Pár apróság: új Hulk, Iron Man első videó, Beowulf

Na akkor lássuk őket, a comic con geekorgiának köszönhetően napvilágra kerültek az alábbi dolgok is. Meg még sok más, az új Joker is pl.

Az új Hulk kinézet

határozottan előrelépés a pár évvel ezelőtti gagyi műanyag bábú után. Azért még midnig necces, hogy újra jön Hulk amikor nemrég volt.

Iron Man videóanyag

Hát igen, kézikamerával vették fel, de egyelőre ennyi van. Jó? Nem jó? Eldöntöd.

Beowulf trailer

Teljes 3d, rendes színészek bescannelve, és ezt várták sokan visszatartott lélegzettel? Berakom flashes lejátszóban, de van hd változata is, ahol minden hiba kiböki a szemet.

Mellesleg meg Lucas-t, Star Wars szülőatyját HAN SOLO LŐTT ELŐSZÖR pólóban látták! Faker. 4 menő posztot is írhattam volna ezekből, a fenébe. Hehe. Még jönnek a poszterek, nyugi.

14 hozzászólás a “Pár apróság: új Hulk, Iron Man első videó, Beowulf” bejegyzéshez

 1. Az Iron Man jónak ígérkezik, reméljük az is lesz és egy hatalmas Pókember szerű csalódás A Beowulf érdekes lesz, Robert Zemekis eddig nem sok csalódást szállított. A terminator sorozatból pedig még bármi lehet, állítólag már van első rész valahol

 2. Terminator sorozat hogy jött ide? már láttma az első részt amúgy, lehetett volna jobb is.

 3. Iron Man jónak tűnik nagyon. Tetszik, hogy ennyi praktikus efektet használtak a MARK 1-es nél (a lovagi páncél szerű első darabnál) a repülés meg egyenesen szuper. Downey jól nyomja a leszarom-retard milliomost/milliárdost. Jó lesz na. Hulk tetszik, bár ez még nem sok, de az új gárdával talán egy Begins szerű sikert akarnak elérni, csak itt nem nyolc év volt a régi és az új “széria” között, merthogy az franchise RESTART. Beowulf cefetül néz ki. akárki akármit mondd, ez olyan mint egy videó a Diablo 2-ből, ami ugyan a játékban gyönyörűszép, de nem filmhez való, plusz az azért nem egy mai darab. Nem értem miért nem lehetett rendesen megcsinálni élő színészekkel és a rengeteg pénzt a valódi díszletekbe és effektekbe ölni. Nagyon gyenge lett a trailer.

 4. Hát nem tudom, de a Beowulf HD-ben kibaszottul ütős volt. Még a post előtt leszedtem máshonnan, néztem és csak a vége felé esett le, hogy ja tényleg, ez CGI.

  Iron Manre erősen kíváncsi vagyok, bár a rendező nem a szívem csücske, Downey Jr annál inkább.

 5. Terminator? :)
  A Hulk videó pont akkor áll meg, amikor Ed Norton áll neki beszélni? Vagy rosszul hallom?
  Iron Man nagyon fain volt.
  Én bízom Robert Zemeckisben…

 6. A hulk nem indúl előrről, az első részt folytattják csak más szereplőkkel (legalábbis én ugy tudom) hulk menekűl a dzsungelben mikőzben saját erejével és érzéseivel kell megkűzdenie.
  Aztán visszatér harcolni uj ellenfeleivel, legalábbis én ezt olvastam.

 7. Na akkor sorban:

  1. Hulk: annyira nem izgat fel a dolog, attól függetlenül, hogy az első rész nem volt számomra olyan borzalmas, sőt, kifejezetten tetszett a képregényes stílus. De nem érzem, hogy kéne folytatás.

  2. Iron Man: ebből meg akármi lehet. Mondjuk számomra még mindig fura Robert Downey-t szuperhősként látni, vhogy nem ő jutna az eszembe egy ilyen mozi kapcsán. De a Kiss Kiss Bang Bang óta bírom nagyon :)

  3. Beowulf: Én is azok közé tartozom, akik nagyon várják ezt a filmet, főleg Neil Gaiman miatt. Sztem annyira nem gáz a tréler, bár még lehetne dolgozni a grafikán. Azt viszont nem tudom, mért kell színészeket renderelni, bár gondolom egyszerűbb, mint új karaktereket létrehozni. Roger nyúl 2 nem lesz? :))))

 8. Hulk új kinézete határozott javulás, de mivel semmi mást nem lehet tudni, nocommentes.
  Ironman trailer kifejezetten tetszett, szal remélem nem ilyen F4, Spiderman, Transformers féle giccsbe megy át. Úgy tűnik nem fog. Reménykedek.
  Beowulf meg tényleg elég gázul néz ki. Ill hát nem is gázul, de mondjuk, mint egy jobban kivitelezett játék átvezetőiből összebarkácsolt videó. Ami nem rossz, csak nem vászonra való. Nem nagyon értem az emberek hogy nem szúrják ki pl az imdb-n hogy ez nem live action. Már maga a vízeffekt is elég gáz.
  De Gaimanben vakon bízok tehát ha a látvány miatt nem is, de a sztori miatt érdemes lesz megnézni.

 9. Hát ehhez hozzá sem tudok szólni. Nem lenne gyorsabb, ha repülés helyett teleportálna?

 10. Tud valaki valamit arról hogy mikor mutatják be az Ailen vs Predator 2 előzetesét ?

 11. áá ironman tetszik, de mekkora feeling lehet már ottlenni..ütős jelenetnél együtt újongani a geek spanokkal stb :D

 12. Viktor: Comic Con után.. úgy volt hogy Comic Conon mutatja be a Fox de mivel majd minden amit be akartak mutatni korhatáros lett volna eltolták a teaser kiadását egy hétten későbbre

 13. csak nekem tűnt fel, hogy a beowulf trailerében anthony hopkins kiköpött michael ironside?

 14. Kis iskolás ként a Kockásal kezdtem,aztán jöttek az Igaziak Pokember,Ironmen,supermen,stb,stb,és mikor megnézem ezeket filmen nem a hibákat keresem.Rosszulesik mikor olyanok fikázák akik a mi gyerekeink akiknek se jövökepük se érdeklödésük csak a PS,PC. Képregényt végigolvastatok már? Remélem az Ironmen is lesz olyan jó minta Transformers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.