Joaquin Phoenix kétszer

Ősszel rögtön kettő filmje is jön, és úgy tűnik valami miatt mindkettő nézős lesz. Kezdjük a

We Own The Night

Ez tűnik a kettő közül a pooulárisabbnak, lesz benne akció is, nem csak dráma, na és Mark Whalberg lesz a társa a bűnben. Vagy nem bűnben. Amúgy meg egy spiclis sztorinak tűnik. Rendőrcsalád, más utakon járó testvér stb.

Reservation Road

Ebben a filmben meg a fiát elvesztő apa lesz, aki keresi a “gyilkost”, de persze ez nem olyan egyszerű, raknak bele csavart is. Mellesleg itt sem semmi támogató szereplőgárdát kapott.

7 hozzászólás a “Joaquin Phoenix kétszer” bejegyzéshez

  1. Az elsőtől kirázott a hideg, de a második se semmi. Jó gyerek ez a Joaquin, ahogy Wahlbergnek is voltak már szép teljesítményei, Ruffalo pedig általában szintén hozza a színvonalat. Tuti nézős mindkettő!

  2. Az első rendben van, de a második idegesít. Jó lenne, de mi a francért kell mindig halálosan komoly arccal a távolba meredve tanulságokat, bölcsességeket kimondani…?!?!?!

  3. Nah.. már időtlen idők óta vártam, hogy legyen valami Joaquin-es téma :) Reméltem, hogy lesz egyszer Walk the Line kritika is de úgy tűnik nem igazán érdekel téged.. :)
    amúgy mindkettő trailer üt, de főleg az első

  4. de érdekel, csak HD-ben majd. Felgyűlt pár film ami érdekel és még a TV-s főszezon előtt meg kéne nézni :)

  5. hát, imádom phoenixet, az egyik legjobb mai színésznek tartom, de ez a Reservation Road nagyon nem jött be. Erőltetett, vontatott, meg egyszerűen nem…Kár.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.