27 hozzászólás a “Az AVP:R poszter is megjött” bejegyzéshez

 1. omg..az idei karácsony nem lesz békés, mert a predator meg az alien két oldalról fogja tömni a bolygónkat…

 2. Nem tudjátok mit beszéltek, mielőtt fikázzátok a posztert. A lehető legjobb választás volt ez.
  Tisztelgés a Alien film poszterének.
  A sötét űr a háttérben középen a gömb alakú Föld bolygó. A film címének betűtipusa illetve a mögötte látható halvány fehér csík..

  Nagyszerű poszter. Jól kitalálták.

  Alien film posztere meg így nézett ki. Láthatjátok az is milyen letisztult és egyszerű volt. Nem értem itt egyes emberek igényeit komolyan..
  http://alt1040.com/wp-content/uploads/2007/03/alien-poster.jpg

 3. Szerintem nagyon fasza kis plakát. A felirat alul szar, de a bolygó a két lénnyel nagyon bünti :)

  Szép avatar lett belőle kivágva :)

 4. A “Nyolcadik utas a halál”-nak volt valami nagyon egyedi magyar posztere, de most valahogy nem találom (se a gépen, se a neten)

 5. Szerintem egész jó… Nem tetszik, bazze??? :D Csinálj jobbat… A firefox beszólás nagyon tetszett! Pihent agyra vall…

 6. Fasza. Tényleg tisztelgés a régi Alien előtt. Akinek nem tetszik biztos a full színes-szagos vérbeli hálivúdi plakátot szereti csak.

  És tényleg Firefox! :-D

 7. “Akinek nem tetszik biztos a full színes-szagos vérbeli hálivúdi plakátot szereti csak.”

  biztos ebbe is belefogtok kötni, de ez nektek mitől nem halivudi? és mi a hollywoodi? maradjunk annyiban hogy az alien poszter jó volt anno, de az se életem posztere…ez egy meg egy szar poszter ami tiszteleg :) pá

 8. Úristen!Az emberi igénytelenség és ostobaság határtalan!!!!!!!
  Nem értam miért S**R?!
  Pont ojan emberek mondják ezt akik még talán az eredeti filmeket sem látták!(talán egyszer?akkor sem jutottak el a film mondanivalójához!)
  A plakát is olyan nem csak nézni kell meg is kell érteni aki egyszer megnézi azt mondja ez Firefox!Gratula értelmes!Aki jobban megnézi annak szembetűnik hogy talán a föld sosra forog kockán!És már nem az emberiség vezet!Továbbá a stílusa!Et a film kimondottan szinte nekünk rajongóknak szól!Úgyhogy akinek nem tetszett az Alien és predator első két része annak ez sem fog!De nem is érdekel!

 9. Pizsama!
  Szerintem a Helényi Tibor által festett plakátra gondolsz. Sajnos én sem találom, régebben az aliensonline-ról letölthető volt.

 10. Nekem tetszik ez az ötlet, de a kivitelezése elég furcsa lett. Nem szar, de nekem van vele egy bajom: most akkor kb. hol van a két muki többi testrésze? Ha már egyszer az alien farka is átkígyózik a bolygó alól, akkor feltételezhető lenne, hogy mindketten “átölelik” a Földet, és mellkastól lefelé a másik oldalon vannak, és ez így lenne szerintem értelmes, viszont itt akkor a predator jobban kilógna, rendesen látszana a válla, a háta, stb., az aliennek meg a hátán lévő fallikus (a la wikipédia) képződmények.
  Remélem lehet érteni, amit írtam. :D

  Amúgy az most egy pred-alien? Igencsak furcsák az ujjai, a hagyományos ( :D ) emberből kikelt alieneknek rövidebb ujjaik vannak, és nem ilyen göcsörtös a koponyájuk teteje, az letisztultabb. Viszont a csáprágókat nem lehet rendesen kivenni, csak mintha. :D Szerintem pred-alien. Mindegy.

 11. Nah ha tényleg sz*r akkor csináljatok jobbat!OK?Amugy Jancsi az ott nem Predalien mert nincsenek csáprágói és a színe is más.Az ott csak egy sima Drone.Nem fikázom a pósztert mert nem roszz de lehetne jobb is…

 12. én nem is fikázom de télleg lehetett volna jobb de mindegy az a lényeg hogymajd a háromnak legyen nagyon jó:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.