15 hozzászólás a “The government has trained the dinosaurs to carry weapons and use them for battles” bejegyzéshez

  1. Én is jót röhögtem rajta, mikor olvastam. Ennyire hülye egy producer se lehet, max. az aki Uwe Boll-t engedi rendezni!

  2. A könyvet imádtam,az első részt 8szor olvastam,a film első része még qrva jó volt,aztán mélyrepülés.DE EDDIG:(!Remélem fake mert különben letépem a töküket!Először aszittem a White guys-os fiúk ötletáradata lett újra feltolva:)!

  3. chuckyx….nyolcszor? nekem is megvan a könyv, de a meglehetősen khm…gyenge kötés miatt az enyém nem bírna el 8x-i olvasást. 2x azért megvolt. Tök vicces, hogy Malcolmot és Hammondot is kinyírta végül Crichton a könyvben.
    Amúgy nekem jöhet egy Jurassic Park 4. Jobban örülnék neki per pillanat mint a biztos Indy 4-nek.

  4. Nekem 3 ovlasást bírt a jurassic 1, a film csalódás volt utána, mert amikor én láttam addigra már elkopta a trükkök és hát köynv után szinte minden csalódás :)

  5. Engem emlékeztet egy rajzfilmre amit még togyogó kiskölyökként láttam annó, még játékok is voltak belőle, amiben felfegyverzett dínókkal harcolt a két ellen. Azt hiszem “Dino Raiders” volt a címe, de nem mernék megesküdni rá.

    Mind1 nekem ebben a formában jöhet, úgy vigyorgok most kb mint amikor a Transformers első trailerét láttam, ergo mint egy 5 éves gyerek :P Hát ha még a G.I. Joe film is kijön…

  6. Két kecske koszál a szeméttelepen. Találnak egy könyvet és megrágcsálják. Mennek tovább, találnak egy filmtekercset, azt is megkóstolják.
    – Na, milyen?
    – Hát a könyv jobb volt.

  7. Ez eredetileg úgy van, h két könyvmoly ül a film végén a moziban és akkor mondja az egyik, h “Azért a a könyv jobb volt”. :)

  8. Velociraptor uzi-val meg sátgánnal rohangázik csunnya zöld köpenyes vadőrök elöl :D:D

  9. Anak…Nekem is ugyanaz a kiadás lehet meg, mert már a második végigolvasás után lapjaira(szó szerint!) hullott a könyv,úgyhogy “mókás” volt az újraolvasás.Pár ötletet azért meghagyhattak volna-például a Hammondot nyálukkal lebénító kompik elkezdik enni az orrát,és még él.Vagy hogy Nedry,miután megvakította és gyomron rúgta a galléros gyíksrác,valami nyúlós,zsíros masszában turkál vakon,és konstatálja hogy azok a saját belei!!!Mekkora lett volna már;)!Long live the books.Amúgy hasonló felindulásból nem nézek Stephen King adaptációt sem,úgysem lehet visszaadni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.