A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó

Na most ez az a tipikus eset, amikor az előzetes és a benne szereplő Ezüst szörfös (tudom tudom, utazó, nem kell javítani) az aki berántott, mivel feltámasztotta a reményt. A reményt arra, hogy az első rész teljesen gagyi 1 dimenziós meséje után a másodikban legalább az ellenfél fasza lesz. Lyukakat vág a földbe, meg mindenen átrepül. Ilyesmi.

Chris Evans - A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó

Hát nem, sajnos a feltámadt reményt kb. 3 percbe telt lelohasztani az esküvői bénázással. Igen, a föld pusztulása mellett a másik nagy probléma a filmben, hogy Jessica “a maszkmesterem beszívott” Alba össze akar házasodni a nyúlánk pasival. Ez utóbbi mellesleg kidagadó mellel elereszt egy olyat, hogy épp feleségül fogja venni a föld legszebb nőjét. Namost ez még vicces is lehetne, ha nem szállt volna el Alba sminkje az egekbe, miközben láthatatlan helyett ilyen próbababát csináltak belőle. A főellenségre már ki sem térnék, hatalmas jóságot figyelhettek meg ezen a fronton majd, amikor nem nézitek meg a filmet.

A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó értékelés

Gyorsan visszanézem a pókember 3 pontszámát, mert annál többet akarok adni, már csak azért is mert rövidebb volt. Na szóval, egy 3/10 akkor az Ezüst utazónak, de ez egy gyerekfilm, annak sem a legjobb. Azt a pár rajongót nem akarom megsérteni, de ez a film maradt faék, ami mellé a látvány is maradt olyan elnagyolt, gyerekes, de ez már a képen is látszik.. Nem tudom, valahogy ez ugrik be róla, nem az, hogy “ebbe most bele tudnám élni magam”. A négyet azért felrajzolták az égre megint a végén.

human
írta
2007. 07. 19. 20:22
megjelenés
35
hozzászolás


35 hozzászólás a “A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó” bejegyzéshez

  1. Hát most már végképp nem nézem meg, mindenesetre köszi, hogy megerősítetted ezt az érzést. :D
    Már az 1 is trágya volt. Ennek csak moziban láttam a bemutatóját, nem tetszett.

  2. Stan Lee cameója volt egyedül értékelhető, valamint az, hogy MINOR SPOILER nem bödönfejű humanoidnak ábrázolták Galactust.
    (ez persze lehet, hogy kiveri pár fanboynál a biztosítékot)

  3. Az irónikus, hogy Silver Surfer tényleg ilyen volt a képregényben is, talán még ő volt a legértékelhetőbb, avval nem is volt gond, az összes többi szereplő nagyon gáz volt…
    Stan Lee inkább poénos volt, mint jó, a többi Marvel filmben jobb volt a cameo szerepe, itt valahogy túl szájbarágós.
    A Transformers imho messze jobb, nem is ugyanazon a skálán mérhetőek.

  4. Az biztos, hogy nem egy nagy film, de sztem mindenképp élvezetes. Én eddig 2x láttam, és mind2x jól elszórakoztam rajta. Persze a képregényfanok nem fogják bírni, érthető…

  5. szerintem botrányos volt, tényleg durva, hogy PG lett a kategóriája és a rendező zsinórban a negyedik sz*r filmjét hozza:)

    kíváncsi vagyok, hogy össze mernek-e hozni majd egy kellőképpen komor, sötét ezüst utazós filmet.

  6. Nekem fájt mikor a minap megnéztem. Komolyan vérgagyi minden benne, kivéve talán az ezüst utazó…

  7. pontosan ugyanazt a szintet hozza, mint az elso resz, ami azert mar azert is dicseretes, mert rendszerint tudjuk, hogy milyenek szoktak lenni a folytatasok. na, de mondjuk itt azert nem volt olyan magason a lec, hogy ne sikerult volna masodszor is megugrani.
    en megmondom oszinten, ugyanolyan jol szorakoztam ezen az agyatlan marhasagon, mint az elso resznel, valahogy konnyebben vette be a szervezetem, mint a gyermeteg autobotok tortenetet (ha ez gyerekfilm, akkor az mi?!), ugyhogy en szinten zorrobomber allaspontjat kepviselem.
    aki meg egy marvel-filmtol sokat var, az meg is erdemli, hogy csalodjon ;)

  8. Az X-menek nem voltak rosszak, nekem még a Punisher is bejött, az első Blade meg nálam kult, de ezeken kívül tényleg nem láttam még nem értékelhetetlen fostalicska Marvel filmet.

  9. mercenary: én nem vártam semmit ettől a filmtől, Marveltől függetlenül, mégis csalódás volt. És igenis lehet jó képregényadaptációt csinálni, még Marvelből is.

  10. ez a kép komolyan a filmből van?
    első, sőt többedszeri ránézésre is számítógépes játék utánérzésem van ^^

  11. E! Ez halál béna film. Látványilag a transzformátorok után említésre sem méltó. Sztori fergetegessen lapos. 40 perc után elgondolkoztam, hogy ez most földmegmentős vagy lagzis film. A Motel Part 2, ami utóbbi időben ennyire nullára sikeredett…de legalább rövid:)

  12. Nekem sem jött be a film, az első részre gondolva szt monhatnám, hogy még elment. Nálam akkor telt be a pohár amikor a Temze kiszáradt egy Lyuktól! Onnantól kezdve nem eredt sehonnan a folyó????????????????????? Ultra gáz!

  13. Albánál tényleg elvetette a sulykot a maszkmestere.
    A film tényleg 3/10-et ér.
    Még a Pókember 3 is jobb volt ennél. A Transformers, meg a Fie Hard 4. marad nálam eddig az idei nyár legjobb blockbustere.

  14. Ehh.. pedig a trailer/teaser tényleg azt éreztette, hogy … aztán rá kell jönnie az embernek, hogy megint csak holivúd húzza le a zipzárját és veszi elő a lőcsöt ha már úgyis tátod a szád ://

  15. Megnéztem a Fantasztikus négyest, teljesen élvezhető. Tudjátok nekem meg pont a sötétebb hangulatú filmekből van elegem, abból, hogy mindegyik marvel film átcsap drámába, ettől persze sokkal értékesebb, de szerintem jól esik néha nézni egy vidám hülyeséget, ami szerintem az igazi popcorn mozi a maga 89 percével.

  16. Sztem felháboritó amit ír az oldal a filmről én hatalmas rajongója vok a filmnek rajzfilmnek és a képregénynek egyaránt.Természetesen láttam a filmet és fantasztikus volt :)élvezhető és Jessica Albával sem volt semmi baj.szóval ennyi

  17. Nem tudom már megint mi a f*sz volt a baja mindenkinek???
    Ebből vártátok a jövő évi Oscar-nyertest vagy miért van kiakadva a nép???
    Semmi gond nem volt a filmmel, tipikus B-képregény/akció/fantasy feldolgozás, de teljesen élvezhető, és tök hamar el is repült az a 1,5 óra. Még a CGI dolgok is korrektek voltak.
    Részemről 5,5/10 megvolt.

  18. AZTA

    elkezdtem tölteni a filmet…megláttam ezt a képet ami ki van rakva…adat és torrent törlése egyből:D:D:D:D

    inkább meg se nézem

  19. Szerintem egész jó volt a film! Kicsit durvának találom ezt a kritikát, amit itt olvastam, jó az tény hogy elég érdekes volt egy két filmkocka, de ezt leszámítva annyit megért, hogy megnézzem!

  20. Sztem fasza film! Nem vok fan! De nekem az első és a második része is tetszett! Szal ennyi…na bye!!

  21. nah hátt nem a legérdekesebb film de 1szer meglehet nézni de az igaz h a transformersz sokkal job + a die hard is de a pálmát a disturbia visze el (nálam)

  22. Nekem az első rész nagyon tetszett (főleg a bővített verzió) viszont a második már nem annyira…
    Talán azért éreztem így mert már nagyon vártam a filmet és ennél azért többet vártam. A sztorit jó szálon vitték tovább, inkább az összerakásával voltak gondok. A látványos jelentnetek jól ki voltak dolgozva és a szereplők személyiségét is igen jól visszaadták. Bár ez a rész sem volt több 100 percnél, remélem ebből is adnak majd ki bővített változatot…
    Maradok továbbra is F4 fan és várom az újabb fejleményeket. :)

  23. Szerintem a Fantasztikus négyes második része sokkal nézhetőbb volt, mint mondjuk a Pókember 3. A Pókemberben k*rva nagyot csalódtam. Adott volt a legeslegjobb Marveles karakter Venom, erre alig szerepel, ki is nyírják, hja és vékony, mint egy kislány….

  24. A fantasztikus négyes 1-része és a 2-része jóvolt és Sue Storm nagyon gyönyörű és csodálatosanszép és ellehetájul a szépségétől mert Sue Storm a leggyönyörűbnő akit láttam egészéletemben és várom a harmadikrészét……..

  25. A legtöbb képregény-filmmel az a baj, hogy a történet és a karaktermélység jobbára dísznek vannak ott. Mindent a látványnak rendelnek alá, a forgatókönyv pedig lapos, mint az úthenger alá vitt kocsi!

  26. Nem rég láttam a fantasztikus négyes első részét. Nekem nagyon tetszett. És akármit írtatok alig várom, hogy a 2. részét is láthassam. Az az igazság, hogy ti általában az ilyen sötét agykárosítós filmet szeretitek. Ahol 100 percből 99- ben ölik egynást. Ízlések és pofonok!
    De nekem az olyan filmaktől sírnom kell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.