Dan in Real Life bemutató

Ez a Steve Carell nem nem alszik, nem nyaral, csak dolgozik és dolgozik. Az Office 23 részes évada mellett forgatott egy Evan a mindhatót, meg úgy tűnik ezt is (meg még 1-2 filmet..). Nem ez tűnik az új Little Miss Sunshine-nak, de azért a trailer alapján majd megnézzük dvd-n. HD-ben is van.

11 hozzászólás a “Dan in Real Life bemutató” bejegyzéshez

 1. -put it on my tab
  -what was it?
  ha idehaza ilyet mondasz a rendőrnek, jól pofán is vág. pláne ha fürdőnadrágban vagy mentelmi joggal…

 2. Duddits: már volt róla szó, sztem túl drámás lesz, nemhogy little miss sunshine. Nem véletlenül nem linkeltem be..

 3. Megnéztük a trailert. Mindenki fintorgott, csak én kezdtem el várni. Szeretem a “film” filmeket. Tudjátok: “eleje-közepe-vége” történeteket.

 4. jaja, ez egész jó
  de azért sane cook sem tétlenkedett (mr brooks, good luck chuck, most ez..)
  meg a posztere is remek :]

 5. Jó kis film lesz ez. Carrell-t nagyon bírom, de valamivel helyre kell hoznia az Evan Almighty-t, mert azzal nagyon mellényúlt.

  Ha már a Lars and the Real Girl szóba került, akkor az szintén várós, főleg Ryan Gosling miatt, aki a tavalyi Half Nelson óta kitüntetett figyelmet élvez nálam.

 6. és.és.nem lehet tudni, hogy mikor lehet kapni majd.esetleg dvd-n?mert nemrég láttam csúnya változatban felirat se volt hozzá.nemtudtam élvezni.és hamár megnézném mégegyszer, akkor is csak Juliette Binoche miatt.

 7. Az a helyzet, hogy a film bizony az új Little Miss Sunshine. Egyszerűen annyira jópofa, és nem olyan erőszakos módon. Kedves családi film, és pont elég ahhoz, hogy többször nézős legyen. 8/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.