23 hozzászólás a “Rambo egy pöttyet pipa” bejegyzéshez

  1. izé… wow… :)
    jó kis oldschool akció lesz ez Rambo módra, asszem a PG13 besorolás ugrott… :)

  2. én meg azt mondom, h azért mert vér és cafat minden, még egyáltalán nem biztos, h nagyon jó lesz. az csak egyet jelent: lesz kemény verziója is a filmnek. bár a korábbi rambók sem a perfekt forgatókönyvek miatt voltak igazán jók. szóval lehet, h nagyon jó lesz:) nanáhogy veletek együtt remélem.

  3. A címből azt hittem, hogy lebecsmérled. Egy pöttyedt-löttyedt hímtag lenne? :-) Talán pöttyet. Ez már durvára lett vágva. Most má’ jobban tetszik.

  4. ha csak fele olyan jó folytatás és lezárás lesz, mint a rocky, simán vonul be a jövő évi topomba, már megvettek

  5. Hát ez igen… A Rocky Balboa is nagyon nagyon rendben volt, hozta minden ízében és hangulatában azt, amit egy öregedő Rockytól várhat az ember. És mit várunk John Rambotól? Megjárta Vietnámot, nem is egyszer, volt Afganisztánban, meg még a lóf… tudja milyen helyeken, és mindenütt vér és erőszak volt a kenyere. Rambo egy kiégett amerikai fazon, aki bár minden rész elején próbálja tagadni, de akkor is csak egy gyilkolásra kiképzett katona. És valljuk be, ettől a filmtől nem is várunk mást. Egy iszonyatosan bepörgött Rambo-t, aki valszeg egy jó ideig nyel majd a film elején, de ammikor elszakad a cérna… És szinte borítékolom, hogy a film végén ott lesz az erkölcsi tanulság is, a’la első rész végi sírós jelenet. Szóval semmi igazán extra, és mégis nagykanállal fogjuk zabálni, mert IGENIS JÓ LESZ! :D

  6. Aki anno ezen nőtt fel (ahogy én is) az nem fogja kihagyni és a bemutató alapján nem is fog csalódni az öreg Ramoboban. Aki nem ezen nőtt fel és megnézi az pedig végre láthat egy igazán csakis a nyers erőre és régi filmes megoldásokra alapozott akciófilmet. És átérezheti azt amit mi annyiszor a 80-as években.

    John Rambo meteszi nektek a brét!

  7. nem tom, a kedvcsináló kurva jó, de bemutatja egy film akciójának (értelmének :) ) nagyon nagy részét…

    Aurus: amióta megtanulta, az emberek képesek tanulni életük során, nem úgy születnek hogy amit nem tudnak az első nap az már ugrott.

  8. “ha csak fele olyan jó folytatás és lezárás lesz, mint a rocky”

    Az már biztos, hogy nem lesz több Rambo film? Még ha sikeres lesz, akkor sem?

  9. Nem semmi xD Attól tartok az ezredes már nem él a filmben, és hát, a srácok elkúrták, nincs aki figyelmeztesse őket, hogy rambó egy állat, és hát, ez lesz a vége:D:D:D:D

  10. kb akkor a filmet már nem is érdemes megnézni, az összes akciójelenetet láttuk a trailerben, a szöveg meg nem érdekel

  11. trailerhez hasonlóan a film egésze is olyanra lesz vágva, hogy szinte soha ne lássuk benne rendesen, mennyire öreg és szétbotoxozott már szegény sly? :) egy botoxos fejű faszagyerek, egy veterán, az úgy elég vicces. ennek ellenére remélem a legjobbakat.

  12. Én drukkolok Stallonenak, a szétzúzzott arca ellenére is, hogy eza filmje is jól süljön el, szerintem ráfér. A végefelirat miatt egyébként kicsit gyanús, hogy ez egy rajongói trailer inkább, mint hivatalos – de majd a véglegesnél és főleg a kész filmnél kiderül, hogy aggódjunk-e vagy meg lehet nyugodni.

  13. nem rajongói, van benne olyan ami a másikban nem volt. Egyszerűen ez a film design, a 80-as évekhez nyúlva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.