Nic Cage és a Fegyverek szava

Legalábbis az alábbi videó teljes egészében mintha onnan lenne összevágva. Cage bemutatja amit szétcsap a gonosz japók között. Hasonlóan elborult videó még a Wickerman összefoglaló, amiről már volt itt párszor szó és kegyetlen. Not the beeeees.

human
írta
2007. 08. 19. 21:19
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Nic Cage és a Fegyverek szava” bejegyzéshez

  1. Ha már háborús film, akkor megjegyzem, hogy épp most megy Stanley Kubrick Acéllövedék című filmje a TV2-n, feliarattal és 18-as karikával! :D

  2. America fuck yeah! Ez nagyon jó volt. Kmolyan, hogy emberek mennyire elborultak tudnak lenni…:D

  3. A zenét imádom (Team America ugyebár) és a filmet is szeretem. Ez igazából nem világháborús – kalandhoz közel álló -film, hanem akciófilm, amely a II. Világháborúba van beleágyazva. Én pont azt kaptam amire számítottam, hiszen ez egy Hollywood-i John Woo alkotás, aki azon a helyen nem engedhet meg magának annyit, mint mondjuk 1990-ben, otthon a Bullet in the Head kapcsán.

  4. Sokat gondolkoztam, mit tudnék hozzáfűzni ehez a trailerhez, a filmhez és hogy mit váltott ki belőllem.
    Elérte a trailer, hogy meg akarjam nézni a filmet, de nem tudnám megindokolni, hogy miért…nem is gondoltom volna , hogy vágyom rá Nicolas Cage-et látni miközben lemészárol egy japán ezredet és közben elcsukló hangon harci kiáltást mímel.
    mégis…én ezt a filmet látni akarom…és még mindíg nem tudom, hogy miért!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.