Angelina Jolie meztelen a Beowulf-ban

Legalábbis ezt állítgatják sokan, meg hogy csak picit van turbózva a teste. Hát ezen kép alapján én tartom, hogy ez továbbra sem az ő teste, hiszen mekkora már ez a fej? Méretre. Életeken át, na ott ő volt meztelen tutira, ha valaki látni akarja az utóbbi évekből. Meg régebben még jó pár filmben. (a film trailere itt van) – képért köszönet kicsitiannak

Angelina Jolie nude in Beowulf

human
írta
2007. 09. 05. 12:35
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Angelina Jolie meztelen a Beowulf-ban” bejegyzéshez

 1. Ezt a képet nézve nekem olyannak tűnik, mint azok a “komoly” trükkök, amikkel pl a Xena-Herkules-ben a kentaurokat megcsinálták.

 2. Ez már csak azért sem lehet a sajátja, mert egy ideje már olyan gizda, hogy kb. harmadekkora teste van…

 3. ez biztos, hogy nem az övé, nekem még az is eszembe jutott, hogy cgi-ztek alá egy testet. ha másé van alá rakva, akkor is nagyon gáz, a fej abszolút nem illeszkedik.

 4. Nyilván aláCGI-ztek egy testet, hiszen az egész kép CGI. :) Attól, hogy beszkennelték a testét, utána még formálhatták ahogy akarták.

 5. Jaja, ha megnézitek a trailert, látszik hogy az egész film cgi, nem csak a teste, nem csak Jolie, hanem mindenki. Ráadásul elég gyengén animálva, ami már a polar expresszben is gagyi volt..

 6. Én azt mondom tök mindegy miként csinálták, a lényeg a végeredmény. És az pedig vérgagyi. Ennyire nem lehet elmérni egy fej nagyságát. Ugyan mozgás közben határozottabban jobban mutat ez a test, mint így és az új piros trailer is közelít már a ‘talán megnézem’ felől a ‘letöltöm és megnézem’ felé… ;)

 7. igen, az egész CGI, de ezt már tisztáztuk régebben is. Minden sztár digizve van, de ez digizett Angelina testnek sem hihető.

 8. CsacSa Na ez a kép ami 100% hogy nme Angelina Jolie. De mit vártatok? Az egész film digitalizált. És ha már Angelina is benne van a filmben akkor ki hagyhatatlan róla vmi 18as karika de minimum a 16 os xD. Ami azt illeti nem vmi pro munka ha kép télleg valódi és nem lett aránytalanul átmértezve akkor mer a feje az aránytalanul óriási. Meg nekem kicsit furának tűnik hogy a válltól lefelé teljesen más textúra van mint töle feljebb :S. Lent fényes, mint meg folyó hatású; fent matt az egész? Me a két rész találkozásánál fura az a cikcakkos vonal szerű határ. Még ha vizes is akkor sem így folyik a víz. Mintha tökre nem lenne eredeti….
  http://kepfeltoltes.hu/070905/Angelin_Jolie_4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  Hasonlítsátok össze.

 9. azért az életeken át címmű filmet hozom fel, mert ott is nagyobb, lapossabb és lógósabb mint ez (ennek ellenére huhh azért)

 10. Most jutott eszembe, hogy lehet azért nagy a feje, mert most valami új fejnagyítós divat van Hollywoodban. Lásd Keira képeit a yummien. :)

 11. “Minden sztár digizve van, de ez digizett Angelina testnek sem hihető.”

  azt hittem a fejeket digizik, azt nem mondták, hogy a szőrme alatt a főszereplő teste lesz.

 12. Valamelyik kelet-európai modell csaj teste van a bedigizve a filmben; a hardwireden írták korábban. De a fej nagyon bénán néz ki a képen.

 13. Érdekes, h ehhez mennyien hozzá tudtak szólni:), egyébként nekem a női T-1000 jut róla eszembe, T4?

 14. Én mindig azt hittem, hogy a Giaban még az optikai tuning előtti Joliet láthattúk, és már akkor sem volt szép. Azóta a helyzet meg csak jelentősen romlott. Nem értem én ezt a felhajtást, ami körülötte van. Van olyan, aki azért nézett meg egy filmet, mer Jolie játszott benne?

 15. komolyan, a képet néztem előbb, és nem olvastam el, miről van szó, és azt hittem, vmi játék jön, lol :D
  ez nem lehet igazi

 16. nekem annak a kelet-europai modellnek a számát adjátok már meg lécci, akit a feje alá másoltak. köszi ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.