Heti mozi bemutatók: Július 12.

Úgyis midnenki a Potterre megy, pedig, mármint aki ebből a 3-ból választ. Tuti jó a másik kettő is, csak marhára nem tűnnek érdekesnek. Csak én vagyok sekélyes persze, de a Candy egy heroinsztori, csak a lány prostituált lesz után esetleg jön a happy end, a Salvador meg 1973-ban játszódik és a hatalom ellen.. áh.

  • Candy
  • Harry Potter és a Főnix Rendje
  • Salvador
human
írta
2007. 07. 12. 15:51
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: Július 12.” bejegyzéshez

  1. én ugy gondolom a candyt mindenképpen nézze meg az aki szeretne egy nem tul egyedi mégis jó filmet látni, amiben a szinészi alakitás elviszi a sztorit, a könyv jó volt, sztem a film is jó…és nem is biztos hogy happiend az a happiend.

    harrypotter? hát hajrá…

  2. Hát nekem ez a HP nagyon nem tetszett, de lehet mert csak olvastam a könyvet. Majd remélem ez a gyerek is ír majd kritikát, mert szeretném összehasonlítani a kettőtök véleményét, mivel ha jól tudom Human, te nem olvastad, ő viszont igen.

  3. “a Salvador meg 1973-ban játszódik és a hatalom ellen.. áh” – dehogy vagy sekélyes, biztos van erre egy jobb szó… mondjuk felületes.

  4. egyszerűen nem érdekel a leírása alapján. mondjuk a potter sem annyira, mint amit a szöveg sugallna, mert akkor már elmentem volna rá, amit nem tettem meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.