A Startrek filmről

Azt ugye tudjuk, hogy J.J. Abrams kezében a staféta bot, de most megosztom veletek a pletykát, hogy kiket terveznek a főbb szerepekbe: Matt Damon, Adrien Brody és Gary Sinise. Őket játszanák ugye: Kirk, Spock and McCoy. A sorrend ugyanaz, lehet sírni.

human
írta
2007. 07. 04. 02:33
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “A Startrek filmről” bejegyzéshez

 1. Én StarTrek rajongó vagyok és eddig az összes mozifilm és sorozat tetszett, még a legújabbak is bejöttek valamennyire, de úgy érzem ez a készülő mozifilm egy rakás sz*r lesz.

 2. sztem teljesen rendben van ez a felállás. abrams meg egy odatevős látványmozit fog forgatni, meglássátok.

 3. Ez elég “pletykaszintű” pletyka a Star Trek filmmel kapcsolatban, én például ilyet is hallottam, hogy a rajongók szinte követelőznek, hogy Zachary Quinto játssza Spockot. Ő a Heroes Sylarje egyébként. Gary Sinise szerintem rohadt jó McCoy lenne, csak már most öreg a szerepre.

 4. Én már annak is örülök, ha a Kobayashi Maruról lesz benne jelenet.

 5. Fiatalkorom meghatározó moziélménye volt az a trek film amiben Mcdowell játszott. Évekig nem merészkedtem utána moziba, annyira fos volt. Azóta utálom az ilyen filmeket. Ezek a színészek túl jók hozzá.

 6. Én szinte minden sci-fit faltam, és rengeteg tetszett, de számomra a Star Trek annyira rettenetesen “plasztik”, hogy az első film után nem is bírtam ránézni.
  Persze ettől lehet jó a film, egy jó rendező és ilyen erős gárda kezében. Nem mintha tudnám, hogy mitől lesz jó egy ST film, de azért sokat számít.
  Mondjuk lehet hogy itt még jobban fognak hőbörögni a rajongók mint a csillagok háborújánál (OMG!)…

 7. Nekem nincs ezzel semmi bajom, habár Brody szerintem rettentő egydimenziós.

 8. na ennél a star treknél nagyobb fa***ág se sok van….ahányszor odakapcsoltam tv-zés során mindig valaki a hajóhíd (vagymi) korlátját támaszotta és beszélt a monitorokat néző többi emberrel….azt ennyi, áltak, ültek meg néztek meg beszéltek, ahányszor odakapcsoltam….hát ez k***a jó lehet aztán…..

 9. Nem vagyok rajongó így csak egy alapvető kérdésem van Szkítör: Tényleg nem lehet jó egy film(sorozat) amiben nem ölik egymást vagy nem rohangálnak fel alá?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.