The Darjeeling Limited poszter

Izé, új Wes Anderson film posztere – The Life Aquatic with Steve Zissou, The Royal Tenenbaums. Trailer is lesz nemsokára, bemutató meg szeptember végén amerikában, de csak 100 vászonnál kevesebben ha jól veszem ki. Szóval ezt csak dvd-n látjuk? Németo. januárban nézi elvileg. Katt rá, mert nagyobb.

15 hozzászólás a “The Darjeeling Limited poszter” bejegyzéshez

 1. Hohohóó, a Tenenbaum a kedvenc filmem. A poszter visszaidézi teljes mértékben Wes stílusát. Kíváncsi vagyok már nagyon a filmre. Owen Wilson meg nélkülözhetetlen a filmjeiből. :D

 2. Bár még egyiket se láttam vmiért mind2 istentelenül felbassza az agyam.
  Lehet oszteani de ezek a címek télleg ellenszenvesek.
  Jók ezek vagy csaj ilyen fostalicska sznobság, télleg no offensz!?

 3. ha így állsz hozzá akkor sznobság. Life a. pl nem vígjáték, nézd meg, javaslom.

 4. Nekem meg az bassza fel az agyam, amikor vki nem látott egy filmet, de már teljes véleménye van róla, na ez szép… Grat.

 5. Bocs ez nem vág ide de kurva jó az oldal:)
  Teljesen meghozzák az írásaid a kedvemet egy csomó filmhez:)

  keep up the good work:D

 6. Én meg megnéztem mindketőtt és szerintem mindkettő egy nagy kalap sz*r értékével vetekszik. Az ezekre pocsékolt órák már örökre elvesztek.
  Egyiknek sincs épkézláb története, vagy humora. Abszurd, művészi, egyedi nagy l*f*szt Wes-kultúrbarom-Anderson csak szeretne az lenni! A kérdés csak az, hogy csinálhat ez f**z még mindig filmeket? -Dehát végülis, még Jan de Bont is rendezhetett a Féktelenül 2 után…

 7. Na ez az, végre egy látottakon alapuló nyers vélemény. Persze elmagyarázhatnád, h mi az “épkézláb történet” definíciója, hogy ezentúl ezt a mintát alapul véve nézzem és osztályozzam a filmeket.
  Ja igen, ha egy filmnek nincs humora, akkor az semmiképpen sem lehet abszurd (mert csak olyan létezik, h abszurd humor) – vagy nem ezt írtad? Lehet, h nem jól értelmeztem ezt a kusza mondatot: “Abszurd, művészi, egyedi nagy l*f*szt Wes-kultúrbarom-Anderson csak szeretne az lenni!

 8. Na ez az, végre valaki elolvasta a kommentemet! Persze elmagyarázhatnád, hogy mitől is olyan jók WA filmjei, kérlek taníts! De felmerül a kérdés: ha az én “kusza mondataimat” sem érted akkor vajon mennyit fogsz fel ezekből a filmekből…
  Valószínűleg elkerülte figyelmedet az a pici szócska, hogy “szerintem”. Érdekel az engem, hogy kóstolgatsz? Nem.
  Azért írtam az előbbit, hogy meggyőzzelek és kinyilatkoztassak, hogy már pedig az én szavam a szentírás? Nem. Nekem ez a véleményem WA “munkáságáról”. Próbáltam én szeretni a filmjeit(ezért is néztem meg kettőt is belőlük)de nem ment.
  Akkor kérlek magyarázd el te, hogy neked miért tetszenek.

 9. Nem fogom elmagyarázni, h mitől jök WA filmjei, én ezt egyszer sem írtam (Te “nyilatkoztattad ki”, h gyengék). Persze, ha neked másvalakinek a magyarázatára van szükséged ahhoz, h megítéld egy filmről, h jó-e v. rossz az eleget elmond rólad.
  A kusza mondataidat azért nem értettem, mert magyartalanok. Tudom divat a neten teljesen helytelenül írni (nézd néha Human írásait), de ez félreértéseket okozhat. Ugyan a kultúrbarmok szívesen kultúrbarmoznak le kultúrbarmokat, mégis el kell fogadnom, h ez a véleményed… legyen neked.

 10. Jaaa, szóval te is csak kötekedni tudsz!
  Ilyen az én formám, pont egy ilyet fogok ki!

 11. van trailer, nézzétek inkább azt a vita helyett. Nem, továbbra sem hasfogós komédia..

 12. emberek! wes anderson jelenleg az egyik legizgalmasabb rendező hollywoodban, szóval nézzétek inkább a filmjeit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.