt. Ti nem láttátok az első részt? Ben Grimm már ott is úgy nézet ki mint egy óriási var. Meg az egész film pont a 14 éves korosztálynak szól.

 9. A lény már az elsőben is kiba gáz volt. De nagyon. Ráadásul azt még moziban néztem meg. Németül, szal kevesebb esély volt megérteni, így legalább viszont volt benne kihívás…

 10. Há’ jó, csak mert hirtelen azt hittem azt hiszed, (bár nem néztem, hogy Te publikálod :-) )hogy red carpet fotók. Jihhaha…

 11. Megnézni megfogom, de a F4-t mindig is egy semmien képregény univerzumnak tartottam… unalmas hősök, unalmas ability-kel, legalább a filmben a Kés/alatt-os Christian volt a gonosz :D
  a kép szar, Jessica Alba jó

 12. “Ráadásul a trailerben is a filmből kivett képkockák vannak, az meg elég jól sikerült.”

  ha minden film helyett csak a 2,5 perces zanzát kéne megnéznünk, király lenne. csak sajnos a filmek 90%-a messze alulmúlja a trailert.

 13. “Megnézni megfogom, de a F4-t mindig is egy semmien képregény univerzumnak tartottam… ”

  hö. azért a mrvel univerzumra ilyet régen mondtam. abban az világban ott figyel spiderman, az x-men vagy punisher is, nem ritkán összedolgozva ezzel a kvartettel.

  nem baj, majd jövőre jön a vasember:)

 14. Az első részt a mai napig nem láttam, de a másodikban lesz GALACTUS. Márpedig GALACTUS-t moziban kell megnéznem.

  (csak szerintem picsaronda Alba szőkén? borzasztó rosszul áll neki.)

 15. Kiskis!

  azért nem zavarnám haza szőkén se, ha mondjuk bekopogtatna :)

  A film olyan amilyen, nálam ez egyszer nézhető katagória volt az elsőnél résznél is val. a második is ilyen lesz hacsak Alba kisasszony miatt meg nem tekintjük még párszor :D

  A gumiruha meg tényleg gáz, főleg lakk csizmával, lol :D
  Emlékezzetek, Winnie Chase is nagyot nézett mikor megmutatták neki az aquaman rucit, “tudod ki veszi fel ezt” meg tudom érteni az ilyet, szar lehet a kék/zöld vászon előtt parádézni ilyen szerkóban(minimum egy rossz buzinak érezném magam benne), az persze más hogy a CGI miatt a filmvásznon már más lesz a hatás :)

 16. aha, milyen feje van susannak, nézzétekmá:D uramistennn, a kavicsos srác szerkójáról meg lerí hogy a gatyáját ugy tömték ki:S nagyon gázul néz kiiii

 17. A CGI animációra elköltött csillagászati összegeg miatt nem jutott pénz rendes ruhát varratni nekik Rózsi nénivel a kellékessel, aki megmondta nekik hogy “Ennyi pénzér’ ő nem dolgozik, ennél még az egyheti nyugdíja is több!”, a stáb így összehívta a válságstábot. Kicsit későre járt már az idő, a takarító idegesen toporgott, mert fel akart mosni, és ment volna hazafele, mert este ugye meccs van, és még a sört se vette meg… Mikor meghallotta miről van szó, a tanácstalanságba süllyedt találkozót megmentette azzal hogy beajánlotta Zslitko Jároszláv csehországból emigrált harmadunokatestvérét, aki műanyag fröccsöntőként dolgozik és szabadidejében fejetlen barbibabákat gyárt. A válságstáb persze egy emberként sóhatott fel, kezet ráztak a Ödön bácsival, aki ezen felbuzdulva el is felejtette a felmosást, és gyorsan hazasietett (az igazgató még egy tálca sörrel is megvendégelte örömében, amit a bárpult hűtött rekeszéből vett elő, hogy közösen örüljenek az ideális megoldásnak – megvannak a kosztümök!)

  A többit meg már tudjuk, hisz látjuk a végeredményt… ^^

 18. Nana! Inkább örülnétek hogy a nagyapám náluk takarít… Honnan máshonnan szerezhetnétek még bennfentes infókat? :)

  Amúgy most láttam a nagyfatert becipelni a szobába egy ilyen sörcsapolót… Remélem nem dezsőt, a bádogos vejét ajánlotta be nekik, mert akkor bizony galactus inkább fog hasonlítani egy darth vader+bádogember (óz rulz) kombóra, mint “a világok felfalójára”…

  Bár ha sanyát szervezte be azzal még jól is járnánk… mer ő str*ci :) (hm aképet jobban megnézve ez lehet a helyzet… mr fantastic nagyon kajául vigyorog ám susiera :D)

 19. Ha már a sajtófotó ilyen akkor valyon milyen lesz a film…
  Én eddig az első részről se hallottam túl jókat.
  Sztem ezt se fogom megnézni.
  Előzetesekről meg csak annyi, hogy lehet az előzetes hiperszuper a film meg egy kaki, volt már ilyenre példa nem 1 film esetében.

 20. Ne aggódjatok, Galactus egy bazinagy viharfelhő lesz, komolyan.

  Jól látom hogy Sue-n nagyon bevág az a ruha? :D

 21. Winnie: A Marvel univerzumot imádom :D én nem ezt mondtam.
  Én spec. konkrétan a F4-t nem bírom.

 22. egy rövidke kis idézet a port.hu-ról:
  “Nem akartak ilyenek lenni. Két srác és két lány egy kozmikus baleset következményeképpen mégis átalakult…”

  tudtam! nekem a nyúlóscsávó mindig is gyanús volt :)

 23. ne aggódjatok, teljesen korrekt a film, megvan az önirónia is, az Ezüst Utazó meg nagyon koool :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.