The Nines poszter és mivan

Szerintem én msotantól kerülök minden Nines-al kapcsolatos infót. Van online puzzle, vannak fotók a filmből, van fél oldalas synopsis, de ezeket nem akarom tudni. A Nines trailer elég wtf volt ahhoz, hogy maradjak a bemutatóig a sötétben. Azért a posztert (esetleg posztereket) ne hagyom ki, de ennyi.

The Nines poster

human
írta
2007. 08. 15. 13:31
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “The Nines poszter és mivan” bejegyzéshez

  1. bázzeee :D:D hogy jön ide hogy a csávesz a kezére köt vmi zöld füvet vagy kötelet vagy mittoménmiaz :D engem furdal a kiváncsiság hihi csak mert ennek semmi jöze a SIMS-hez xD

  2. Ezt a “The Ninest” megnézte már más is? Én most végeztem vele. Háát, lehet, h újra kell néznem magyar felirattal is majd, mert így nemigazán estek le a dolgok. Beteg egy film :) Így még pontot sem tudnék adni.

  3. Én már megnéztem és nem csalódtam benne. Igazi mindfuck, kb. lövésem se volt a végefőcím után, hogy mit láttam. Agyaltam rajta erősen és utánaolvasgattam, aztán valamelyest tisztult a kép, de napokon belül feltétlenül újranézem. Stílszerűen kap 9 pontot, de ez következő alkalommal már 10-es lesz. Zseniális a forgatókönyv, elsőosztályúak a színészek, mindent csak dícsérni lehet. Nézzétek meg, kíváncsi vagyok mások véleményére is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.