18 fölöttieknek trailerek: Beowulf, Resident Evil, 30 Days of Night

Párat gyorsan lássunk, de a nagyágyú külön posztban jön.

  • Itt van a 30 napos éjszaka, amiben leápolnak fejszével egy kisgyerek vámpírt a végén.
  • Aztán itt van a Resident Evil: Extinction-é, amiben van egy 10 ujjad megnyalod fejlövés.
  • És van Beowulf is több vérrel meg több Angelina Jolieval, aki meztelen (de az a téma, hogy mintha egy modell adná a testet).

Azt pedig nem értem a tovább mögötti Superbad (ebből már volt felnőtteknek trailer filmbuzin) jelenet például miért van furmányos évazonosító mögé rejtve a hviatalos siteján.

12 hozzászólás a “18 fölöttieknek trailerek: Beowulf, Resident Evil, 30 Days of Night” bejegyzéshez

  1. Hááát… Menjünk sorba…

    A 30 Days sajna úgy tűnik eéggé elrugaszkodik majd a képregénytől, viszont a kislányos jelenetben megnyugodtam (remélem nem alaptalanul), hogy a történet befejezését nem fogják elb—ni.

    Engem speciel a Resident Evil 3 vett meg kilóra, ugyanis a trailer alapján az lesz, amit várok. Zúzás, zúzás és zúzás, trashes felhangokkal.

    A Beowulf viszont nálam még mindig nem tuti befutó. Bedigizett színészeket már láttuk a Polár Expresszben Zemeckistől. Úgyhogy ettől én nem estem hanyatt. A sztori… Na abból meg nem sok derült ki. És lusta is vagyok utána nézni.

  2. Lol milyen csajok vannak már Res 3-ban? Mila,Ali,Ashanti!!!!, és egy másik szőke cica. Na akkor asszem ráveszem magam hogy megnézzem a kettőt is..

  3. Hát a 30 nap hangulata tetszik, a resident evilt meg mindig is szerettem. Viszont Jolie miatt a Beowulf egyre inkább felejtős lesz. Na jó, nem csak azért, hanem emiatt a trailer miatt is.

  4. Nos, hát a Resident Evil 1 nekem tetszett, a második már nem annyira. De a harmadik rész jónak ígérkezik, de akkor zúzást akarok egy kis bevezető azért belefér. Russel Mulchay pedig végre visszatér rendezőként, utoljára talán a Christopher Lambertes Ressurection-t láttam, ami Lambert ide vagy oda, de nagyon nagy film volt.

  5. A Resident Evil kötelező lesz azt hiszem… ettől a trailertől mindig Falloutozni támad kedvem, de azonnal. Ha jót akar magának az ember akkor viszont az Apple siteon nézi meg, kissé jobb minőség.

    A Beowulf mögött ott van Neil Gaiman, én bizakodom, hogy jó lesz. A trailerből sok nem derül ki amúgysem. Ami engem zavart az az, hogy a hivatalos siteon lévő HD trailerben is akkora pixelek vannak mint egy ház.

  6. apple siteon nicns kinn a véres fejlövéses változat a Resie traielrből, meg az már be volt linkelve :P

  7. A REv3 kifejezetten tetszik, remélem ezeket a klasz jeleneteket a filmben is benne felejtik, nemcsak a DVD-n lehet majd megnézni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.