Heti mozi bemutatók: szeptember 13.

A kulcsfiguráról még ma igyekszem írni, oda tartogassátok a kommenteket, kösz. A Zuhanórepülésre ugye senki nem megy, mivel a producer befenyítette a torrentelőket egy filmbe csomagolt vírussal. Ha bukik, akkor az tutira nem a kalózkodás miatt lesz! A csapdára én pl még kíváncsi is lennék, de inkább majd dvdn kikölcsönzöm. Izlések és pofonokra viszont lehet benevezek tényleg moziban, mondjuk a jövő héten olcsó napon, mivel Catherine Zeta-Jones a női főszereplő. A pasi meg Aaron Eckhart, aki ugye hatalmas jó volt a Thank You For Smoking-ban. Meg még sok más filmben is tuti. Next azok barátja akik egy nem túl okos, de amúgy befogadható kategóriájú akcióscifire vágynak, elég gyengusz CGI-vel, Kritika emitt van róla.

 • Caravaggio
 • A csapda
 • Ízlések és pofonok
 • A Kulcsfigura
 • Next – A holnap a múlté
 • Zuhanórepülés
human
írta
2007. 09. 13. 18:07
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: szeptember 13.” bejegyzéshez

 1. egyébként nem értem a Zuhanórepülés producerét… magyar filmet még hányan töltenek le egyáltalán a netről? Pl. utóbbi évek talán egyetlen jó magyar filmje a Konyec volt (na jó én se vittem túlzásba a megnézésüket de spec az még tetszett is) meg a Fehér Tenyér és slussz.. és amikor ezek megjelentek így mondjuk egy Fehér Tenyér helyett hányan választották a kb akkor megjelent North Countryt vagy egy Crasht (mármint mozipremier lehet nemjól tudom hogy kb ezek akkor jelentek-e meg valaki majd kijavít) és most keveri a negatív promót a filmnek amit amúgyse sokan néztek volna meg hiába a buszmegállós plakátok (legalábbis Szegeden)

 2. Na hali…A Next egy igenis kellemes, mondhatni igen jo film volt, a nyar elejen lattam meg. Magyar filmet nem hogy le se toltenenek sokan, hanem a magyar film iranti tiszteletbol, a legnagyobb es legnepszerubb torrentoldalakon nem is engedelyezik, plussz egyebb pl. DC++ helyeken is igencsak “tiltott arunak” szamit. Az a film amit meg a neten nem terjed, es nem ismerik elegen, a mai vilagban szinte biztos, hogy halalra van itelve. Akciofilmet kesziteni mar nem nagyon divat, ezert is jo erzes, hogy neha van 1-2 amin elszorakozik az ember.

 3. Hm… A Next érdekes lehet. Igazából erre az őszre én már csak a Good Luck Chuckot várom… Azt nem tudjátok az mikor jön ide?

 4. jo azér álljunk már meg egy pillanatra. hányan torrenteznek az országban ? 20-30 ezren ? hányan dc-znek még ? 5 ezren ? hányan szednek le egy vadi uj filmet ? 4-5 ezren ? és hányan látták pölö a szabadság szerelmet moziban ? 500 ezren ? nehogy már az alapján itéljünk el egy filmet (amit egyébként a legjobb magyar filmnek tartanak az utobbi idöböl a kontroll után) mer a rendezöje beintett a torrentezöknek. ki nem szarja le öket. egy évben egyszer járnak moziba akkor is sirnak hogy valaki belerugott a székükbe és végig popcornt zabált a sok bunko. nekem nem fognak hiányozni a mozibol és kurvára kétlem hogy amiatt meg tud magyarországon bukni egy bármilyen film mert nem terjedt el eléggé torrent körökben. tényleg nem emlékszem hogy anno a kontroll üvegtigris1 vagy a valami amerika fenn lett volna idöben a neten. human az egy dolog hogy nem nézel magyar filmet kurva sokan vannak igy ezzel én pölö meg nem nézek szlovák filmet de ez az indok szerintem nevetséges.

 5. nem mondtam h a torrent leszólás miatt megbukna, csak azt hogy ilyne hozzállás mellett ki megy el rá?

  Én pl elég sokat járok moziba, de ezt ingyen is elkerülném, az fix, és nem azért mert magyar film, mert 5 filmet simán fel tudnék sorolni 2000 utánról ami magyar és tetszett (amiből 3-mat moziban is láttam, nem csak dvdn).

 6. az ízlések és pofonoktól sokat várok. az eredeti, a bella martha martina geddeck-kel baromi kedves film volt – talán az egyik legjobb német, amit láttam az új évezredben.

 7. “jo azér álljunk már meg egy pillanatra. hányan torrenteznek az országban ? 20-30 ezren ?”

  az jó. akkor minden 3 emberből 2 prison breaket néz:)

  a 2-3 legnagyobb torrentoldalon van 30-40e reg. és akkor még nem beszéltünk a sok nemregesről.

  “hányan dc-znek még ? 5 ezren ?”

  szorozd meg sokkkal.

  persze ettől még kevesen vagyunk, nem elegen, de rémisztően alulbecsülöd.

  “hányan szednek le egy vadi uj filmet ? 4-5 ezren ? és hányan látták pölö a szabadság szerelmet moziban ? 500 ezren ?”

  a legtöbb magyar film a 10ezer nézőt sem éri el, szegény nyócker azon sírt, hogy épphogy nem érték el a nézőszámot, amire járt volna nekik a plusz 80 vagy 100 millió. vagy 40, nem tudom. és a zuhanórepülést éppen a nyócker rebdezője csinálta.

  “meg tud magyarországon bukni egy bármilyen film mert nem terjedt el eléggé torrent körökben.”

  ez igaz.

 8. Aktiv torrentezok szamat also hangon 50, felsoben 150 ezernel huznam meg itthon.. Es az hulyeseg, hogy magyar torrentoldalakon nics magyar film.. 2 nagyobb portalon is jelen vagyok, es ott van magyar film boven… Ujak is

 9. Aki már látta a Bella Marthat annak nem nagyon jön be az Ítlések és pofonok, de aki úgymond szűzen ül be a filmre annak tetszik. Kb az eddigi kritikák alapján ez jött le nekem.

 10. kálomista “vírusvanbenne” gábor büntetése az lesz, hogy letöltöm ezt a nyomiságot a netről, mihelyst fenn lesz…bár megnézni nem nagyon fogom…

 11. “Next azok barátja akik egy nem túl okos, de amúgy befogadható kategóriájú akcióscifire vágynak, elég gyengusz CGI-vel.”

  A Fókusz című remek műsorban a minap azt mondták nagyon jóak benne a trükkök! Ja és azt is h Nicholas Cagenek sok benne a haja! Mily’ okos emberek…

 12. ‘…DC++ helyeken is igencsak “tiltott arunak” szamit…’

  Erről eszembe jut egy Hub nyitóüzenete, ami a hubon maradás feltételeit taglalta, az utolsó így hangzott:
  “Tilos megosztani az Argo c. magyar sz*rt”

  Argo, Kontroll meg egyéb magyar kreálmányokra még annyi pénzt sem szánnék ami a számítógépemnek kellene hogy letöltsem… Zuhanórepülés is ide tartozik. :)

  Ellenpéldaként a Shrek 3 ellenben egy jó mozi volt, és azt mondom megérte a jegy árát, meg a Jason Bourne mozik is.

 13. Na láttam az Ízlések és pofonokat és kifejezetten tetszett, hangulatos szép film. Kellő drámával, kis humorral és romantikával ami szerencsére nem lett túl nyálas és hiteltelen. Mind egyes szereplő a heyén van, főleg Zeta és Breslin akik meggyőzően alakítanak. Glass zenéje ismét remekül sikerült, és az operatőri munka is nagyon szépre sikeredett.

  7-8 pont

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.