Skinwalkers

Ilyen az, amikor egy kedvenc színésznőd miatt beiktatsz egy filmet, és akkorát koppansz mint.. nem is tudom, de nagyon. Rhona Mitra. Egyrészt baromi jó lett volna, ha tényleg harcol a filmben végig, nem pedig csak a végén, másrészt meg valami történet is kellett volna.

Skinwalkers - Rhona Mitra odalő

Miről szól a Skinwalkers? Werewolf-okról. Akár jó is lehetne, de akkor becsúszik a pg-13 korhatár, és a B kategóriás akció. Egy igazán véres jelenet van, még az elején, amikor egy csávó a saját szemébe vág egy kést. Ennyi. Kinek jutott eszébe vérengző farkasemberekről gyerekeknek filmet csinálni?

Amúgy arról van szó, hogy született egy gyermek, aki a 13. születés napja után meg tudja majd gyógyítani a werewolf-okat, kiölve belőlük a gyilkolási kényszert. Ezt persze pár werewolf nem fogadja örömmel, hiszen ők szeretik a gyilkolást, vérfüggők. Na ennyi. Az egész filmben egy kocsival menekülnek Rhona-ék a gonosz werewolf-ok elől, de éjszakánként megállnak, és a jó lények lekötözik magukat, hogy ne öljenek meg senkit. A rosszak meg gyilkolnak. Áh, már így is túl sokat írtam róla. A film tényleges jócsajának majdnem a gonosz farkasembernőt tettem meg, és nem Rondát. Végül inkább a Shark sorozatban is szereplő szőke Sarah Carternek ment a megtisztelő cím.. Kép.

Sajnos a lövöldözés teljesen gagyi, amit tetéznek a nulla történettel, meg a béna gonoszokkal, úgyhogy pillanatok alatt felejthető darab a Skinwalkers, kerüljétek el.

human
írta
2007. 08. 13. 19:18
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Skinwalkers” bejegyzéshez

  1. Kedves Human,

    Ha szereted ez a színésznőt akkor ajánlom a nip/tuck 3.évadát! Ő nyomoz a késes után!

  2. Ez a hölgy volt tudtommal abban a Kevin Bacon láthatatlanember kukkolós filmbben is. :) Mármint a Nip/Tuck függés utáán felfigyeltem a hölgyre.

  3. Hát igen, egy valami megmaradt az emlékezetemben abból a filmből, és az nem a forradalmian új cgi átváltozás volt… :)

  4. No meg persze ne hagyjuk ki az Ali G In Da House-t sem.
    (Tudtam én már mikor megláttam a képet, hogy ismerős a hölgy valahonnan… kár hogy a film ilyen kritikán aluli lett… tudom már miért nem nézek, csak cirka 3 filmet egy évben :))

  5. Valami tényleg jó ebben a csajban és most nem a filmekre gondolok amiben szerepel,azok sajna elég gagyik.Ja és a Gázolóban is benne van.

  6. A csaj jól néz ki, de a vérfarkasok elég ratyik. Csak az olyan elszánt vérfarkasrajongóknak ajánlom a filmet mint amilyen én vagyok. Ebben a filmben nagyot csalódtam a farkasokat illetően. Méghogy kiírtani abelőlök a gyilkolás kényszerét… na ez az ami lehetetlen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.