JJ Abrams vall a Cloverfield-ről

Minden eddig tudott infó igaznak bizonyult, és nemsokára a film tényleges címét is bejelentik. Itt a Cloverfield teaser ugye, annak aki még nem látta. Milyen gáz lesz ilyen hype után koppanni? (a bemutató már csak fél évnyire) Na lássuk miket bökött ki:

Cloverfield is an idea that I had over a year ago, which I sold to Paramount. The point-of-view thing (Handicam) is the whole movie. Scenes from the trailer are in the film. I got a really talented guy (Drew Goddard) to write (we’ve worked together on Alias and, presently, Lost), and Matt Reeves to direct (we co-created Felicity and he’s pretty damn genius-level).

Magyarul röviden: vagy egy éve pattant ki az ötlet, amit eladott a Paramount stúdiónak. Igen,a film olyan lesz mint a trailer, azaz kézikamerával követjük az esemélyenek az emberek szemszögéből. Drew Goddard írta a forgatókönyvet és Matt Reeves rendezte a filmet. Mellesleg elárulta (ezt nem idéztem be ide) hogy a What About Brian-hez meg a Six Degrees-hez nem sok köze volt. Grat ABC a névvel eladáshoz, jól bebuktak azért ezek a sorozatok mellesleg.

Cloverfield: Ethan Haas was right

human
írta
2007. 07. 07. 00:40
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “JJ Abrams vall a Cloverfield-ről” bejegyzéshez

  1. hű meg há, de ugyanez a first person view volt a spielberg féle war of the worlds lényege is. nagy cucc.

  2. nem a kézi kamera a lényeg, hanem az idegen invázió testközeli átélése. abban a filmben sosem szakadtak el a főszereplőtől, vele együtt a néző se nagyon tudta, hogy mi folyik a világban. első nézésre ez a coverfield is hasonló projectnek tűnik.

  3. én csak annyit fűznék ehhez hozzá hogy nem vagyok rá méltó hogy kiejtsem JJ Abrams nevét . sztem egy igazi zseni ezt már a LOST-ban is bizonyitotta és elképzelésem sincs arrol hogy az új múúvia miröl is fog szolni de én már számolom a napokat vissz január 18-ig

  4. A LOST? Mint zseniális alkotás?

    Az első öt részt átszenvedtem, aztán letöröltem a francba az egészet..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.