Könyörgöm Hollywood, adjatok Shane Black-nek munkát az istenért!

Kezeim között a Durr durr és csók HD változata, és a film baromira ütős még mindig. Olyan dumák, hogy harmadszori nézésre (a dvd csak 2 rugó volt, ki nem vette meg?) is szétröhögtem magam.

De komolyan, ilyet ki tud írni Hollywoodban a pár kiválasztotton kívül: she’s been fucked more times than she’s had hot meals. Mekkora már!? És minden sarkon ilyenbe bukkansz. Meg ugye a narrálás, meg “ez tipikusan olyan pillanatnyilag kilógó jelenet volt, aminek általában később értelme van, nem is tudom miért mutattam” mondja a narrátor, közben tényleg később értelme lesz. Meg az ilyenek. Meg Marlowe hangulat, meg ezer utalás és kikacsintás.

Szóval a film baromira jó harmadszorra is és Shane Black-nek adjon Hollywood munkát. Évente, kétévente egy filmet. Már ha vállalja persze.

13 hozzászólás a “Könyörgöm Hollywood, adjatok Shane Black-nek munkát az istenért!” bejegyzéshez

 1. Shane Black jóember. Hollywood tuti nyúzza, csak lehet, hogy nem adja olcsóért az ötleteit. Remélem lesz tőle még valami hamarosan

 2. ez is olyan, mint a heist. jó dumák, de nem nézném meg újra. majd tíz év múlva, max:)

 3. valószínűleg én is ugyanezt a változatot tekintettem meg két hete és mit tesz Isten ugyanezt a mondatot jegyeztem meg, mint 100évre bebarázdálódott szöveg:D vox-ban volt h valamit rendezni fog asszem. ha megtalálom sikítok

 4. Nekem pl. Rejtő Jenő hangulatom lett a film nézésekor, természetesen “lekmakasabb röhögés”.
  Újranézős.

 5. Érdekes, nekem elsőre nagyon tetszett, másodjára csak az ágy alatt fekvős jelenet ütött, egyébként wtf is this shit érzésem volt…maradjunk annyiban hogy nagyon pihentnek kell lenni hogy élvezd

 6. gondolom a többi alapvetésen is amihez köze volt. beláthatod, hogy van esély, mégha ez pont nem is tetszett, Shane Black általi gyomrosra.

 7. 1. Kedves Human I. honnan szerezted meg HD-n a filmet? Külhoni oldalról?
  2. Shane Black az a fickó kit a Predator elsőnek szed szét az első részben a katonák közül (Hawkins). Mellesleg itt is van jó néhány mocskos vicce míg él.

 8. 27 dollár amazonon, letöltésben (letölthető persze) nem igazán segíthetek, mert nem akarom h mindenhol letöltéskérés felé menjen el a téma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.