Nem is tudom miért foglalkozom ennyit Hitman-nel

Raktam trailer, meg posztert (katt a Hitman címkére), közben valójában én cska az első résszel játszottam, de az mondjuk élvezetes volt. Hasonlóan nagy hiányosságom amúgy még a Maffia, de nem akarok elmenni játéknosztalgia irányba, ti se tegyétek lágyszíves. Ellenben ez az agyonPhotoshoppolt kép nem is olyan nevetséges. Ez a kép viszont azért igen.

Hitman promó kép

human
írta
2007. 08. 16. 14:43
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Nem is tudom miért foglalkozom ennyit Hitman-nel” bejegyzéshez

  1. nekem bejön ez a kép, a másik nem feelinges de az nem is forgatás közben történik szal sztem tökmindegy, filmben ugyis feszít majd, remélem

  2. Úgy fest az arc, mint ezek a psychopata nyomott amcsi tinédzserek, akik lemészárolják a tanáraikat heccből…vagy mint azok, akik felrakják a közösségi portálokra a képüket pár stukkerrel, hogy veszélyesnek tűnjenek…magyarul nevetségesen…

  3. imdb szerint ez a csávó 39 éves… Biztos, hogy nem téves a születési dátumára vonatkozó infójuk?

  4. nem látom, és nem onnan van (ott kinn sincs ez a kép) :P nekem hosszú F mert úgy ejtem ki kész.

  5. A Mafiát csak említésképp. Örömkönnyekbe lábadt a szemem, mikor most a hardwireden megláttam a hírt. :)

    Hitman. Nekem még mindig úgy tűnik, mintha csak az arca oda lenne montírozva egy játékplakáthoz. Lehet hogy még plusz 30 deka szemöldök orvosolná a problémát. :)

  6. Jó lesz ez, kár hogy vszleg szar sztorit fognak alárakni, csak hogy kiderüljön zabálják e a karaktert az emberek és ha igen akkor berendelnek még 1-2 részt, ha nem akkor szar filmek süllyesztője. Ez manapság a szomorú tendencia. Mindenesetre meghozta kedvem Blood Moneyhoz, anno végigrambóztam pár pályát, most mán megy a Silent Assassin mód is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.