13 hozzászólás a “Trailer: The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford” bejegyzéshez

  1. neee, csak búzamezőt neeeeeee!
    amúgy meg tetszett a trailer, ebből még akármi is lehet…

  2. Na ez az amit javasolni akartam, hogy tedd fel. Én a teasert láttam, az hatásosabb. Ez a Casey Afleck a Green Day énekesére emlékeztet. A kézfej a búzamezőn meg a Gladiátorra. :-)
    Művész-western lesz bameg!
    Ha má’ javaslatoknál tartunk, pakold fel légyszi az Invasiont is!

  3. Már most nézem negyedszer, de hihetetlenül kész lettem tőle. Eddig is vártam, de ezek után rögtön a mustsee-lista élére került. Andrew Dominik első rendezése (Chopper) hatalmas kedvencem, kíváncsi vagyok, hogy 7 év szünet után mivel rukkol elő. Úgy tűnik Brad Pitt akármit csinál, a szakma nem fogja elismerni munkásságát, talán majd most megtörik a jég.

  4. invasion már rég volt linkelve. Ez a trailer meg marha friss, oylankor kell javasolni max ha valamit hetekig nem említek :P a teasere annó kinn volt.

  5. ez már sokkal jobban bejön, mint yuma… brad pitt szerintem marhajó, casey affleckről nemis beszélve, én nagyon várom remélem nem tolják el :)

  6. Nagyon jónak ígérkezik. Akár ki, akármit mond, szerintem jó színész Pitt. A Bábel is jó volt. Amit pedig az egyik ‘nagy’ oldalon írnak, szánalmas. A trailerből leszűrtek alapján állít csúnyákat a szerző.

  7. Én a napokban néztem meg a filmet dvd-n és azt kell mondanom, nagyon megkapott…lassú film,de megéri, meg elég csendes…talán hajnali felszálló ködben kell merengeni a napfelkeltébe és akkor valamit elkapunk belőle.:P
    amm meg brad pittet rég nem láttam egy tisztességes filmben, tessék szépen megpaskolni a feje buksiját!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.