18 hozzászólás a “Joker iz in da háusz” bejegyzéshez

  1. Gyerekek… szerintem ez király lesz! Fura választás ez a ledger gyerek… de érzem, hogy nyerő lesz! Nolan nem téved!

  2. nekem csak az a bajom, hogy a fejformája egyáltalán nem stimmel jokeréhez. mondjuk ilyen szempontból nicholson is bukta lett volna. én bízok benne.

  3. Remélem, lesmárolja Maggie-t is.

    Akkor három év alatt meglesz neki mindkét Gyllenhaal.

  4. Na, a teaser, nem volt rossz, ha ilyen királyul összerakja Nolan pajti a filmet is akkor jó. Az elsőt marhán összerakta. Csak attól tartok, hogy ahogy felhalmozák benne a karatktereket (értsd: Joker, Harvye alias két arc, elméletileg madárijesztő is.) szóval attól tartok, hogy olyan lesz mint Póki 3. kalandja, ami nagyon nem volt jó, szerintem.
    Nolen pajti csak nem cseszi úgy el Bati kalandját.:) Hisz elméletileg még egy rész tuti lesz.:)

  5. Előre is elnézést kérek hogy nem a témában írok, de nem tudtok egy posztot szánni az új Beowulf előzetesnek is? A kérdésem is ehhez kapcsolódna. Angelina Jolie mi a fenének beszél a legtöbb filmjében akcentussal?

  6. Hogy a cikkhez is hozzászóljak. Remélem Joker elintézi ezt a Gyllenhaal kisasszonyt. Biztosan jobb színésznő mint Katie Holmes és ezért válaszották helyette, de én nem bírom ha megjelenik a színen.

  7. A kép jó, sztem Ledger is jó lesz, viszont a trailer indulhatna a minden idők lexarabb előzetesei versenyen. Ennyi erővel inkább fél évet vártak volna, és akkor mutathattak is volna vmit, nem pedig rádiójátékot hallgatnánk. Röhej.

  8. “Angelina Jolie mi a fenének beszél a legtöbb filmjében akcentussal?”

    Ez most OFF lesz, de kiegészíteném a kérdést: Angelina Jolie miért szerepel egyáltalán olyan filmekben, ahol másfélnél több dimenzós karakterrel kell megbirkóznia? (PL. röhögtem, hogy a TR Legends-ben a poligoncsajszi sokkal jobb színészi teljesítményt nyújtott, mint ő a movie-ban)

    Láthatnánk kicsit több képet Jokerről, ez így most még nem győzött meg.

  9. Egyébként megtaláltam a youtube-n az iron man trailerét, de nem tehetem be mert tőrőlnék, úgye.(hamár a képregényeknél tartunk)

  10. remélem jobb lesz, mint az előző rész. Nem nagyon értem, hogy miért dicsérik annyira, elég sablonos volt. pl:10 perc után kiderült, hogy ki a főgonosz. Mindegy, megnézem majd ezt is, kiváncsi vagyok Heath-re, hogy mit hoz ki Jokerból.

  11. Tomika: ha nem érted, mitől volt jó az előző rész, legalább gondolja bele milyen volt az előtti 2. btw, melyik batman film volt az, ahol nem tudtad az első 10 percben, ki a főgonosz?

  12. fogtunder: ezt aláírom, de az elozo (főleg az előző 2) Batmanekkel ellentetben ugy gondolom, hogy egy komoly filmet terveztek és ezért éreztem furcsának azt, hogy (a néhány filmben már ellőtt) a főgonosz egy olyan karakter, akit a film elején “látunk” meghalni. Nem mondom, hogy rossz film, de nekem leginkább a Caine-Freeman páros miatt marad emlékezetes.

  13. Szerintem is jó választás lesz Ladger jokerként, de a mester NICHOLSONT nem fogja lenyomni!!!
    Bár szerintem rossz lenne ha sokan lennének a gonosztevők.
    Hírek szerint a rajongók kérték, hogy legyen benne a RÉBUSZ és a KÉT ARC is. Én mint hatalmas rajongó azt mondom, hogy sok lenne. Olyan lenne akkor mint a Pokember 3. (De ezt már elöttem is elhangzott.)
    JOKER és a MADÁRIJESZTŐ épp elég, egy sikeres fólytatáshoz.Ja igen Joker új hangja hatásos! Én eddig jelentősen így tuttam értékelni, hogy jól választottak. A Teaser hatásos számomra elég egyenlőre ennyi, had izguljon a nép.
    “Nyugi emberek, bírjátok ki 2008. nyarát!!! A PREMIEREN TALÁLKOZUNK :-)”

  14. Az infók úgy szivárognak a filmből, mint a teaserben a logo mögül a fénypászták. Mégse hiszem, hogy Nolannek, vagy az őt körbenyalizó Warnernek aggódniuk kéne: épp csak annyit tudunk, hogy feltétlenül jegyet akarjunk váltani a premierre. Sokan már most az év filmjének címezték, ahogy jómagam is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.