Heti mozi bemutatók: Szeptember 6.

Nos ez a felhozatal. Bár kurvára nincs kedvem Férj és Férjről írni, de mivel láttam ezért megpróbálok valami 2 sorost majd. hehe.

  • Férj és férj – Adam Sandler vígjáték (I Now Pronounce You Chuck and Larry)
  • Őfelsége pincére voltam – cseh szlovák játékfilm (Obsluhoval jsem anglického krále)
  • Tideland – leírás alapján még érdekelne is. Majd meglátjuk.
  • TMNT – Tini Nindzsa Teknőcök
  • Törésteszt – Osztrák vígjáték? Hát.. (Crash Test Dummies)
  • Boszporusz felett a híd – magyar dokufilm
human
írta
2007. 09. 06. 20:50
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: Szeptember 6.” bejegyzéshez

  1. A Tideland-et nem ajánlom, elképesztően rossz, nézhetetetlen, és baromi szarul érzi magát az ember tőle. Én órákig kóvályogtam utána. Senki se nézze meg. Garantált rémálmokat okoz rothadó hullákkal. És ezt úgy mondom, hogy nagy Terry Gilliam fan vagyok.

  2. tmnt: abszolút középszer, az egész kvázi gyakás, de annak jó. 4/10.

    chuck és larry: nagyon kellemes meglepetés, jó mókák. nulla elvárással, még a 6/10-et is megadom.

  3. Valahogy a TMNT olyan sötétebb és humortalanabb lett volna, mint ahogy azt megismertem:) De ettől függetlenül nagyon jó volt a hangulata az egésznek és lekötött végig 90 %

  4. férj és férj: elvárás nélkül mentem be és jókat nevetve ültem végig :) nevetős kikapcsolódásnak sztem tökéletes.

  5. TMNT onmagaban meglepoen elvezheto, de a rajongoknak nem biztos, hogy be fog jonni a kicsit darkosabbra vett hangulat. April hangja Sarah Michelle Gellar, es Kein Smith, Patrick Stewart is feltunik, Laurence Fishburne-el egyetemben. Szerintem angolul erdemes, mar csak ezek miatt is :)

    Latvanyvilagilag nekem kicsit az Incrediblest idezi:

    http://i.imdb.com/Photos/Ss/0453556/TM019.jpg

  6. “..Elszánt és hős, TEKNŐS!”

    charmless man: a fenti jellemzők, amit a tideland-ra írtál, nem épp T.G. stílusjegyei?..:) Nekem egyből a Brazil jutott az eszembe… (A Tidelandot nem láttam)

  7. Flanker: Itt most szerintem túl messzire megy, és nagyon céltalannak éreztem a gusztustalankodást. A “szerelmi szál” meg aztán tényleg iszonyú. Brrr. Azt hiszem meg kell néznem párszor a Félelem és reszketést, hogy kitöröljem ezt a förmedvényt a fejemből. De ennél a kritikusok által utált Grimm is ezerszer jobb. Azért nem teljesen nézhetetlen, mert a film elején Jeff Bridges óriásit alakít az öreg drogos rokker apuka szerepében :D

  8. Egyebkent erdemes elolvasni az index TMNT kritikajat: az egyik kritikustol (?) azert kap negy pontot a tizbol, mert az emberi szereplok nem hasonlitanak elegge a valos emberekre. Bazz, ez egy rajzfilm! Ezuton is gratulalok a szerzonek.

    “Az emberek meg éppen annyira tűntek emberinek, mint a Toy Story Woody-ja. Ebből is látszik, hogy az animációt egy kezdő hongkongi stúdió készítette”

    Es ezert a cikkert o penzt kapott?

  9. charmless man: Ezt nem hagyhatom annyiban. Tényleg bizarr, tényleg beteg, tényleg kóvályogsz utána, tényleg fejbe vág, de (a nickedre reagálva:)) iszonyatosan “charming” a film, magával ragadó, és a kislány elképesztőt alakít (fuck Haley Joel Osment, de egyébként Jeff Bridges is elbújhat mögötte). Kell hozzá egy egészséges mazochizmus, mert konkrétan fájdalmas nézni egy ilyen tiszta lelkű, ártatlan kislányt egy ilyen élethelyzetben, de aki rá tud hangolódni, annak nagy élmény lesz. Sztem olyan volt, mint a Táncos a sötétben. Ez a két film volt eddig, amin konkrétan majdnem sírtam. Mindkettő 10/10.

    TMNT-t meg amúgy kapják be, hogy csak szinkronosan adják. Még a MOMban is, mert inkább a Chuck and Larryt tolják erdzsóban, hamár választani kell…:((

  10. “…megbírkóznak a modern technikával. Csoda lényecskék!”

    Szerencsére jó pár hónapja már láttam original hanggal. A film tetszett is meg nem is. Jóval több humor kellett volna bele, és kevesebb lelki vívódás és a történet sem volt igazán jó. Zúzó viszont nagyon hiányzott, de talán a köv részben visszatér. A pozitívum számomra is inkább, hogy nevesebb színészek kölcsönözték egyik-másik figura hangját. A grafika engem is a Hihetetlen családra emlékeztetett.
    Mindent összevetve, szeretném megnézni a folytatást, ha lesz.

  11. TMNT – pozitív csalódás
    Tideland – atyaúristen! szenvedés, fájdalom, de mégis üt (mind2 értelemben)

  12. TMNT – pozitív csalódás
    Tideland – atyaúristen! szenvedés, fájdalom, de mégis üt (mind2 értelemben)

  13. Én még most is azon gondolkodom, h tetszett-e a Tideland…Épp pár perce fejeztem be. Nem tudom, h most sokkoltak-e vele, vagy csak szimplán érthetetlen. Ez durva kifejezés. Nem is tudom mit írjak…összezavart. A “Dzsilájaróz” h mit alakított benne, hihetetlen/nagyon tud a kiscsaj! Bizarr, beteg, lehangoló, fantáziás, felháborító, de egy picit…komolyan…nem tudom leírni/megfogalmazni mit láttam. Semmiképp nem förmedvény, bár 1-2 jelenet elég gusztustalan…De egyébként ajánlanám! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.