Az ütős Death Sentence bemutató

Nézzük csak, Kevin Bacon hazafelé tart a fiával, megállnak tankolni, amikor egy banda, valószínűleg beavatási szertartásaként, megölik a gyereket, és csak ő látja a gyilkos arcát. Úgy tűnik valami nevetséges ítéletet garantálnak az ügyészek, ezért végül mégsem vall a srác ellen, hanem megvárja amíg kiengedik, és egyszerűen elintézi. Na itt kezdődnek a bajok, mert a banda meg utánaered. Amúgy pedig az rendezte aki a Saw-t.

Namost az a helyzet, hogy ha ilyen testközeli, nem elrugaszkodott akciós lesz, akkor ez a film üthet, de nagyon. A bevezetés legyen mondjuk 30-40 perc, és utána jöhet a leszámolás a bandával, ahogy ezt a trailer sugallja. Odakinn augusztus, itthon be sincs írva rá, úgyhoyg azt hiszem ezt is előbb látjuk dvd-n…Na szóval itt a Death Sentence bemutató.

Death Sentence bemutató

Amúgy milyen már, Jodie Foster is mostanában veszi kezébe az igazságszolgáltatást a The Brave One (trailer) címűben, de az nem ért meg külön posztot mert unalmas volt a trailer.

12 hozzászólás a “Az ütős Death Sentence bemutató” bejegyzéshez

  1. Így az előzetes után egy jó kis régivágású thriller akciónak nézünk elébe. Bár az előzetesek elég becsapósak és remélem, hogy nem egy unalmas vontatott valami lesz

  2. Nekem a második is tetszett, pedig nem szeretem a Jodie Fostert legfőképpen a hangja miatt.

  3. A trailerben nem ugyanaz a zene szól, mint ami a 28 days és weeks témája is? Nagyon felkapott lett úgy látszik.

  4. Jó filmnek tűnik majd. Én egy szereplő kapcsán találtam, de nem tudom, hogy kit játszik, nekem nem nagyon tűnt fel. Szal ez csak véletlen rátalálás. De jó lesz.

    A szereplő Garett Hedlund. Ha valaki tudná, kit játszik benne…

  5. ÚÚÚÚÚ!! Ez télleg iszonyú jó színész! Megtaláltam. A kövér csévesz öccsét játsza. A “gonoszt”. :D

  6. a film iszonyat jó kevin bacon nagyot alakít és sztem s ztori is kitűnő…nagyon tetszett benne a sdráma is…nézzétek meg!:)

  7. Sztem jó lesz ez a film:) Én már várom, azért is mert Garrett hedlund a kedvenc színészem, oldalam is van róla, sőőőt Aki nem tudná ő volt az Eragonban Murtagh:) Láttam is élőben a forgatáson:) jah és Jess: Billy Darly-t játsza benne:) Amúgy akit érdkel: Gary filmjei: Trója, Négy tesó, Péntek esti fények, Eragon, Anya, lánya, unokája, És most a Death Sentence:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.