15 hozzászólás a “Itt a Hitman film posztere” bejegyzéshez

 1. Számomra az a baj vele, hogy olyan mintha egy számítógépes játék plakátja lenne. Rajzoltnak hat 47-esünk, nem hús-vérnek embernek! Ami persze nem lenne baj, ha a Hitman játék egy újabb részével lenne dolgunk. De így…

 2. én várom és reménykedem, szerintem kisülhet belőle jó dolog, az a pár pillanat amit láttunk belőle jónak tűnt, de hát ki tuja még mi lesz a sorsa:)

 3. Sztem az a gáz h ez nem egy átlagos akcio film hisz egy bérgyilkosról van szó aki igen “ügyes” (:D) tehát kevesebb olyan résznek kellene benne lennie ami egy átlagos akcio filmre illik és többnek kéne benne lennie az ügyes, csendes gyilkolásnak…. a teasert-ben volt egy sniper-es jelenete és nagyjából ennyi a NAGY bérgyilkosunk alkotása… remélem kihoznak belőlle vmi többet is csk mert én szerettem a játékot is és már vártam a filmre ;D

 4. Ez a legutóbbi játék egyik posztere alapján van (kb 100% copy)
  Csak szólok A SOK GYÖKÉR NEMJÁTÉKOSNAK!! :P

 5. Az a baj, hogy pont ezt a játékot NEM kellett volna megfilmesíteni. Ez pont egy olyan játék, amiben minden pályát 10 vagy még több féle képpen lehet végigjátszani. Lehet úgy, hogy senki nem vesz észre és csak a célszemélyeket nyírod ki.
  Lehet úgy is ha mindenkit kinyírsz (tehát még egy 10 éves is végig tudja játszani úgy hogy élvezi is).
  Lehet puskával távolról, lehet közelről zongorahúrral.
  Lehet elkábítani, leütni, lelőni…

  És ezt a filmben NEM lehet megoldani. Bármilyen is lesz a film, mindig lesz olyan aki azt mondja, dehát a játékban nem is ilyen volt “fótiszeven”.

 6. Szerintem kibaszott fasza a film előzetese , a posztere meg a játék is , de főleg a Blood Money a király !!!
  Figy, nem tom, nálatok a Hitman 3. -ban ( már akinek meg van) műkszik az “átöltözés” (“E”) parancs, mert nekem nem.
  Próbáltam a PATCH 1.3 – at , de nem jött be ja és a honosítás se jó hozzá, mer kér egy kurva “Serial” számot, de mi az a “Serial” szám ?!
  Ja egyébként a film szerintem a Codname 47(vonalkód felrakása), a Contracts(az előzetesbe vannak kommandósok)és a Blood Money(zene és az előzetes végén a templom , pap …stb) keveréke.
  Már alig várom , hogy a moziba ülhessek …

 7. Csak egy szösszentés: A játékban pont az a 8-10 pálya alatt kialakult hangulat és szitáció adta meg az egésznek az ízét. Tehát egy jófajta krimi és akció keveréke a játék.
  Kíváncsi vagyok, mit fognak ebből kihozni…
  Midnight

 8. Szerintem a film főszereplője abszolút GÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZZZZZZZ!!!!!

  kis nokedli a gyerek…

  Aki PONT megfelelő lenne az vagy akiről mintázták vagy

  J A S O N STHATMAN (SZÁLLÍTÓ 1-2) SENKI MÁS!!!!!!!

  XXX boy meg szóba se jöhet, A riddick is állati gáz film Vót…

 9. csáó szerintem egész yó a pószter de téleg a játékra illene én is szeretem a játékot és má várom a filmet is. matthew-nak me tök igaza van ez nem egy normális akció film ezért téleg remélem nem lesz benne olyan sok tipkus akció film feeling

 10. Akárki akármit mond ez kurvanagy film lett!!! A Tomb Raiderek a nyomába sem léphetnek! Jöhet a második rész!!!

 11. Coool a film!!!Nekem nagyon tetszett mert nagyon izzgalmass!!!Ajánlom mindenkinek de ugy is gondolom hogy látta már mindenki!!!

 12. Mindenkinek javaslom a filmet, mert megéri megnézni. Fergeteges akciók vannak benne. Végre nem egy siralmas új keletű,vér mentes, eszetlen film. Gratula a készítőknek. A filmet emeli a zene is, ami meg kell hogy valljam odaillő. Igaz enyhén szólva arabos beütésű. Több hasonló film kellene, s akkor nem lenne ennyire gázos a mozibajáró emberek száma.

  sirocco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.