Juno bemutató

Az a kérdés, hogy ez lesz az új Little Miss Sunshine, vagy pedig a Lars and the Real Girl. Mindkettőt látta már pár kritikus és mindkettőről olvasni jókat. A Lars-ra én személy szerint nem vagyok anynira kíváncsi, de azért valószínűleg nem fogom kihagyni.

És akkor most a Juno trailere. Thank U for Smoking készítőtől, meg Office sorozat és Arrested Development sorozat szereplők… Várós.

human
írta
2007. 09. 20. 13:46
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Juno bemutató” bejegyzéshez

 1. Ijjj, a Hardcandy -s csaj, amit a javaslatodra néztem meg és nem bántam meg. Az volt az első és egyetlen film amiben láttam, ezért ez jutott eszembe. Nos, érdekes lesz látni egy egész más szerepben, mert biztos megnézem.

 2. A család kicsi kincse felkoppintva… édes ölet :-)
  Tipikusan az a film, amit szívesen látok a színészi Oscar-jelöltek közt…

 3. Ellen Page miatt nálam alapból nézős. Ki is néztem már magamnak kb egy hónapja A Tracey Fragmentsel együtt, de például fogalmam sincs, hogy azt hol lehetne megtalálni.
  Bateman állat, remélem Garner meg nem sokat szerepel.

 4. Megnéztem a filmet, mert jet leg miatt nem tudtam aludni. Ezután mondja nekem valaki, hogy a jó film és a költségvetés nagysága egyenesen arányos. Komolyan.
  Egyébként nagyon tetszik, hogy nincs túlbonyolítva a sztori, vagyis csak a legfontosabb kapcsolatokat mutatják be. Ez elég. Ajánlanám minden magyar rendezőnek, hogy tanuljon belőle sokat. Van mit.

 5. Én is csupa jót tudok róla mondani, egy, a kelleténél unalmasabb délután ültünk le elé, és remekül szórakoztunk, pergős és szívmelengető, lendületes kis film volt. (nem merem a vígjáték szót használni, mert én azokon általában csalódom, ezért én meglátásom szerint degradáló kifejezés lenne) nagyon jó film

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.