Heti mozi bemutatók: Június 21.

Mostanra sem jutott túl sok film, de a Vaskabátok (Hot Fuzz) baromi sok pozitív kritikát kap, szal lehet, hoyg be kéne iktatni, csak nincs kedvem moziba menni. Azért egy biztos időpont van még a jövő csütörtök előtt, mégpedig SZERDÁN DIE HARD! Azon ott leszünk meg minden, kivéve ha valaki bevisz a sajtóvetítésre előbb haha. Nagymellű szőkéne kéne lenni, vagy közepes mellű okos barnának.

 • Piaf
 • Vaskabátok (Hot Fuzz)
human
írta
2007. 06. 21. 21:47
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: Június 21.” bejegyzéshez

 1. Hot Fuzz simán az év(tized) vígjátéka nálam. Úgyhogy tessék beiktatni :) (úgyis nagyban hasonlít az izlésünk)

  Egyébként nálam a nagymellű, okos barnák a nyerők :) (igen, van ilyen, csak ritka :DD)

 2. Hot fuzz sztem gagyi volt. Bár én a Shaun of the dead-os erősségű poénokra készültem. Lehet csak ezért. De nem tetszett.

 3. Ebből is meglátszik mennyire alacsony szinten állok a geek ranglétrán hogy én ezutóbbi kettő közül még egyről sem hallottam… 8)
  Azért a die hard nézős lesz, csak nem tom mikor, egyenlőre a Transformersre gyűjtögetek… már kikapartam az aprót az ágy alól is xD

 4. hot fuzz-ban nagyot csalodtam, mindenki istenitette de nekem kb 1-2 nézős
  a shaun of dead klasszikussal jobb volt…

 5. hot fuzz istentelen jo volt… visszapörgettük kétszer is bizonyos jelenetekhez, és visitottunk a röhögéstől – attol függetlenül, hogy alapjában véve nem egy visitva röhögös film. frankó kis parodia, egyáltalán nem lemaradva a hhh színvonalától…

 6. en csalodtam benne, bar a shaun sem kapott mar el ugy igazan… mondjuk az dylan moran hat kockaja miatt volt kotelezo, ez meg bill bailey fel perce miatt.

 7. Imádtam a Hot Fuzz-t,pedig csak a jó kritikák miatt néztem meg…Tuti meg fogom nézni még párszor:))

 8. hot fuzz “megjelent” dvd minőségben magyar felirattal, angol hanggal :D

  Én még nem láttam majd a nyáron megnézem :) Die Hard4-re én is kiváncsi leszek.

 9. olvasom a pesti esetben, hogy már hétvégén lesz a corvinban vagy hol transformers premier előtt. nézős?

 10. Üdv mindenkinek!

  Rég irogattam ide, gondoltam, most, hogy van újra netem megteszem. Időközben kiköltöztem Angliába, és most olvasom, hogy odahaza ezt a filmet mozikban adják? Itt már kijött DVD-n, köbö 2 hete. Érdekes egy megoldás. Na mindegy, talán 1 hónap és már a TV-ben is fogják adni. Igen…itt van minőségi műsorszolgáltatás, de azért az otthoni még mindig jobb…klasszisokkal.

 11. Die Hard 4 megvolt. A szinkron az elején elég nyögvenyelősen indult. A film maga kb. olyan szinten van mint a 2. rész, csak tele 3D renderrel (repülős rész… sic) meg high-tech kütyünek beállított pdakkal meg felcsavarható gumibillentyűzettel (LOL) + TFT-vel ‘felplakátolva’ minden. Ezek után még mindig a 3. rész a nyerő nálam. Ez olyan 6/10. Pénteken Transformers. Most vagy elbaszták az összes mozi műsorát, mert az Exitben és a Pesti Estben is több mint 2 moziban írják péntekre (Mammut, Duna, Corvin, Westend, Lurdy…) vagy nemtom ki mondta, hogy 2-ben lesz csak :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.