A Cloverfield szörny?

A filmet várjuk, a teaserben valaki eldobja a szabadságszobor fejét meg minden. Namost egy másik valaki nagyon ráért és csinált egy ilyen képet a Cloverfield szörnyről. leglaábbis ahogy ő elképzeli, mert szerintem kamu. De azért lehet, hogy nem lesz igazam, mert pl a parazitás cucc bejönne.

Amúgy nem húzzák kicsit sokáig az igazi cím kiderülését? A bemutató már nincs annyira messze, ez a film már tutira a “-miafasz ez a cím? -tudod ez a cloverfield igazi címe. -ja.” lesz.

human
írta
2007. 09. 19. 11:54
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “A Cloverfield szörny?” bejegyzéshez

 1. Aztán majd kiderül, hogy mégis Cloverfield lesz a címe, mert már mindenki így hívja filmet, és nem akarják összezavarni a közönséget.

  És így lett a teljesen érdektelen címből felkapott téma.

 2. Nem jó ez szerintem. Ha tényleg ekkora a szörny, akkor nem szabadságszobor-fej méretű dolgokat dobálna… Azt maximum pöccintené egy ujjal :)

 3. nekem tök gyanús, hogy nem is érdekes ez az egész cloverfield-téma, mivel az egész csak a 10 nappal később (18. febr.) kezdődő (folytatódó) LOST “beharangozója” / felvezetője / vagyis a figyelem fenttartása egy igencsak széthúzott szezonváltás között. nem?:)

 4. Vhol azt hallotam hogy sztori Lovecraft közeli, tehát a szörny akkor lehet pl CThulhu vagy hasonló és akkor valóban ijesmi

 5. Ha valóban Lovecraft közeli, ami csak pletyka, akkor Cthulhu az baromira nem ilyen. De szerintem sok Lovecraft nem lesz benne. Sajnos. Ne legyen igazam.

 6. Kicsit emlékeztet ez a szörny a Gwoemul/The Host 2006-os koreai alkotásra :D Azóta kedvenc koreai filmem :) Csakis eredeti nyelven nézhető, angol “szinkron”-t a nagyon bátrak próbálják csak be. Katasztrófa xD

 7. Norti, nálad a Host odaveri az Oldboyt (imdb top 118 teljesen jogosan)? Na ne már. Amúgy akkor meg nekem a Tavasz, nyár ősz tél… és tavasz :)

 8. Na most egy dolgot magyarázzon már meg nekem valaki. Ez már a Godzilla idején is b…ta a csőrömet. Egy vízeben élő állat miért is mászik ki a partra rombolni? Jó, tudom, ne keressünk benne logikát, de akkor is. A vízben élő állatok 98%-a azonnal megdöglik, ha partra kerül, a maradék meg olyan béna a vízen kívül, hogy csak na. Erre mindig jön valami űberpóver forgatókönyvíró, aki kitalálja a “tengeri – szörny – kimászik – a – partra – és – szétrúgja – az – összes – ember – seggét – mígnem – megjelenik – az – ultrabéna – főhős – aki – tök – véletlenül – kinyírja – vagy – elkergeti” típusú filmet. A Cloverfield-nek pont az lehetett volna a varázsa, amit pl. Spielberg zseniálisan emelt átaz eredeti Wells történetből a Világok harcában, hogy látunk valamit (jelen esetben a repülő Szabadság-szobor fejet), de halvány lila gőzünk sincs, hogy kik is vannak a háttérben.

  Egyébként ez a Lost-os felvetés nekem tetszene. Ha tényleg az egész csak arra lenne kihegyezve, hogy végül egy ügyes átkötéssel valami Lost reklám lenne és valójában semmilyen filmről nem lenne szó, akkor ekkora közönség szopatás nem volt Orson Welles rádiójátéka óta…

  Egyébként komolyan el tudja valaki képzelni, hogy Hollywoodban létezik ekkora titoktartás? Négy hónap múlva bemutató és még csak egy véletlenül elkapott forgatási kép sincs valami szomszédos háztetőről? Nekem ez rohadtul bűzlik.

 9. van kép, elég sok, meg videót is raktma ki forgatásról. de azokon nem látszik a szörny nyilván, hiszen cgi lesz :)

  (légyszíves elgközelebb kötőjelek nélkül, mert javíthattam a kommented mivel a firefox nem töri meg a kötőjelnél a kommentet. tényleg elég az idézőjel az ilyen okításra)

 10. mellesleg itt is az a léyneg h fogalmunk sincs. Ettől még valamikor csak összefutnak majd a szörnnyel, leglaább távolról. Meg meglepődhetnek az emberméretű parazitákon. De kamu képnek tűnik.

 11. Toto: Írd be a gugli képkeresőbe a Cthulhut és kapsz jópár artworköt, lényegében van néhány dolog ami mindegyiken azonos, és ezen a Cloverfield állítólagos szörnyön mégsincs semmi ami azonos lenne a Lovecrafti leírással. Hirtelen nem tudom melyik novellában van “pontos” leírás de mindegy is mert érdemes mindet elolvasni…

 12. nothes: ez egy valóban jó kérdés amit az előző kommentemből én is kifelejtettem :) Ez biztos valami szuvenír verzió volt :D

 13. Head from chin to cranium 17′ 3″ 5.26m
  Head thickness from ear to ear 10′ 0″ 3.05m
  Distance across the eye 2′ 6″ 0.76m
  Length of nose 4′ 6″ 1.48m

  lehet méricskélni a trailerben :D

 14. Cthulhunak csápok lógnak a szájábó/szája helyén(ergó az egész feje egy polipra hasonlít), a testalakata meg a humanoidokra hajaz (2kar2láb). Ja, és van 2 csökevényes szárnya is.

 15. Na emberek! Valaki nagyon egyszerűen magyarázza el nekem legyen szíves, hogy mi ez az egész kavarás ezzel a címmel? Honnan jött, honnan merült fel ez a cím? Hogy jön ide Lovecraft és ki/mi az? Tudom, hogy nagyon tudatlan vagyok, de valaki változtasson ezen légyszi! Köszi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.