I’m Reed Fish

Basszus, szintén a meglepetés kategória díszes társaságának azonnali tagja. Komolyan, azért kezdtem el nézni mert Jay Baruchel (Undeclared) és Alexis Bledel (Gilmore Girls) a főszereplők között volt besorolva. Már 25 perce ment a film, de amellett, hogy idétlen volt (tudtátok, hogy a jegesmedvék balkezesek?), bizony nemmutatott fel túl sok érdekességet. Na jó, a kisvárosi hangulat bejött, majdnem olyan Everwoodosan. Erre a 25. percben egy olyan váltás, hogy upsz, ezt marhára nem vártam, és ez bizony az értékelést meg fogja dobni!

I Am Reed Fish

Namost ezen fordulat nélkül ez bizony nem lenne a legerősebb film, de így egy 7/10 jár neki azt hiszem. Tényleg nem akarom elárulni az érdekességet, így egy kicsit meg vagyok lőve most, mert nekem végül az adta meg a pluszt, ami miatt ajánlanám.

A történet amúgy annyi, hogy Reed Fish, aki a kisváros problémamegoldó rádiós és tévés személyisége, az esküvőjére készül, épp Alexis Bledel-t venné el, amikor visszatér a városba gyerekkori jóbarátja. Aki nőnemű és hát láttunk már ilyet. Megkavarja az állóvizet na. Bledel amúgy gyönyörű a filmben, már húznám is az ujjára a gyűrűt, de Reed megőrül és úgy tűnik nem teszi. Nem tűnik izgalmasnak ugye? Szerencsére sikerül úgy megkeverni a paklit, hogy a mosoly valahogy ne maradjon le az arcunkról.

Nem egy hűde film, hanem az egyszerűség mellett maradt, és pont ez az egész varázsa.

7 hozzászólás a “I’m Reed Fish” bejegyzéshez

  1. iszonyú régóta keresem, biztos bennem van a hiba de egyszerűen nem találom sehol. megtudnád mondani honnan töltötted le? köszi!

  2. Nem tudom, honnan szedte, gondolom, itt ilyet nem is írunk le, de csak szeptember 4-én jött ki a film, nem csoda, hogy azelőtt nem találtad. Jó, hogy Human szólt, most már én is elkezdem keresni.

  3. Akkor nagyot kaszálhatott. :)
    Vagy filmfesztiválra gondolsz? Oda sajnos sosem sikerül becsempészniük kamerát, amennyire én tudom.

  4. Hát azért a “nagy fordulat” sokat nem adott a történethez, és alapvetően elég eléggé öncélú volt.

  5. a filmet éppen ma láttam a saturnban 990ért, a magyar címe nem jut eszembe, de lényeg hogy lehet kapni dvdn olcsón és magyarul^^

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.