10.000 B.C. bemutató

Roland Emmerich meg a 10000 BC-n munkálkodott ezek szerint, tudjátok, ő hozta a Függetlenség napját és a Holnaputánt. Ezúttal időszámításunk elé látogatunk, nem is kevéssel, és elég vicces, hogy ennyi kulcsszavat belepakoltak a frailerbe: power, fear, nuts (ja ezt nem) stb…

Yahooonál megnézhető a trailer, bár én őket mostanában rühellem, mert egy HD cuccuk sem megy, megnyílik a Qt player, de semmit nem csinál, pedig tűzfal se szól be neki most.

human
írta
2007. 07. 11. 20:58
megjelenés
37
hozzászolás


37 hozzászólás a “10.000 B.C. bemutató” bejegyzéshez

 1. Erre kíváncsi leszek. Bár a rendező legtöbb filmjét nem csípem, de A hazafi jó volt.

 2. hátööö…. ez a trailer engem nem győzött meg arról, hogy ez egy jó film lesz.

 3. Human a hiba nálad lehet mert nekem rendesen megy a HD Trailer!Igaz én OSX-en vagyok a QT elvileg ugyanaz!

 4. Hardwired-ről le lehet tölteni a 720p verziót. Egyelőre még nem sok minden derült ki az előzetesből.

 5. Öööö. Ez most miről is szól? Ősemberekről? Mert azzal van egy kis bajom. Kezdve azzal h nem tűnnek ősembereknek, hajóznak, amit mintha később kezdtünk volna el űzni, piramist építenek(arany csúccsal? bányásztunk már akkor aranyat?), meg mintha lenne egy elég nagy erődítmény is az egyik képkockában.
  De ha nincs igazam, akkor szóljatok. Töriből elég rossz voltam :)

 6. A következőt kell megpróbálni:

  Letöltöd a merevlemezedre a HD trailer XML alapú QuickTime Media Link fájlt a Yahoo-ról, megnyitod az Internet Explorer 7-et, majd belevonszolod a letöltött QuickTime Media Link-et. Ezután a elindul a QuickTime Player és rendesen lejátsza a HD trailer-t.

  Nekem is csak így játsza le a trailer-t.

 7. Egyrészt most abszolút nem tudok rájönni, hogy ez hol/mikor játszódik, másrészt nekem Apocalyptico(így írják?) koppintásnak tűnik. Engem nem hozott lázba. Nemúgy mint például a Transformers előtt futó Stardust trailer. Volt most egymillió ilyen varázsolós film, de valamiért megfogott. Ennek sajna nem sikerült. Mondjuk a Függetlenség napja egy hatalmas fos volt, szóval nem számítok semmi kiemelkedőre.

 8. Hát ahogy nézem ez egy jó kis mix :D
  Apocalyptico vs Jurassic Park :D
  Majd meglátjuk mi sül ki belőle

 9. 10 ezer évvel játszódik Krisztus előtt, ahogy a cím is mutatja. Akkor még erősen jégkorszak volt a Föld északi féltekén, de már nem voltak ősemberek, bár gyakorlatilag a kor történelméről nem sokat tudunk, szóval biztos nem történelmi film lesz. A piramisokat én sem értem, azok később épűltek, de azért kíváncsi vagyok rá.

  Van egy régi Tűz háborúja című film, ami ősemberekről szól. Erről hallott már valaki?

 10. Szerintem ez meg csak egy film lesz, a szó szoros értelmében, amelyikben megint nem kell semmit komolyan venni. mondjuk az hülyeség lenne ha az időben utazgatna, mert tényleg mi az a piramis. Olyannak látszik amilyenek dél amerikában voltak. De akkor hogy kerülnek oda mammutok? Nem igazán tudok elképzelni egy mammutot az őserdőben.
  Bár remélem valami agykikapcsolós, popcorn film lesz.

 11. “Van egy régi Tűz háborúja című film, ami ősemberekről szól. Erről hallott már valaki?”

  Persze. Alap.

 12. Nem lesz rossz, de szerintem igencsak az Apocalyptora hajaz…a stílusa eléggé hasonlít, legalábbis a történetvonal, és a megoldás. Persze jóval több statiszta van benne, de nem hinném, hogy túl nagy különbség lesz. Ettől még jó lehet, ha már Mel bácsi elcseszte…

 13. Tízezer éve a legutolsó komoly jégkorszak ért a végéhet. Az akkor élő emberek egyáltalán nem ősemberek voltak, pont olyanok voltak mint mi, ma. Hogy piramist építettek, az elég valószínűtlen. De akár azt is összehozhatták, sokkal inkább zavaró, hogy itt már nagyon úgy néz ki, mintha valami államuk lenne, erőszakszervezettel, meg minden. Ez nagyon valószínűtlen.
  Lehetett volna mondjuk 5000 BC, akkor hihetőbb – pontosabban könnyebben elképzelhető – lenne. Persze a mammutokról le kellene mondani, addigra kihaltak.
  Ja, még a piramisokról egy szó: ahogy a poros-sivatagos környezetből kinézem, ez valahol a Közel-Keleten játszódik (az ún. termékeny félhold területén – amúgy pont nem volt sivatagos, azért termékyeny), és ott is voltak – jóval előbb, mint Dél-Amerikában – piramisok. Zikkuratnak hívják őket.

 14. Énis a Tailer után azon agyaltam h vicces a karfogú tigris,mamut,piramis,durva hajók,fullos városállam egy lapon:)

  De azért várom a filmet,valszeg nem a történelmi hüség(ha létezik ilyen egyáltalán,mert nagyon sok minden nem illetve nem ugy tudunk a történelemről) a fő vonulat!

  Tényleg érdekes h vajon milyen nyelven fognak beszélni az ősemberek vagy akkori emberek:) egy némafilm activityvel durva lenne:D

 15. 10000 évvel Krisztus előtt ért véget az utolsó jégkorszak. Ekkor számos nagytestű emlős szinte egyszerre kihalt. Az okát nem tudjuk biztosan. Néhány új elmélet szerint az egyiptomi piramisok is jóval régebben akár 10-12 ezer évvel ezelőtt épülhettek, geológiai vizsgálatok alapján…… ha ezek bizonyosságot nyernek akkor valóban kitárulkozhat egy olyan világ amikor egyszerre léteztek óriási ősszörnyek és piramisépítő civilizációk(atlantisziak)…..Ebben az időben is volt már beszéd,ami nyilván nem az angol, de valamire le kell szinkronizálni, hogy értsük.

 16. Egyes embercsoportok “érdekesen fejlődtek”.
  Voltak akik a mai Franciao. területéről eljutottak amerikába 20000 évvel ezelőtt(jégen, nem hajóval)és olyan “dárdahegy-technológiájuk” volt,hogy egy régész csóka 2 évig kisérletezte, mire sikerült olyat reprodukálnia.
  5x élesebb volt egy zsilettpengénél.
  Ha ismétlik érdemes megnézni a Jégkorszaki felfedezőket a Spektrumon.

 17. Na ma megnézte(kamerásan:S) és hát az h Camilla Belle raszta benne már egy plussz pont, a nagy cicájért emg még egyet adok:DX (jól van na szeretem a macskaféle ragadozokat, főleg filmekbe), hát tényleg tele van hülyeségekel: pl ezt véletlen vágom h az első piramist amit épitettek és tudunk rólla az K.E.9000 BEN VOLT !! nem 10000 ben, de esemény dus 110 perces film., engem nagyon lekötött (főleg a kiscsajszi:D) nekem nincs bajom az Emerich féle mviekal de a Godzilla csalodás volt , ez annál jobb film, simán adnék neki 10/7 pontot8 a cica nem volna benne csak 6 pont lenne:D)erősen agyalok rajta h moziiba is megnézem , egy 1000 megér mert kikapcsol a film és ezért járunk moziba:) ez a film nem hiteles pusztán csak kaland de annak nagyon jó

 18. Megnéztem. Moziban(mivel látványosabbnak gondoltam). Egy nagy rakás …
  Csalódás volt. 10ből 2-es. Nem tudom hogy jönnek össze a piramisok az ősemberekkel, mammutokkal, a kardfogúval, vadászat, afrikai őslakosok és civilizáció… Több helyen sántít a történet. A piramisok pont attól lettek “csodák” ugymond, hogy emberi kéz építette. A történészek kaparni fogják magukat…
  De ha valaki elárulná Afrikában hol van a piramisok és szahara mellett térdigérő hó a hegyen??? Vagy lemaradtam valamiről és sutyiban átúszták a Vörös-tengert is? :)
  Ami a másik csalódás volt: trailerben, plakáton, meg mindenhol a kardfogúval reklámozták a filmet. Ehhez képest összesen szerepelt 2 jelenetben, kb. 20 mp-re.
  Ami egyedüli plusz pont: a “jóarcú” főszereplők, a kékszemű csajszi az még női szemmel is gyönyörű volt.
  Ui.: moziban NE nézzétek meg!

 19. 10/-10

  Egy Apocalypto másolat ami igénytelen & tele-tele logikai hibákkal lovak piramisok akkro igencsak nem léteztek mitőbb a hajók erőteljesen hasonlitottak az 1300-1400as évek kinai hajóira,fehér ember kongóba(mert ott vannak magas hegyek feltehetőleg onnan indult),a sivatagi menetelés is érdekes holot akiket üldötzek simál elhalyóztak feltehetőleg a niluson ezzek meg ot boklásztak a sivatagban:),kardfogú tigirs 2perc alatt megszeidül,a mamut csak ugy felélszt valakit:).Na meg a őserdőbe a halálosan gyilkos orás futómadarak:)))))
  1 Szánalmasan szar fércmű….

 20. “logikai hibákkal lovak piramisok akkro igencsak nem léteztek mitőbb”

  ??? izé, te komolyan azt hiszed, hogy ez a mi világunkon játszódott?

  anyám! ez egy FILM, mese, fantasy, nemtommi nem kordokumentum.

  jézus (bocs, csak röhögök, mert tisztára úgy írtad be, mintha spanyolviasz lenne, mintha te jöttél volna rá. láttad a csillagkaput? ugyanaz a rendező. ott nem volt durva a piramisok ábrzáolása scifi környezetben?)

  (nem mellesleg, az előzetesben is benne voltak ezek, akkor meg minek nézted meg?)

 21. jó film, tényleg Apocalypto-s, csak nincs benne vér, meg húscafat, de vannak benne csnya bácsik, meg vadállatok. jee. de a vadállatok és néhány effekt nagyon művire sikeredett. a vége meg nevetséges. de azért jó. látványilag (szép színek, meg szép főszereplő)tetszett. de legyen ez inkább egy szép mese, és akkor minden hibáját elnézem neki. :)

 22. Válaszolni már senki nem fog sajna, de leírom a véleményem én is:). Először is ez a film egy nagy szar, és igenis tele van logikai hibákkal.winnie ha okosat nem tudsz írni legalább ekkora faszságot ne írnál. Igenis valamilyen szinten történelemhűnek kellene lennie az egésznek mert a kutya nem beszélt a filmben arról h ez egy másik univerzumban v egy másik bolygón játszódik. Nyereg a lovakon röhely a madarak jók csak nem értem mit keres egymás mellett 100 km en belül kb dél amerika őserdeje, afrika szavasnnája a nílus meg a hegyi hófehér fogú ősemberkék, akik épp most léptek ki a fodrásztól a rasztahajjal. Ezt viccből se hasonlítsd már össze a Csillagkapuval kérlek. Egyébként meg nemtom mio bajotok volt az ID4 al meg a Godzillával sztem jó filmek, na azok fantasyk ott lehet bohóckodni, ez nem annak készült, ez szimplán faszság és kész.

 23. Balee, winnie-nek igaza van, a rendezővel kapcsolatban(: Az első Stargate filmet (1994-ben) is Roland Emmerich rendezte.

 24. Én teljes mértékben tisztában vagyok vele hogy azt is ő rendezte. A párhuzamot tartom hülyeségnek. A Stargate egy akció sci-fi ahol szabadon szárnyalhat a rendező fantáziája, egy olyan filmnél az a barom aki beleköt azokba a dolgokba, amik nem ésszerűek vagy lehetetlenek, mert az vállaltan egy “fantasztikus film”. Ellenben a 10000 bc valamilyen szinten egy történelmi filmnek készült. És ha még el is csusszana az ember figyelme olyan apróságok mellett hogy az ősemberek folyékonyan beszéltek nyelveket, vagy hogy olyannyira ápoltak, mintha épp most jöttek volna ki egy kozmetikustól. De hogy a készítők nem ismerték a földrajzot az már idegesítő. Továbbá az is hogy egy kardfogú tigris könyörületet mutat(szinte emberi vonásai vannak) egy baromság. Őszintén szólva ha legalább a történet izgalmas lett volna nem ennyire sablonsztori, még szórakoztató is lehetne, de ebbe a filmbe csak belekötni lehet, szórakozni nem sokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.