20 hozzászólás a “Egy Excaliburos film a népnek” bejegyzéshez

 1. Hát ez valóban elég zsenge. És ha jól látom nem sok légió van benne… Lehet nem Last legion, hanem Lost legion, nem :) ?

 2. Én kb. 2 hete láttam. Nagyon nem tetszett, és untam is. Tipikus Hollywood-i zsenge film.

 3. Ez a történelemferdítés King Arthur módra. Miért nem inkább Maximus preqelt csinálnak? :)

 4. Sajnos tenyleg gyenge, kb. Xena szintu harcokkal… Azert egy almos szombat delutanra bevallalhato ebed utan. Kar erte.

 5. Megijesztettél, Human. Belenéztem a trailerbe és tényleg ezt láttam. dvdripben van meg a neten, ha jó emlékezem. Azonnal ki is töröltem, ne foglalja a helyet.

 6. necsesz, tényleg. Akkor miért verik a nyáluk amcsi mozisok most erre? szívtak mint a sunshinenál..

 7. Újabb filmecske, amivel próbálják szétkúrni az Arthur-mondakört. Nem tudom, mér kell erőlködni, mikor ott van az Excalibur, az jó film volt. Meg a Gyalog-galopp :)

 8. Áprilisban volt a bemutató odakinnt.
  Megint Artúr újragondolás mint a King Arthur, ami szintén nem lett igazán sikeres.

 9. Ha már ilyen ókoris film, írjatok már valamit a Pathfinderről is (Észak-amerikai indiánok vs. Vikingek). Kiváncsi vagyok, hogy nektek sem tetszik-é mint ahogyan néköm nem jött bé.

 10. etip: a Gladiátor is történelemferdítés volt.

  Az oroszoknál mutatták be még áprilisban, s már tényleg jó ideje kint van a neten.

 11. Pathfinder itt pihen a polcon, még nem vitt rá a lélek, hogy megnézzem, mindenki olyan lesúlytó véleményeket mond róla, hogy félek.

 12. Most néztem meg épp a filmet, rákészültem eléggé, és hát nagyon nem jó sajnos…Hiába a nagy-nagy színészek, a kiskölyök a legjobb benne magasan. A látvány rendesen rossz, a sztori meg mégrosszabb. A mélypont számomra a velencei-karneválos maszkban pompázó Vortigern volt, a fekete-egyenruhás bandával. szerintem is békén kéne hagyni szegény Arthur királyt, az Exkalibur magasan a legjobb film a témában.

 13. hát könyvben jobb volt.. sokkal, tényleg egy tipikus délutáni szunyókálás előtti film lett belöle, és nem az amire számitottam egy jó könyv után

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.