Egy ember árnyéka

Nyugi, nem vések ide a Collateral átértékeléséről hosszú sorokat, hiszen már megtettem, ha azon megnézem a dátumot akkor vagy majdnem 2 éve láttam utoljára és tegnap este ilyen éjszakás hangulatom volt, úgyhogy becsúsztattam a HD filet a lejátszóba, és szerencsére a hangulat maradt, Tom még mindig jól nyomja a bérgyilkos ipart.

A Heat-ből kéne egy normális kiadás, mert jól újranézném. Meg azt hiszem Miami Vice is kap még egy esélyt majd valamikor, mégiscsak Mann.

human
írta
2007. 06. 13. 21:01
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Egy ember árnyéka” bejegyzéshez

  1. Heat-ből normális kiadás ?
    Megjelent egy két lemezes, szinkronos változat, az nem jó ?:)

  2. Furcsa ez. Mikor először láttam, borzasztóan gyenge produkciónak értékeltem. Na jó nem borzasztóan gyengének, de hát bosszantott a digitális képrögzítés szemcséssége, ráadásul egy olyan filmben ami éjszaka játszódik. Nem tudtam kibékülni, és mai napig kérdőn állok előtte, hogy miért kellett egy ekkora kaliberű fazonnak ezekkel a kamerákkal dolgoznia. A dvd extráiban például látható, hogy mennyire belemerül az apró részletekbe,lásd: higanygőz színü várost akar érzékeltetni, meg Tomot elküldi Ups-futárnak, csak hogy lássa mennyire tud beépülni meg ilyenek(mondjuk ez “vúdúzás”)
    De mostanában kezdem elfogadni ezt a képi világot, ízlelgetem, és a Miami Vice-nál már éheztem is kicsit rá a második megtekintése előtt. Meg valahogy, ha megy az Hbo-n, mindig belenézek. És talán sikerült is egy kicsit rideg, mégis fülledt hangulatot teremtenie. Persze dvd-n nem veszem meg.
    U.I.: A Coyote-jelenet nekem is az egyik kedvencem. Ja, és Tom nagyon cool ezzel a fejjel.

  3. nekem olyan dokufilmszerű hatást kelt a dv rész, olyan bénábbak a mozgások meg minden, nem tudom jól leírni. a szemcsézettség nem zavart sosem.

  4. Értem mire gondolsz! Ez a másik. A mozgás! Mintha egy “hogyan készült” verziót néznél. Én még mindig a plasztikus, igazi celluloidos filmeket preferálom. Mint Michael Bay. :-) Szép naplementék… :-)
    Tudod min akadtam ki a múltkorában? Néztem a Phillips mittom’ én milyen pixelfelező, sharpness-shapeness tv-jét és hát hazavágta a hollywood-i mozis érzést. A gyűrük ura ment híradós kiadásban.

  5. Azért Jamie tényleg jobb szinész (lásd Ray),Tom csak ebben,meg a Tágra zárt szemekben alakított nagyot,általában olyan semmilyen..

  6. Hát, Jamie ebben a filmben nagyon semmilyen volt, bár lehet, hogy a karaktere miatt.

    Tom viszont helyenként lehetett volna agresszívabb. Persze így sem rossz, sőt, kifejezetten jó ahhoz képest, amit más filmjeiben művel, de sok esetben több durvaságot vártam volna, meg idegességtől-haragtól kidagadt ereket a halántékon (pl. a táska autópályára dobásánál). A fenti jelenetnél is pl. csak a hangja üvölt, a gesztusok valahogy nem. Ez nekem egy kicsit furi volt.

    De a film hangulata tényleg kiváló. No és a stylist ezzel a tom-designnal :D

  7. “Azért Jamie tényleg jobb szinész (lásd Ray),Tom csak ebben,meg a Tágra zárt szemekben alakított nagyot,általában olyan semmilyen..”

    nem hiszem el hogy ezt le tudtad irni. jo fekszem :)))))))
    tom cruise a legnagyobb példakép. jamie majd talán 10 év mulva ha letesz még pár olyan filmet az asztalra mint az any given sunday de kurvára nem ugy tünik hogy ezen az uton haladna. igen sajnos tom is letért az utrol az uj feleségével meg az uj egyházával és lehet már soha többet nem fog jo filmet csinálni vagy joban szerepelni de ami eddig a háta mögött van azt már nem veheti el töle senki és az egyszerüen kurva magasra predesztinálja

  8. ennyire kerek egész és jó hangulatú filmet utóbbi 5 évben nem láttam.

    ez a mann egy zseni. én nem nagyon komázom tomcrúzt, de ebben a filmben -még annak ellneére is hogy “gonosz” – tökéletesen játsza a tökéletes figurát

  9. Amennyire jó lett ez a film, annyira hugyozta saját magát szembe Mann a Miami Vice filmmel..

  10. Sry off, nem tudom hogy hol van ha van egyáltalán ajánló, de ajánlom Human figyelmedbe a The Ten trailert!

  11. Tom védelmében mondom, hogy van egy olyan filmje, hogy Született július negyedikén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.