12 hozzászólás a “I’m Not There poszter” bejegyzéshez

 1. azért kíváncsi vagyok a magyar bemutatóra, mert van belül egy rettegés, hogy szegény filmet itthon csak DVD változatban fogjuk látni de ne legyen igazam :S

 2. szép hosszú link, az egész szöveg lényeges, mint azt a vastagbetű is mutatja (még midnig nem javították lol, nagyon kedvem támadt törölni a linket ha ilyen _amatőrök_. Nem, ezt tényleg nem lehet máshogy jellemezni)

 3. ezt a filmet én sem várom annyira bár elég nagy a hype de megmondom őszintén nem nagyon érdekel a téma…

 4. Human: a félkövér minden origo filmajánlóban/kritikában így van a redesign óta – és tényleg hullagagyi. De attól még a tartalom a lényeg: plussz egy vélemény a levesbe.

 5. tudom, már írtam nekik, ők meg írtak hogy tudják. namost a redesign nem tegnap volt… ez benne az amatőr, mert hogy a kikerült site kódja nem volt teljesen 100 az megesik, de hogy ennyi ideje nem javították..

 6. én nagyon várom a filmet, szerintem az ötlet nagyon jó, cate blanchett pedig óriási meglepetés dylanként, szerintem újabb oscart érhet neki ez az alakítás majd jövő tasszal (mellékszereplőként).

 7. Reméljük megüti a Walk the Line szintjét. A szereplőgárda ígéretes, a posztert meg simán kiraknám a szobámba. Nagyon fasza.

 8. ezt láááátnom keeeeell!!! (vidáman dalolászva eltűnik a konyhában)
  a heath+bale párosítás remélhetőleg is bejön…
  a batman film is kiváló volt, rég markolásztam mozis bajtársak karját akciófilm alatt:D:P

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.