Aliens Versus Predator Requiem bemutató!

Nem hittem volna, hogy az AVP1 után ilyet mondok, de erre el fogok menni. Igaz erről a töménytelen vérengzés is gondoskodik, amivel nem spóroltak. Nos igen, már a trailer is erősen rated R, és a film is az lesz szerencsére. Watch it. (HD változat pubik!)

human
írta
2007. 08. 25. 11:13
megjelenés
69
hozzászolás


69 hozzászólás a “Aliens Versus Predator Requiem bemutató!” bejegyzéshez

 1. Nekem az első is bejött.A Predator filmek is .Az Alien filmek közül az első egyáltalán nem volt jó, az utolsó meg olyan…érdekes volt

 2. Gyerekek, Alienek és Predatorok (sőt, PredAlienek!) gyakják az embereket, na meg egymást, és ti arra izgultok, hogy melyik tévés sorozat színésze villan fel? Hát izé.

 3. Végre kijött a railer és angyon büntet! Az első rész után végre minőségi filmet kaphatunk. De messze a premier még:(

 4. Kiskis: pedig Michelle a 24-ből helyett majdnem azt írtam, hogy a CSI vendégszereplés valamelyik évad elején :)

 5. ilyennek kellett volna lennie az előzőnek, ez király lesz, de már kicsit unalmas mennyi bőrt húznak le az alienekről…

 6. ez már aliens és nem alien vs predator, bár nem mintha nem lenne mindegy.
  ez sajna megint gyenge lesz, mint a harmat. engem ez a trailer se győzött meg.

 7. Az elsőt nem láttam, de ha ez ilyen brutál lesz, akkor érdekel. Elég volt a finomkodásból :)

 8. Action, az első fos volt, de ez visszaadja a reményt.
  A baj csak az, hogy valszeg kb. Transformers szinten szét lesz spoilerezve, én pedig nem tudom megállni, hogy meg ne nézzem :)

 9. Csináljanak agyatlan henteléstm a Doomban is azt szerettem. Nincs annál gázabb, mint amikor egy ilyen filmbe valami értelmet akarnak vinni.

 10. csináljanak agyatlan hentelést, de ne az alienekből és ne a predatorokból, ugyanis egyik se arról szól…

 11. remélem ez kiköszüröli az előző film alien-predator univerzumon ejtette csorbát
  a trailer meg végre ugyazt az izgalmat keltette bennem mint az eredeti filmek anno…

 12. aeon_flux: szerinted bevenné a nézők gyomra a yautják beavatási szertartását, meg az egészet? Ááá… külön film kellene hozzá hogy mindenki megértse hogy mit miért csinálnak. Én benne vagyok ebben is ofkoz, de a hent is tetszik :)

 13. Bocs a dupe miatt, de most jutott eszembe valami. Ha lesz Alien 5, akkor az most hogy lesz? Mert ideje volna az Idegenek a földön ciklusnak is már… de ha az avp2 rászabadítja a földre a genyákat akkor mi lesz? Megy két szálon vagy mi? Bár még így is megoldható, de kicsit gázos. Nem akarok spoilerezni, úgyhogy befogom :)

 14. csak óvatosan az alienekről történő újabb bőr lehúzogatásával… savas a vérük, könnyen megégethetik magukat a producerek.

 15. Hát remélem nem fogják áthelyezni az Alien világát a jelenbe, szóval az majd a következő AVP részekben várható. Igazából nem is két szál, két külön ‘univerzum’ a filmek, nem?

 16. Huhh, összekapartam pár évszámot:

  1987 – Predator 1. cselekménye (könyvben 86)
  1997 – Predator 2. (könyvben 95)
  2004 – AVP
  2122 – Alien
  2179 – Aliens
  2179 végefelé – Alien 3
  2380 – Alien Resurrection

  Az Alien 3 után(1992) kezdődött az AVP könyvciklus is, amely 2202-ben kezd.

  De a lényeg. A második rész után teljesen máshogy folytatódott az Alien sorozat. Mármint könyvben. Senki nem halt meg a 2. rész túlélői közül. Aztán belecsaptak a lecsóba, Idegenek a földön (2192 körül), Lidérces utazás, stb, stb.

  Szóval 3 timeline van ezek szerint, az egyik az Alien (2122-), a Predatorok (1987(5)-), és az AVP (2202-).
  Illetve a filmes Alien sorozattal 4, mert az Alien Resurrection egy rohadt nagy faxság volt, és borította a műsort.

  Raklap könyv kijött egyébként, nekem is van egy rakás mind3 univerzumból.

 17. Bocsi, lehet kissé zavaros voltam :) Az első pár évszám a filmek timelineja.
  Aztán már a könyvekről dumáltam, és ahogy látom el is csesztem. 5 timeline van mindenestül. +1 ugyanis a könyves AVP (igen, 1992-ben kezdték el itthon/külföldön kiadni őket, de 2202-től folynak az események benne, míg az első AVP filmben 2004-et írtak.).

 18. Nagyon komoly lesz de idén csalódtam már pár filmben aminek a trailere kib****t jó volt! De majd karácsonyi ajándékként letöltöm és berakom a fa alá:)

 19. Nem tudom, Hooligan, nekem a 4. Alien is tetszett azért, ha nem is annyira, mint az Aliens, de azért a feelinget sikerült elkapnia.

  iguana: azt hiszem a trailerből egyértelműen látszik, hogy szerencsére nem ő rendezi. Vmi testvérpár, ha jól láttam, első nagyobb rendezésük.

  Mindenesetre átkozottul ígéretesnek tűnik! :D Már alig várom!! :)

 20. Hát nem tudom, én hánytam a sok cgi alientől, valahogy nagyon nem jött be az a rész. Volt 1-2 jó jelenet, de összességében messze alulmaradt a többi résztől.
  Feeling? Hát, felőlem a teletabbik közé is beeshetne egy Alien, oszt máris elkap az “alien” feeling :D

 21. Ez az egész AvP egy faszság. Minek kell két külön univerzumot egybemosni? Mindkettőben van egy hentelős rém, na és? Ennyire nincs semmi ötlet a különálló folytatásokra? Én azt szeretném ha A Predator-t kíbővítenék trilógiává. A főszereplő lehetne Danny Glover, mint nyugalmazott zsaru vagy mittudomén. Aztán egy nap a retyón emberevő kisértetekről olvas az újságban és rögtön megkondulnak a harangok a fejében stb.
  Na ennek lenne értelme.

 22. Látszik nem tudod honnan ered az alien vs. Predator dolog. A Ragadozó 2 végén, amikor Glover karaktere megkapja a revolvert, mint díjat, a háttérben van kiállítva egy Alien koponya. Innen indultak a regények-képregények. Nem csak hallivúd volt ez most hirtelen…

 23. Nem tudom, ebben a témában mennyire éri meg összehasonlítani a könyveket a filmekkel, de az AVP1 eszméletlen csalódás volt a könyvbéli történethez képest. Abban igényesen és szövevényesen “mosták egybe” két univerzumot. (És a főszereplő csaj is sokkal jobban megérdemelte a bélyeget, amit kapott.) Ezt a második trailert elnézve megpróbálnak még egy bőrt lehúzni szerencsétlenekről és hát hol másutt, mint a Földön. Valahogy az űr meg az űrhajó nem sorolható a kedvenc sci-fi helyszínek közé. (pl ez a sok sorozat).
  Na ez “hallivúd hirtelen”.

  Szerencsére (talán) kivétel is akad: Orson Scott Card fantsztikus könyvét a “Végjáték”-ot [Ender’s game] is mostanában filmesítik, de már a 2 rendezőt rugják ki, és most felkérték a szerzőt, hogy írjon egy újabb fogtaókönyvet is, mert az előzőek nem voltak hitelesek és hűek a könyvhöz. Eldől ha meglesz a film.

  Az AVP2-t is meg fogom nézni, persze. :) Csak tudni fogom mire számítsak. Ezek után főleg.

 24. Alap film lesz tuti elmék rá! Koimbra neked nem tetszett az első alien film??? Ember az a film egy legenda…

 25. Na azért várjuk ki a végét…meggyőző a trailer, de láttunk már ilyet,aztán kiderült, hogy a film egy hígfos..szóval én majd akkor nyilatkozom, amikor kijöttem a moziból.

 26. Az AvP mondjuk ki…szar volt. Alig bírtam végignézni, mert végig tudtam, kb mi fog következni, és tízből nyolcszor bejött. Az eredeti Alien és a második része jó volt, és talán ez is jó lesz, mert ha jól láttam mindenki darabol mindenkit! Király, hogy az emberek nincsenek elveszve! Van itt minden! Fejlövés, harabdálás, idegen fegyverek! Érdeklődve várom!

 27. aztakurva. rég láttam ennyi bezúzott, félbevágott, összesavazott, széttrancsírozott embert egy filmben.
  Nyami.:)

  egyébként nálam az Alient 1-2-3-at nem lehet überelni. Egyszerűen én ezeken mindig szorongok, pedig már 25ezerszer láttam őket. (persze ebbe belejátszat, hogy szülői tiltás ellenére megnéztem úgy kb. 8-9 évesen az elsőt és hetekig nem bírtam elaludni:)

 28. Király ez a trailer bár ez alapján egy elég primitív filmre is következtetni lehet. Azért remélem hogy jó lesz a film mert az első kicsit kiábrándító volt, de itt legalább lesz vér rendesen…
  Jó hogy Predatorok is visszakapták eredeti infravörös látásukat.

 29. Elöszöris nagyon örülök,hogy itt értelmes hozzászólások vannak…látszik mindenki jártas a dolgokban,ki többé,ki kevésbé!

  A képregényekből kimaradtam,azt nem kommentálnám,viszont az összes filmet láttam(és meg is van),és szerintem az összes könyvet olvastam(hiányos a készlet,ezt szégyenlem)!
  Az alien1-2 számomra felülmúlhatatlan,megnéztem vagy ezerszer(szinkronizálva) és mikor megnéztem eredeti nyelven,teljesen új élményt tudott még mindig nyújtani!ezt nem tudom elmondani pl. az AVP-ról,sajnos ez a varázs már kihalt a mai filmekből! Az Alien3 nagyon számítógépes volt,a 4 meg…könyörgöm,mondja el valaki mi volt az a film végén!!!Most már tökéletes,mert elevenen szül???!!! Az istenit,egyrészt pont azért tökéletes,mert máshogy szaporodik!!!!na mind1!(a könyvek viszont tökéletesek…)
  A trailer-ről annyit mondanék: nagyon remélem,hogy az izgalmas,öldöklős részek(ami mindenkit felcsigázott) max.60%-át rakták bele! Na meg persze,ha lesz benne királynő, az nem úgy fog mozogni,mint pl. a t-rex,a herék meg mint a raptorok(de ez csak apróság)!

 30. Minden Predátoros meg Alienes filmet imádok, de a Predator első része az igazi favorit. Annál jobb filmet még nem csinált senki. Eddig 93szor(kilencvenhárom)láttam. Egy kicsit el fanatikó. Jó hogy jön az AVP2. Biztos hogy moziban nézem meg először. Aztán még egy jópárszor DVD-n…

 31. lehet nem jo ötlet összehasonlitani az AvP 2 játékot a filmel de én ugyanolyan tartalmasra csinálnám mint a játékot!hiába öldöklös a játék is de tetszik a története maga..bár másfél,két orás filmbe nehéz normális tartalmat adni de nekem jobban tetszene..az AvP 2 film pedig szerintem az elöfilmje is lehetne a másodiknak de majd kiderül hogy az-e!én magát a játékot szeretem nagyon de a filmek is megvannak és az Aliens a 4. részt leszámitva nagyon bejött..a végén az az “emlös királynö” nagyon elcseszte..semmi köze ahoz amit az elsö 3 rész mutatott be!

 32. Hála istenek hogy a Predi faxa gyerek lett senkit nem kimél nem ugy mint az 1-ben csoki nöt megkimélte :S
  De ez NAGYON KIRÁLY !!!! :D

 33. Wííííí tényleg ott van Michelle :)) I love Reiko :) Csak ezért fogom a moziban megnézni – kár hogy ugyanolyan sablonos kiszámítható középszerűség lesz mint az AvP.

 34. gyerekek!
  marha nagy ez az egész sorozat! mindenki az évek során írja meg rendezi őket és akkor rohadt nagy káosz van már h csak na de akkor is ez a legjobb scifihorror ami valah is létezett
  mindegy h a mostani nem illik bele a sorrenbe a könyvek fel nem ragaszkodik sorrendekhez szinte!
  egy a lényeg a fröcsögés a csöpögés a sikolyok!;)

 35. gyerekek!
  marha nagy ez az egész sorozat! mindenki az évek során írja meg rendezi őket és akkor rohadt nagy káosz van már h csak na de akkor is ez a legjobb scifihorror ami valah is létezett
  mindegy h a mostani nem illik bele a sorrenbe a könyvek fel nem ragaszkodik sorrendekhez szinte!
  egy a lényeg a fröcsögés a csöpögés a sikolyok!;)

 36. pred elsőrészében nem véletlenül kíméli meg a csoki nőt
  az egy naon jó rész benne csak van aki nem érti
  az tény hogy elég lagymatag lett mármint nincs benne annyi gyilok

 37. Gyerekek, ez nagyon álladék lesz!Haverom látta Amiban, és többedmagával 10est adott neki…
  A hangzását is kimagaslóra ítélte, bár az ottani “plázamozik” nyílván nem mono-ban szólnak:D
  A végén talám mégis megyek moziba az idén:D
  Ja és különböző belsőségek fröccsenésével teli boldog új évet mindenkinek!

 38. AVP2 Game sztem gyenge lett ilyesztés sehol, történet sehol…

  ez a film a folytatása az első résznek predalien onnan kerül elő! aki végig látta annak talán lejön.

  alien 4 vége: királynő egyesül ripley klónával ezáltal képes lessz önnáló utodokat létre hozni aminek human felépítésü váza van…

  predator filmeket nem láttam :'(

 39. Re BLS: Tudod mi unalmas???? Az elfújta a szél az unalmas… Csak a trailer-t megnézve felállt a hátamon a szőr és nem vagyok nagy fanja a stílusnak de ez minden idők egyik legjobb idegenekkel foglalkozó filmje lesz mely reményeim szerint felülmúlja akcióban és izgalomban az eddigieket =) Végülis lehet másoknak azért unalmas mert nem 1 óra 20 perc ágyjelent lesz benne =) Nem akarlak bántani ne haragudj meg ^^ Mindenkinek ajánlom sztem én viszek pelenkát is hogy be ne szarjak :D vagy ha tényleg “unalmas lesz” akkor tudjam mire hajtani a fejem. Megjegyzés: Nem a szaros pelenkára :D

 40. Írni meg kurvára nem tudok 14 óra meló után … le legyetek szakácsok soha, csak akkor ha szerettek főzni. RestInPeace

 41. Hidd el én is vártam ezt naon… annyi az összes érdekes dolgok stb.. ami van a filmben benne van ebben a trailerben .. de nem akarlak lebeszélni mindenkinek van saját véleménye az enyém ez.

 42. Szasztok!

  Itt olvasom a rengeteg hozzászólást… sok igazság fellelhető bennük. Azt furcsálltam, hogy két univerzumot emlegettek itt páran, mikor az csak egy van, de az jó nagy! :) Az is tetszett hogy a regényeken kívül (kocka) meg is lett említve a játék, szerintem nem is lett volna nagy baj, ha az AVP első része helyett mondjuk, azt vették volna alapul.
  Viszont egy véleményen megakadt a szemem (ezért is írok) Keksz azt írja, hogy gáz volt hogy a „csoki nőt” az AVP egyben megkímélte a Predi!
  Keksz, szerintem te nem figyeltél oda rendesen, vagy nem olvastál egyetlen AVP-könyvet sem! A Predátorok nem ész nélkül gyilkolnak, ezt már Swarci is kimondja az első részben! „Azért nem bántott, mert nem volt nálad fegyver! Azt hiszem!” Mr’s Woods-nak is ez volt a mákja, egy árva stukker sem volt nála… és nem jelentett veszélyt! Na mind1!
  Én eddig ki vagyok békülve az Alien és a Predator filmekkel egyaránt! De az AVP lehetett volna tényleg más, lehetőség lett volna benne… Még attól félek, hogy a bemutatóba belesűrítették az összes jó részt és akkor a többi 83 percre mi marad????

 43. LeoZso:Még attól félek, hogy a bemutatóba belesűrítették az összes jó részt és akkor a többi 83 percre mi marad????

  Szyn tiszta tömény unalom :D sajna

 44. BLs, ebben mit lehet unni?
  (Szerintem azokat a részeket amiben nincs benne egy idegen
  sem azt én unom)
  De azon kívöl mit?
  NEKEM TETSZIK?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.