Ő szerepel benne? Akkor hagyjuk

Ki az, aki ha szerepel egy filmben, akkor mindenképp kihagyjátok a megtekintést?

Asszem bedobok rögtön pár nevet. Sally Field (Abby anyja). A vészhelyzet szeretetét nálam teljesen kinyírta, azóta ha meglátom valamiben.. vagyis inkább igyekszem elkerülni amiben szerepel. Julia Roberts. Tényleg, az lenne a szép száj? Az Ocean’s filmeket is majdnem elintézte. Amiben meg csak ő szerepel egyedül, nos ne is lássam.

Férfiszínészen gondolkoznom kell, megvan, Sean Penn mostanra. Ha ő szerepel akkor nehezebb elrángatni a filmre. Persze a régi cuccaival semmi baj, de az utóbbi évek munksássága miatt, ha meglátom a nevét, akkor az unalom jut eszembe. Simán elhiszem, hogy csak rosszul választ filmet.

human
írta
2007. 09. 24. 22:33
megjelenés
120
hozzászolás


120 hozzászólás a “Ő szerepel benne? Akkor hagyjuk” bejegyzéshez

  1. Sean Pennel én pont fordítva vagyok: számomra ő garancia a minőségre.
    De Julia Roberts filmjeit én is messziről kerülöm,meg Adam sandlerét,bár a Reign over me miatt lehet,hogy változik a helyzet,főleg ha megint drámai szerepet kapna…
    De akit tényleg képes lennék megölni,az Rob Schneider!

  2. Lorenzo Lamas, Eric Roberts az taszit nagyon…
    ujjak kozul ez a Shia LaBeouf, Jude Law es Catherine Zeta-Jones akiket nagyon nem szeressuk.

    Akinel viszont nincs kecmec az pl. Cillian Murphy, Christian Bale, David Morse, Alfred Molina…

  3. Nálam Robertsék (mondjuk a Heroest azt muszály volt), meg Shai LaBeouf, meg persze Carrey és Sandler. Jude Law még jöhet Ripley miatt.

  4. Jet Li, Jackie Chan … oket tisztes tavolban tartom magamtol! Viszont a numero uno: John McClane :D:D

  5. Sally Field a Forest Gumpban rehabilitálódott nálam. Amúgy én is húztam a számat a vészhelyzetes “múlt” miatt.

  6. Nálam Michael Douglas, egy két filmben jo, vagy zseniális(ritkán) de amúgy elég szar, és mai napig nem tudom miért van ennyire túl becsűlve.

  7. Ez jó, minden nevet, ami eszembe jutott, bedobtak már :). Jet Li, Jackie Chan, Julia Roberts, Rob Schneider… dömperrel se bírnának elrángatni a filmjeikre. De Human, ilyet játszhatnánk rendezősben is, és bátran el lehetne rugaszkodni Uwe Bolltól és Eli Rothtól…

  8. Nekem a PB-s Veronicától és a 24-es Teri Bauertől kezd el liftezni a gyomrom. Egy-egy évadban annyi szenvedő pofát produkáltak, hogy az hihetetlen, és mindezt sikerült ürességet árasztó tekintettel vegyíteni. Egy House részt utálok, amiben Mrs Kőműves szerepel..

    Férfi színész…hm, Jim Carrey, bár ő csak egy fekete pont, nem pedig halálos ítélet a filmre. Na meg ahogy említették fenn, a távol-keleti rugkapáló ugrómókusok. Kivéve mikor Lucy Liu hadonászott egy ordenáré karddal a Kill Billben :))

  9. adam sandler, judy dench, oroszlán szonja, öreg clint eastwood, noname sorozatszinészek, shrek (bármilyen animácios vagy gyurma figura)

  10. “Ez jó, minden nevet, ami eszembe jutott, bedobtak már :). Jet Li, Jackie Chan, Julia Roberts, Rob Schneider… ”

    rob schneider mekkora már a chuck and larry-ben pedig:)

  11. Minden felsorolt színésznek tudok mondani legalább egy jó filmjét (elegalábbis, ami nekem tetszett), tehát a kérdés így butaság.
    Inkább mondjuk így a kérdést:
    “Az utóbbi időben melyik ez a színész, aki sorra rontja el a jobbnál jobb rá bízott szerepeket”.

    Erre mondjuk már helyes válasz mondjuk: Jet Li, Katie Holmes…

  12. Ez ilyen “távozz sátán” dolog lehet, számomra nincs ilyen, inkább kategóriák pl. filmeknél, ha dráma a kérdéses, akkor erősen gondolkodóba esek, sok-sok pontot kell kapnia IMDB-n, hogy belekezdjek, és ha csak dráma, nem pedig mellette akció, mint például a Kémjátszma, akkor szinte biztos, hogy felejtős. Hm, a romantikus filmek, igen.. azokat alapból kilövöm valahogy :)

    Soriknál ilyenek a sitcomok.. szinte esélytelenek nálam.

  13. Jet Li, Jackie Chan…nem is néztem még meg egy filmjüket sem…hányinger…Meg Reneé Zellweger sem kedvenc…Pedig a B. J. naplója aranyos, de az a nőőő… :s
    Nekem Jud Law tetszik (nem azért mert “szépfiú”) Gattaca-ban, Hideghegyben, Holiday-ban is jól mókolt…

  14. adam sandler, glenn close, nicole kidman, meryl streep, lindsay lohan, anyátok közt/szeress must komplett színészcsapata, stól buci, kamarás iván. így hirtelen.

  15. uram isten..
    hogy tudtok ilyeneket írni, h michael douglas, judy dench, glenn close? hát emberek vagytok ti? :D

  16. Sally Field az a típúsú nő akit ember nem fektetne meg,mint nálunk Halász Jutkát,és fosch a vásznon.
    Julia Robertstől kiütést kapok,ritka nagyarca van,tudnám mire kér 20 millát egy filmért,a stúdió helyében vágnám ki mint macskát.
    Meg Ryan:boáááá Nah és az a menés… :(

    Sean Penn még ha sz*r is,jó :)

    Eric Roberts,John Travolta,Ben Aflect (az öccse ász)a kedvemért ott hagyhatnák hollywoodot,lécci.

  17. Jackie Chan (csak az Owen Wilsonos csapásai miatt láttam filmjét), Jean-Claude Van Damme (ha még emlékszik rá valaki:), Jet Li. Nők közül nálam Gwyneth Paltrow kezd ódzkodós lenni.

  18. Szerintem baromi idegesítő volt a Vészhelyzetben, és hé! hát nem pont ezt kellett elérnie? Sally Field szerintem rendben van.

    Jackie Chant utálni kb olyan mint Bud Spencert. Az azt a stílust minősíti inkább. Pl én Steve Martin hülyeségeit viselem nehezen.

  19. A tuti atommegaüber fenegyerekert Chuck Norrist miért nem említi senki??? Én már attól is kiütést kapok ha meghallom a nevét! Nem vagyok nagy TV néző, de ha ő játszik a filmben tuti nagy ívben kerülöm el még a TV-t is:)

  20. az ultimate moviekillerek nálam egyértelműven FPJ, SMG és JLH! (Arra se méltóak, hogy leírjam a nevük)

  21. nem mellesleg, természetesen nincs ilyen személy, nem kicsit dedós és robot szeirntem az az ember, aki csak azért nem megy el megnézni egy általa várt filmet, mert egy ember a 6 milliárdból éppen szerepel benne.

    michael dudikoff? még nem láttam szerintem sosem filmben, de ha szerepelne a hp6-ban, attől még nyilván megnézném a filmet. (hirtelen nem jutott eszembe tuti nézős film, így beírtam egy olyan folytatást, amit biztos megnézek.)

  22. “Jackie Chant utálni kb olyan mint Bud Spencert. Az azt a stílust minősíti inkább.”

    ez azért más kérdés. nyilván egy b-akciót nem nézek meg cynthia rothrockkal, nyilván vanak színészek, akiknek nem szoktam a filmjeit megnézni, de ezek nem a színészek miatt vannak, hanem, mert tudom, hogy milyen lesz a film.

  23. Nekem Leonardo di Caprio. Lehet, hogy jó szinész, de nem bírom a fejét nézni másfél rán keresztül..Tenyérbemászó..

  24. Űűűű, fölmerült még pár név, tényleg: Renée Zellweger nálam is kiveri a biztosítékot, de mondta valaki Lindsay Lohant, ehhez is csatlakoznék még. Gwyneth Paltrow és Katie Holmes került még elő, és akkor folytatnám a sort még Annette Beninggel, a férfiak közül pedig Eddie Murphyvel, aki régen óriási fazon volt, de mára nagyon elfáradt. És ezzel nem a komédia kategóriát próbálom minősíteni, mert állítólag “játszott” komoly szerepet is tavaly az ember.
    Mondjuk igazatok van Dudikoff-fal és társaival is, de próbáljunk olyan színészekre koncentrálni, akiknek még sanszos, hogy egyáltalán lesz filmjük moziban, hogy legyen mire nem elmennünk. :)

  25. Meglepődtem a bedobott neveiden, mert Sean Pennt bármiben szívesen nézném, ő az, aki felőlem a telefonkönyvet is felolvashatja. Sally Field tök jó színésznő, szeirntem a Vészhelyzetben inkább a karakterrel volt a bajod, nem? Az meg szándékosan olyan idegesítő. Julia Roberts nálam vegyes, valószínűleg nem lenne a legjobb barátnőm, de szerintem nagoyn jó színésznő.
    Nagyon sok filmmel a hátam mögött azt mondom, a legtöbb rendező, színész skatulyában mozog, nagyjából lehet tudni, mi várható egy filmtől, amiben XY játszik, Z rendezi, és még a plakát stílusa, sablonossága is árulkodó tud lenni.

  26. Robin Williams, Rob Schneider, Adam Sandler, Steven Seagal, Jackie Chan, Chris Tucker, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris ;) (meg ugy altalaban a wannabe karatejos es uberhumoros banda)

    Eddig kihagytam Kevin Costnert is, de a Mr. Brooks hatarozottan kellemes meglepetest okozott.

  27. őket kerülöm: owen wilson, eric roberts, tom cruise, demi moore és még vki akinek sosem tudom a nevét de az arca az bezzeg előttem van

  28. Nekem is a kamaradarabok kedvelt sztárjai:glenn close, nicole kidman, meryl streep. Férfiak közül will smith nálam a legalja, soha, semmikor nem akarom látni, akármit is játszik.

  29. Colin Farrell tenyérbemászó képe és a Nagy Sándor c. film miatt.
    Jennifer Garner, a butaarcú szuperkém, aki képtelen az orrán át lélegezni.

  30. George Clooney. Olyan elemi írtózatot vált ki belőlem, hogy az félelmetes. Főleg azóta az idióta hajós filmje óta 8már a címére sem emlékszem). Több ilyen nincsen nálam asszem. Mondjuk nekem Nicole Kidman garancia szokott lenni a jó filmre.

  31. Szerintem elég gáz hogy olyan színészóriásokat mint Glenn Close, Meryl Streep, Annette Benning, Robin Williams vagy (IGEN!) Sally Field egy lapon emlegettek Jet Li illetve Dudikoff színtű senkikkel. Ezek az akció C-Z emberkék nem színészek, csak ugrálnak összevissza a filmjeikben és karatéjozzák le a népet. Mozi filmben nem is nagyon szereplnek csak videóra gyártott gagyiban. ha színészekről van szó azért húzzunk már meg egy határt Eddie Murphyvel vagy tudom is én kivel. Ja és Gwyneth Paltor és Caprio igenis nagyon jók. Én Nick Caget nem bírom de ettől még megnézem a filmjeit csak hát zavar kissé a bamba arca.

  32. Gilmore, szerintem mindenki egyetért azzal, amit mondasz. Senki sem sorolta egy kategóriába Glenn Close-t Jet Livel. Az emberek egészen más okokból nem néznek meg az emberek egy Gwyneth Paltrow-filmet és egy Michael Dudikoff- (vagy Eddie Murphy-)filmet.
    Én sem tagadom, hogy az általam felsorolt nevek közül Zellweger és Benning nagy színészek, bizonyára megérdemelték az Oscarjukat is. Csakhogy a játékuktól, vagy bizonyos szerepeiktől, esetleg az ábrázatuktól a hideg futkos végig a hátamon, és ezen nyolcvan Oscar-szobrocska sem tud változtatni, sajnálom. Ugyanakkor például imádom Meryl Streepet, de nem fogok beszólni annak, aki nem, mert nyilván neki is megvannak a hasonló indokai.
    (Ja, ha már itt tartunk, az a kommentelő, a Capriót emlegette, pont elismerte, hogy tehetséges, csak nem bírja az arcát. Vagy azt sem szabad?)

  33. Azért Julia Robertsnek nem egy jó filmje volt már. Pl: Összeesküvés Elmélet, A Zűr Bajjal Jár, Egy Ágyban Az Ellenséggel… – Viszont Sean Penn nekem is a bögyömben van :) Richard Nixon merénylet az über-mélypont. Akit még nem igazán kedvelek: Ray Liotta, David Morse, Kristen Dunst, Judi Dench, Ben Affleck, Matthew Broderick, Bette Midlert is utáltam, de a Stepfordi-i Feleségekben aranyos volt… biztos van még, de elég nehéz előkeresni mind…

  34. Én nem tudok így általánosítani, sőt Drew Barrymore-t, Adam Sandlert és Julia Roberts-et is meg kell védenem.
    Az 50 első randi például egész vicces kis film volt.
    És látta valaki az Erin Brockovich-ot Julia Roberts feledhetetlen alakításával?
    Na, szóval nem feltétlenül kell őket kerülni.

  35. Nekem speciel Steven Seagal és Chuck Norris ócska filmjeitől van fehérfolyásom.

    Anthony Hopkins pedig sablonossága ellenére garancia egy jó filmre.

  36. Freevo: csak azért akadtam ki mert valaki egy hozzászólásában említette korszak legnagyobb színészeit és felmerült bennem akkor vajon miylen “filmeket” az az egyén aki nem hajlandó megnézni se Glenn Close se Meryl Streep se Judi Dench filmeket. Elég sok extraklasszis film maradhat ki az életből. Te képes vagy csaka zért nem megnlzni egy filmet mert Paltrow vagy Benning vagy Zellweger szerepel benne???

  37. YshouldIbaSaint nem lehet hogy Hopkinsnak éppen a sablonfilmjeit nézed meg? Kikerülve a kevésbé ismert, benne más karaktert játszó alkotásait?

  38. Gilmore: a kérdésedre a válasz: igen. Vannak tulajdonságaim, és ezek között sajnos előrébb van az előítéletes, mint a műértő.
    ;)

  39. Gilmore: ne erts felre, alairom, hogy Robin Williams tud jatszani. Volt tobb film is, amiben szerintem brilliansat alakitott. De ujabban (elmult 10 ev?) sajnos egyre gyatrabb teljesitmenyt nyujt, ezert soroltam oda a tobbi koze. Utoljara talan a Good Will Huntingban birtam, a Sotetkamraban meg szodaval elment, a tobbit felejtsuk. Patch Adams? Bicentennial Man? Brr!

    Meryl Streep is latott mar jobb napokat, peldaul az Ordog Pradat visel-ben szerintem igen halovany papirsarkany volt csak. (Persze, megerdemlem ha ilyen filmet nezek ugye… ;) Adaptation es a Balszerencse aradasa szodaval elment, de az elmult 10 evben o se nagyon erolkodott.

    Es akkor meg kifelejtettem a gumiarcu majomembert: Jim Carrey – kiraz tole a hideg.

  40. Will Ferrel antiszínész? Hmm, szerintem csak egyedi a humora, meg általában olyan szerepei vannak amiket csak ripacskodva lehet előadni. A Felforgatókönyvet láttad?

  41. Az azért túlzás szerintem hogy egy valaki miatt ne nézzünk meg egy filmet, írjuk be az értékelésnél a negativ oldalra! Szerencsére a stáblisták elég hosszúak szoktak lenni, biztos akad a filmben valaki aki miatt meg érdemes megnézni.

    Negativ: – Kristen Dunst (neki köszönhetően nem néztem meg a Pókember 2-3-t, tudom nem veszitettem sokat de érdekelt volna) – Drew Barrymoore, Zellweger, Julia Roberts, Danny DeVito, Svájcinéger, Olsen és bármilyen más iker nyomorékok, Lohan hercegnő, Angelina Jolie, J. Phoenix stb

    Néhány neven viszont csodálkoztam amiket bedobtatok, nálam ezek abszolut pozitiv: (tudom, vannak borzalmas filmjeik de arról nem ők tehetnek): Catherine Zeta-Jones, Will Smith ( ma van a szülinapja szegénynek :D), John Travolta, Mark Walhberg, Mel Gibson(omg?), Tom Cruise…

  42. “nagy”arcok
    Nicholas Cage
    Tom Cruise
    Ben Affleck

    “jófej”pajti feketék
    Queen Latifah(vagyki a fene)
    Bruce Willis 16 blocks c. filmjében a srác übergigairritáló hanggal

    és akik néha átugorják a lécet:
    Jim Carrey – Eternal Sunshine of the Spotless Mind -> életem egyik meghatározó filmje
    Adam Sandler – utáltam, a 50 First Dates-ig

  43. “29. mimke, ekkor: 2007. 09. 25. 10:00

    Nekem Leonardo di Caprio. Lehet, hogy jó szinész, de nem bírom a fejét nézni másfél rán keresztül..Tenyérbemászó..”

    már kezdtem félni, hogy őt nem említi meg senki.
    meg még a miami helyszínelőkből az a vörös okostojás főkolompos. hidegrázásom van a hűvösen hunyorgó “húdekibaszottokosmindentmegfejtekésahaláltólsemfélek” nézésétől. és ez valamilyen szinten igaz az összes ilyen-olyan helyszínelők cuccra. még jó hogy nem nézem őket

  44. Steven Seagal már egy ideje, végig se tudom nézni a filmjeit, Van Damme dettó. Lorenzo Lamast kerültem mindig is. De lehetne sorolni napestig a videotékás “sztárokat”.
    Ha mozit nézzük akkor Woody Allan…másfél óra duma, sok hülyeség.

  45. Eddie Murphy az utóbbi években nekem ilyen. De nem azért mert utálom, csak tudom, hogy jó film az nem lehet amiben ő játszik. :) A legutálatosabb a 24-ből ismert Sherry-t alakító színésznő (az elnök felesége). Fejbe dobnám vagy egy két tégálával…

  46. Queen Latifah–na ennek a nőnek tenyérbemászó a kép. Undorító, kövér , nagy arcú +!%”+!%

  47. én nem a színészek, hanem a filmek miatt megyek moziba-színházba:) és a kezdő, no name színészek sokszor mérföldekkel joban alakítanak a “nagyoknál”. csak sajnos nem lehetnek örökké kezdők. a profik má belemerevednek a saját glóriájukba, uncsik, ezért is utálják őket sokan, még ha nagy színészek is.

    szegény Jake Gyllenhall is milyen jó volt a Donnie Darko-ban, míg fel nem fedezték a kis ártatlan pofiját a hollywoodi dobozgyárosok, és betették starry-eyed hősnek a Holnapután-ba vagy mibe, ahol jégkorszak lesz és egyéb apokalipszisok…:S

    csak nehogy a Titkárnős nővérét is bedarálja a nyálipar. neki drukkolok, mer nem olyan szép, mint ezek a Scarlett Johanssonok, akiket összeblehet kerverni a Jessica Albákkal meg más ilyen hosszúszőke izékkel. viszont 2x olyan tehetséges.

    Leoval is ez történt: a Gilbert Grape után belezuhant a titanicos sziruptengerbe… onnan meg nincs visszaút.

  48. helyesbítés:…persze színházba a darabok miatt megyek, mlég mielőtt midenki röhögve kioktatna, hogy a színházban is pattogatott kukoricával a pofámban várom a filmelőzetest meg a reklámot:)

  49. Ben Stiller, Adam Sandler – Ők nálam az antiszínészek. Idétlenek, buták, csúnyák. Kb ennyi, amelyikbe belefutottam mind ilyen volt.

  50. “Leoval is ez történt: a Gilbert Grape után belezuhant a titanicos sziruptengerbe… onnan meg nincs visszaút.”

    Alapból én is rühellem, de pl. a Don kocsmája az nagyon jó film és ott ugye ő nem egy nyálgép… :) De egyébként kerülöm a filmjeit, ezt is csak véletlenül néztem meg.

    Adam Sandlert meg unom, ha nem is feltétlen utálom.

    Na és (tuti h rosszul írom) Whoopi Goldberg? Szerintem ő No. 1. :D

  51. Jájj,tudom kit hagytam ki!
    Cuba Gooding Jr.!!!
    Oszkárdíjasszínész!Megállazész!
    Ezek után már azon sem lepődnék meg ha életműdíjat kapna David Hasselhoff a GoldenGlóbon.

  52. Kern András… kiver tőle a víz, a heti hetest is szarrá teszi az eszméletlen szar vicceivel… és ha már Kern, akkor Koltai, őtet sem szeretem :(
    Jackie Chan, fogalmam sincs miért taszít, az összes filmje felejtős.
    Bill Murray –> annyira unszimpatikus, hogy már fáj.
    Robbin Williams –> szerintem kurvára nem viccesek a filmjei, bár a Mrs. Dumbtfire (vagy hogy kell írni) c. aranyosságot többször láttam, de talán azért, mert el volt maszkírozva a feje :D
    Woody Allen –> soha, soha, SOHA
    Nők közül most nem ugrik be senki, pedig biztos van.

  53. Jesszusom, olyan neveket felsoroltatok, akik igen jelentős szereplői voltak egy-egy korszaknak… Megkérdezhetném ezek után: itt mindenki 14 éves aki kommentel, azért nem ismeri az általa felsorolt színészek legjobb filmjeit??

  54. Tom Cruise egyértelmüen és nem a filmjei vagy a színészi játéka miatt a koktélt pl imádtam:P de miota megtudtam h az egész ember összvissz 150 centi meg h fiatalkorában, hogy nézett ki már vhogy nemtudja nekem azt az érzést adni amit játszik a filmjeiben nah és most ez a szcientológikus baromság ez végképp betette nálam a kaput ha vmiben meglátom inkább elkapcsolok (pedig a világok harcát de szerettem:C)
    ez az új filmje is pedig érdekelne ha nem ő lenne benne…

  55. Egyébként tényleg rengetegen vannak a felsoroltak között, aki plusz pont lehet nálam egy filmnél. De az abszolút kimaradt, senki nem írta a mélypontot.
    Legjobb Igazságosztó poén:
    “Azt hallottam, hogy megfilmesítik a könyvét, és Tom Hanks jásza a főszerepet. Nincs bajom Hanksel, de én valaki jobbra gondoltam, mondjuk Pauley Shore-ra.” :D
    Ő egyszerűen nézhetetlen.

  56. Ohh és most olvasom és tényleg Whoopi Goldberg egy borzalom egyszerüen nem is értem, hogy lehet kameraközelben engedni mert, hogy a színészi játéka és a szépsége miatt biztos nem:D de legalább ő mostanában el van tűnve

  57. “ujjak kozul ez a Shia LaBeouf, Jude Law es Catherine Zeta-Jones”

    Jude Law legalább 10 éve hollywood egyik remek színésze, Zeta-Jones 98-ban robbant be. Nem nevezném őket újaknak. Ha már véleményt alkotunk akkor előtte jó lenne informálódni valamiylen szinten.

  58. Kevin Costner, Freddy Prince Junior, Matthew McConaughey (kivéve a Dazed and Confused-ot, de ott is rendkívül visszataszító, de pont ezért jó).

    Valamilyen szinten Sally Field és Sean penn is, hihetetlen milyen modorosan tudnak szenvedni…

  59. Russell Crowe. Tudom, oscar díj meg minden, de engem baromira írrítál a csóka és szerintem túl is értékelik.

  60. Adam Sandler? ne vicceljetek már…hatalmas, és jó a szinkronja is…..lehet nem 1 oscardíjas színész díjesős-művész “buzi kovbojok pudingot esznek”-drámákban, de karaj filmjei vannak, bár mindet nem láttam…1.számú: Happy a Flúgos golfos, attomnagy, rtl-es meg minden de nagyon jó(itt rudolf péter a szink., amúgy csöre gábor nagyon király), Apafej is jó, Csontdaráló szintén(bár sok a klisé), Vizesnyolcas is alap, Dilidiák se rossz…
    ja és verjetek meg a Tök alsó 1 robschneiderrel Jó film, de tényleg…a 2 részben elég gusztustalan és öncélú de abba is vannak jó poénok…..tök állat gáz

    nem ezek a filmtörténelem lgjobb vígjátékai de néha le kel ereszteni, és jókat lehet röhögniezeken is

    julia robertsről meg mindent elmond hogy elneveztek róla 1 csontvázat

  61. human: a post alapján az indy-t követő spielberg-filmet is buktad, ugyanis sally field játssza majd lincoln feleségét.

  62. Jim Carrey?
    Will Farrel?
    őket is túlzás itt említeni, 2 remek komikus, főleg előbbi tett már le sok mindent az asztalra…

    az én koloncaim:
    dagadt pöffedt fejű rené zeller
    gvinett paltrow
    orlando buzi bloom
    kirsten dunst, szutyok egy kinézete van
    julia roberts természetesen
    jet li(kivéve a hero)
    összes rapper filmben
    most ennyi

    van dame azért akcióklasszikus, őtne bántsuk

  63. Steaven Segal (1dimenziós kizáró ok)
    Chuck Norris (fel sem merül h megnézzem)
    Sam Neil (Jurassic Park, Halálhajó/ 1szerűen nem bírom ki)
    Bill Murray
    Rob Schneider
    Demi Moore (ez az én véleményem)

    +Stallone ha ennyi idősen még egy box/akciófilmben/bármilyen filmben feltűnik

    Sean Penn viszont kedvenc

  64. biztos velem van a baj, de engem nem zavar ha valaki olyan szinész játsszik az adott filmben akit nem kedvelek. annyi-név volt itt felsorolva h csak néztem, és a legtöbb komment velük kapcsolatban h milyen szarok.
    azt hiszem mindenki szélesítse egy kicsit még a látókörét (nekem se ártana), és egy film megnézését ne az alapján döntse el h a színészt bírom vagy sem…

  65. Hugh Grant!!! Csodálkozom, hogy eddig nem írta senki, Gyűlölöm azt a rohadt kaméleon pofáját. Láttam egy jó filmet amiben játszott, de azt is végigszenvedtem miatta.
    Más jelenleg aktív színész nem nagyon jut eszembe, talán Nagy Zsolt, Pedig érdekelne a Zuhanórepüés, de lehet, hogy miatta kimarad.

  66. Hát konkrétan olyan nincs aki ha benne szerepel már meg se nézem, de akiket sikerült megutálnom(nem feltétlen színészi teljesítményük miatt) azokból sok van.
    Glenn Close akit nem tudom miért, de kivétel nélkül irritál minden filmjében, pedig jó színésznő, Meryl Streep úgyszintén, Julia Roberts sakálvigyora, Sandra Bullock és Meg Ryan akik minden filmjükben ugyanazt játsszák, Kathy Bates (tudom sekélyes vagyok) rémálmokat okoz olyan csúnya szegény, Adam Sandlernek a humora olyan gáz hogy mindent elront, szintén ilyen Rob Schneider, Giovanni Ribisi-t sem bírom valamiért, Sean Penn számomra sem szimpatikus főleg mostanság, pedig hát nagyon nagy filmjei voltak, Joaquin Phoenix és Kevin Costner ugyanez.
    ÉS ha már szóbakerült az ellenkezője, tehát akik miatt bármilyen szar filmet is megnéznék(ez nem azt jelenti hogy meg is nézem minden filmjüket), akik hirtelen eszembe jutnak: Zooey Deschanel(istennő), Kate Beckinsale(ő mondjuk csak eyecandysége folytán), Edward Norton, Christian Bale, Michael Caine, Samuel L. Jackson, Simon Pegg, Hank Azaria és Bruce Campbell

  67. na és mi van a baldwinokkal? csak én tartom őket borzasztónak? meg kevin bacont? ja, és macauley culkin, ő egy örök elrettentő példa, bár gyerekszínész volta miatt talán megóvható.

  68. Human, ha legközelebb ilyen közvélemény kutatás lesz, kérlek, írd már ki hogy mindenki írja ki az életkorát a neve mellé. Egyesk olyan szinészeket fikáznak, akik 10 éve meghatározó színészek voltak, de mára már eltüntek, és csak gyengébb filmekben tünnek fel, ez 10 év múlva ugyanígy lesz Christian Bale-lel, Hugh Jackman-nel, Johnny Depp-pel (NOT!), és mindenkivel, akit manapság sztárolnak. Csak piciket szösszenet:
    Jude Law nélkül lemaradtok a Közelebbről, a Holidayről, a XXi. század Alfie-járól, Robin Williams-et utálók soha nem nézik meg a Holt Költők Társaságát, a Halász Király Legendáját, vagy a Jó Reggelt Vietnamot. (Istenem Good Will Hunting)
    Kevin Costner? Farkasokkal Táncoló, Robin Hood, JFK, Több,mint Testőr? Ezeket látta az aki lehordja?
    Nem mondom, én is utálok néha embereket, de megnézem a filmjeiket és rácsodálkozom, h nem is annyira rossz. Jó példa erre Jake Gyllenhaal.

    A másik meg a divatfika. Ez természetes csordaszellem, általában egy kiválasztott személy ellen.
    Pl.: Leonardo Di Caprio
    Eljátszotta az egyik legjobb Rómeó és Júlia feldolgozásba és a Titanicba a hősszerelmes-t és minden férfi megutálta. Miért? Irigységből. Pedig a srác nem gyenge dolgokat tett le az asztalra, a Teljes napfogyatkozás, az Egy kosaras naplója, New York Bandái, Aviátor, Véres gyémánt, Tégla filmekkel.
    Orlando Bloom
    Csajok elájulnak a szőke tündétől, erre irigység tör elő, és az emberek lehordják őt, pedig a Mennyei Királyság, és a Karib-tenger Kalózai egyik legjobb színésze, és emellett csinált olyan szerethető filmet is mint az Elizabethtown.
    Egyszerűen nem értem.
    És most az új célpont Shia Labeouf.
    Tudom undorító név, de most azért utáljuk mert ő is berobbant? Mert szerencséje volt és két olyan filmben szerepelt, amire előzőleg egyikünk se mondta volna h sikere lesz. Transformersben nem volt sok dolga, a Disturbia meg alapból mindenki bukásnak vélte, a Hitchcock nyúlás miatt. Mégis két műfajában nagyon jó film. De állítom azok utálják a legjobban akik még egyiket se látták, és csak az Indy szerep miatt utálják előre. Állítom h a srác lehet az új Michael J. Fox, ha nem baltázza el. De most őt lett divat fikázni. Bezzeg még a Constantineban mindenkinek szimpatikus volt poénkodó sidekick-ként…

    Senkit ne ítéljetek meg egy film alapján! ÉS főleg ne film nélkül… Túl so jó filmről maradtok le…

    És még valami. Seagal sokunknak meghatározó volt az Úszó Erőddel, Dudikoff is volt Amerikai ninja azt is imádtuk, Dolph Lungren-t leste mindenki Tia Carreraval kamatyolni a Leszámolás kis-Tókióbannnak, Stallone-t meg nem sorolom, mert tul sok.

  69. Angelus: Ez a “közvéleménykutatás” nem arról szól hogy ki mekkora hatalmas színész, és ki mennyire nem, hanem szubjektívan ki kit nem bír elviselni ha feltűnik a képernyőn. És például ha már felhoztad Jude Law-t. Nem szeretem. Elismerem hogy jó színész, de nem szimpatikus, talán a tenyérbemászó arca miatt. Ennyi. Nem a képességekről van szó és a kult-faktorról hanem arról hogy vannak emberek akiknek a látványától irtózom, mert a, fizikailag ellenszenvesek b, van a modorukban, vagy a színészi játékukban olyan vonás ami nem szimpatikus c, csak simán utáljuk őket. Kész. Ha valakire rájön a lábrázás DeNiro-tól az az ő baja, attól még nem kell leszólni.
    Ja, és 25 éves vagyok ha ez ennyir ee fontos :)

  70. Ha nagyon meg kellene említenem párat, akkor lehet, hogy benne lenne denzel washington, sandra bullock, orlando bloom, woody allen, whoopi goldberg, pauley shore, meg a baldwin tesók, de ezek se jutottak volna eszembe, ha nem futom át felületesen a kommenteket.
    Hülyeség egy filmet a színészgárda miatt kihagyni, mert a mozi attól még lehet jó, ha a sztori, a kamera, a rendezés el van találva, de ha a film sztorija el van tolva és olyan egyszerű, mint egy fapapucs, akkor akár az atyaúristen is szerepelhet benne, és senkinek se fog tetszeni a hulladék trashfilm zabálókon kívül.
    Az emberek inkább rendező, sztori, műfaj, vagy épp a cím miatt döntenek (ha éppenséggel nem közvetlen ajánlották nekik), és nem azért mert épp egy ezerarcú Steven Seagal vagy egy Johnny Depp kategóriás színész ugrál, sír, vagy nevet a képükbe, legalábbis a közelebbi ismerettségi körömben ez a tapasztalatom..
    De én személyszerint örömmel nézek meg egy Van Damme, Seagal, vagy Stallone filmet, mert egyrészt nosztalgia, másrészt azoknak a filmeknek is meg van a maganemükben a szépségük, és csodálkoznék ha a huszonéves (inkább férfi) korosztályból -akik ezekközt nőttek fel- valaki ezt nem ismerné el. Az új filmekben is dögivel vannak tré színészek, csak mostmár nem nyomnak annyi wtf akciófilmet, ami alapján rájuk lehetne aggatni a buta cimkéket.
    Ez a topic kiváló felmérés, hogy a kommentelők mennyire vannak otthon a régebbi és újabb filmekben/színészekben.
    Az meg nyílvánvaló, hogy mindenkinek van pótolnivalója, ha hozzá akar fingani a témához, ahogy nekem is, de ezután se a színészek miatt fogok/nem fogok ítélkezni egy film fölött.

  71. Csak lazán kapcsolódnék a post témájához. Egy pár arc, akiket régebben nagyon kedveltem, de nagy csalódást okoztak a közelmúltban, bár valószínűleg ezt néhányan a szerepeiknek köszönhetik:
    Anthony Hopkins, James Gandolfini (Soprano telitalálat, rá írták, sajnos másra nem jó), Jean Reno, Tommy Lee Jones,

    A közelmúlt kellemes meglepetése:
    Will Smith

    Van azért olyan is, aki garancia számomra, bár az előző kommentekből arra következtetek, hogy ez biz’ múlandó is lehet:
    Don Cheadle, S Buscemi, B Murray, B del Toro

    Aki abszolút kiveri a biztosítékot:
    Steve Martin

  72. Színészek miatt nem szoktam kihagyni filmet, sokkal inkább érdekel a story és a rendező személye, Woody Allen és Takeshi Kitano filmjeit viszont messziről kerülöm. Allen-től egyedül a Match Point-ot láttam, azt is csak azért mert nem szerepel benne, nem tehetek róla, de egyszerűen a hideg ráz ki az ábrázatától, legyen akármekkora nagy név.
    Hasonló a helyzet Kitano-val is, rezzenéstelen arcától falra mászok és mellette még rendezőként is tiltólistás (bár ezt majd az oda illő helyen).
    Jude Law sem a szívem csücske, rendkívül irritáló az egész karaktere, az igazi mélypont pedig a Mr Ripley, ahol másik kedvencemmel Matt Damon-nal szerepel együtt, egyik legrosszabb filmes élményemet köszönhetem nekik. Az A.I. és a Road to Perdition viszont még vele együtt is nagy kedvencem, ez pedig egy újabb bizonyíték arra, hogy a jó színészi játék feledtetni tudja az előítéleteket/unszimpátiát.
    Damon-nal elvoltam egy ideig (bár sose tartottam nagyra), de a Departed-ben alaposan kiverte a biztosítékot, olyan szinten szarul játszott, hogy én szégyelltem magam helyette, taccsra is tette vele a filmet rendesen. A Good Will Hunting ettől függetlenül még nagy kedvenc, de legjobban a Team Americás alakítása tetszett. :)
    Mostanság nagyon megkedveltem Simon Pegg-et is, aki a Hot Fuzz-zal mutatatta meg igazán, hogy mit is tud, NOOOOOOOT. Nincs sok bajom az emberrel, mindössze annyi, hogy komikus létére totálisan humortalan.
    Keira Knightley is egyre unszimpatikusabb, főleg a Karib-tenger sorozat miatt, Orlando-val az egyik legrosszabb filmes párost alkotják.
    Julia Roberts-nél én sem értettem ezt a hatalmas hype-ot, nem is az a lélegzetelállító szépség, de színésznőként is sokan köröket vernek rá, bár azt el kell ismerni, hogy van pár jó alakítása (Erin Brockovich például).
    Renée Zellweger a női Jude Law, már a hangjától kész vagyok, az egész karaktere irritál, de játékával nincs különösebb bajom.
    Gwyneth Paltrow sztárolását sem értem különösebben, bár nem is rendelekezem átfogó képpel a filmográfiáját tekintve (alig láttam tőle valamit), de a Se7en-t azért nem tudta elrontani.
    Sarah Michelle Gellar csak simán tehetségtelen, de ez azért nem akadályoz meg a Southland Tales megtekintésében.
    Aztán ott van még Lindsay Lohan, Hillary Duff, az Olsen-ikrek és még jópár “tini sztárocska”, akiket az úgynevezett MTV generáció éltet, de rájuk még a színésznő kifejezést is szentségtörés használni.
    Látom sokaknak unszimpatikus napjaink egyik legnagyszerűbb színésze, Sean Penn. Minden képernyőn töltött percét öröm nézni, kevesen játszanak ilyen átéléssel, egyik nagy favoritom.
    Ugyanez a helyzet Leonardo Di Caprio-val is. Hatalmas színész, akinek minden egyes új filmje garancia a minőségre, bárcsak mindenki úgy választana szerepeket mint ő. A Titanic-os meg az egyéb “nyálgép”-es kijelentéseket meg tessék csak szépen elfelejteni, olyan sokat letett már eddig is az asztalra, újabb szerepeivel pedig mindent megtesz azért, hogy véletlenül se tudják őt bekategorizálni.
    Akik sorozatosan szidják Jet Li-t és Jackie Chan-t, azok is biztos csak az Egyetlenben vagy a Szmokingerben, esetleg más kevésbé sikerült Hollywood-i produkciókban látták őket. Vajon hányan nézték meg a Police Story-t, a Hero-t, a Danny the Dog-ot vagy a Fearless-t? Na ugye, inkább az Öld meg Rómeót vagy a Csúcsformában sokadik része ismerős a nézők nagyrészének. Sajnos nagyon sokan nincsenek azzal tisztában, hogy ezek az emberek otthon is forgatnak filmeket, méghozzá nem is akármilyeneket. Kína és Hollywood két külön világ. John Woo is csak az Ál/arc-cal robbantott nagyot az USA-ban, a többi filmje közelébe se jön az otthoni remekműveinek (The Killer, Bullet in the Head, Hard Boiled).
    Azért nem árt néha kicsit körbenézni a világban, hogy milyen filmek is készülnek, mert van élet Hollywood-on túl, méghozzá nem is akármilyen.

  73. tükör: ha már a hozzáfingással jösz akkor tudhatnád, hogy a színészek neve elég sokat jelent a jegypénztáraknál. Bizonyos nevekről lehet tudni kb mennyit hoznak, akármiben szerepelnek. Persze a sok szarral idővel csökken ez az összeg.

    Pótolnivaló mindenkinek van, ez a komment rész pár régi B arcon kívül szerintem is az utolsó 10 év teljesítményére vonatkozik az említett neveknél. Meg ugye a személyes ellenszervről. Pl Penn kurvjaó volt a Ridgemont High-ban, ettől még mostanában a halálunalom jut eszembe ha emglátom hogy 1 filmben szerepel. Onnan már cska nagyon sok jó kritika miatt kerülhet végül megnézésre.

    Egyszerűen van mit nézni, mást, amiben szimpatikus szereplők csinálnak szimpatikus dolgokat.

  74. Jaj, Martin Lawrence, tényleg, meg az összes rapper is kizáró ok lehet. De például én még Jennifer Garnert rühellem nagyon, de azért nincs az az isten, hogy Junot ne nézném majd meg.
    Sose értem, hogy Di Cprioóval, meg Macaulay Culkinnel mi a baj. DiCaprio ugye New York bandái, meg Véres gyémánt, Culkin meg ’94 és ’04 között semmit nem csinált, azóta meg seth Greennel állatkodik azóta meg szerintem Saved! című nagyon frankó jól hozta a szerepét.

  75. Ehhe, a Danny the Dog-ot (2005) épp a napokban adta valamelyik kereskedelmi csatorna, jó kis film, mondanivalóval, nem csak összevissza rugdalózással, már akik azt vették csak le Jet Li színészi pályájából, hogy az agyatlan karatéjólás megy mindig. A Fearless (2006) meg tökéletes a maga műfajában.
    DiCaprio-nak is rengeteg jó filmje van, csak annak idején megpróbáltak ő köré is egy cukormázas kirakatot vonni a titanikkal…szerencsére ebből már kimászott mára, ott volt ugye a The Departed is 2006-ban.
    Sean Penn-nel nekem a The Thin Red Line(1998) tetszett utoljára, nem is annyira bírom a filmjeit, de sohasem a játékával volt bajom.

    Ja itt egy-ketten említettek magyar színészeket…Most komolyan, 10 éve nagyjából ugyanazok a magyar színészek vannak minden nagyobb filmben, ami itthon készül, van olyan akit még ununk? Kellenének az új arcok, ennél több.

  76. Gwynet Paltrow
    Steven Segal
    Demi Moore
    DiCaprio -Tégla, Kapj el, ha tudsz viszont tetszett
    Tom Cruise -Főleg a szcientológus hülyeségei óta
    Helen Hunt -vhogy számomra irritálóan hatalmas homloka is van ráadásul
    Christina Ricci -hideg kiráz tőle, bár Sleepy Hollowba illett
    Sylvester Stallone -azzal a bárgyú képével
    julia roberts -jájj
    aki a Harry Pottert játsza -őt nagggyon nem, bár az rgész film-folyamot utá.. nemszeretem, független tőle, de az egy teljesen más dolog
    Dolph Lungren
    Gesztesi Károly+HetiHetes nagy része -hogy magyar is legyen

  77. Minek olyanokat felsorolni mint Lorenzo Lamas vagy Steven Segal?
    Masik eset a Jim Carrey meg Adam Sandler dolog. Mivel itt latom sok a “tenylegesen jo filmet nezo” ember (en is annak szeretem titulalni magam), de neha jo egy Ace Venturat vagy egy Anger Managementet megnezni, hogy jol lefarasszuk az agyunkat hulye poenokkal egy sor mellett haverokkal mikor ugysem tudunk koncentralni a filmekre, mert vegigdumaljuk az egeszet. (Reign over me azert jo volt, le a kalappal Sandlers elott!)

    De ha nevek: Colin Farrel, Denzel Washington, Jamie Fox, Samuel Jackson. Leszamitva 1-1 filmet nagyon kiraz toluk a hideg.
    De nem itelek ilyen hamar! Csak ha mar megneztem az IMDB-t :D

  78. @69

    Nos… keppi… bar feloldhatatlan ellentetnek latszik, nem az. Mert egye fene becsukom a szemem amikor ez a Shiva gyerek van a kepen. Megneztem, nem voltam elragadtatva.

  79. Gilmore!
    Nalam az ujjakba tartoznak meg. 10 ev ide vagy oda. A regi szineszek kategoria meg meg azokbol az idokbol van, mint Charles Bronson, Charlton Heston, Anthony Quinn, Vittorio Gassman, Jack Lemon, Donald Sutherland… pl nekem ok a regiek.
    A Jude Law felekre majd 6-7 ev mulva mondom, hogy regiek, ha meg mindig szerepelnek.

  80. Elolvastam a postot és elkezdtem gondolkozni, hogy kit is írhatnék be. Mire a kommenteken is végig értem addigra rájöttem, hogy nem tudok olyat mondani aki miatt nam ülnék be egy filmre. Vannak persze akiket nem bírok, de ez nem tántorított még el soha egy filmtől. DiCapriót nem bírom és az állítólag jó régi filjeit se láttam, pedig nem vagyok 14 éves egy ideje. Tenyérbe mászó a képe, de a Vasálarcost is megnéztem vele a nagy öregek miatt, meg a Kapj el ha tudsz-ot is Hanks miatt. Cruise-tól is a falra tudnék menni időnként, de pl Az utolsó szamuráj is tetszett. Kirsten Dunst-ot se csípem, de az első két Pókembert végig néztem vele, pedig lehet jobb lett volna ha nem. Colin Farrel dettó, de a Különvéleményt megnéztem, pedig ott volt még Cruise is. Jackie Chan régi kedvenc, bár hollywoodulása óta sokat romlott, de a Csúcsformában 1-2 úgy is jó volt. Segal, Dudikof, Lamas, Norris meg már annyira szar, hogy az már jó, plusz nosztalgia. Ma már nem feltétlen nézném meg filjüket, de csak mert gyakorlatilag mind ugyan az az elmúlt 5-10 évben. Ha a régiket elkapom a tv-ben egy darabig biztos nézem. Szóval szerintem színész miatt kihagyni egy filmet hülyeség, de ez mindekinek egyéni joga.

  81. Zeldus vagyok, 26 éves, nőnemű, vércsoportom 0-ás, néha szoktam filmkritikákat is írni, de már kezelnek vele:)

    igaza van azoknak, akik azt mondják, a film számít, és nem a színész:) épp ezért is hoztam fel a mi kis Leonkat, aki tényleg tehetséges, ezt pályája korai szakaszán már bizonyította. amitől kicsapja abiztosítékot sok emberben,az tényleg a sok szirupos románc, amiben szerepelt. Általában ez igaz a legtöbb színészre (na jó, verekedős-karatézós izomgyurka nem színész, valószínűleg nem is igen kéepzték ki szakmailag:D. a gyenge, gagyi sztorit még a legzseniálisabb ember sem tudná nézhető szintre játszani…

    ezért szoktam rémülten a kanapé mögé menekülni, mikor egy ígéretesen induló színészt meglátok egy borzalmas romantikus vígjátékban v katasztrófafilmben, (ld. Jake Gyllenhaal) ahol olyan 2dimenziósak, mint egy teszkós sirálypapír. persze ebben vana lóvé, de pl. kövezzetek emg, de nekem a tomkrúz kifejezetten szimpatikus volt gonosz szerepben, pl. Interjú a vámpírral vagy Bilateral. illik a sima pofájához a kegyetlenség.

    szóval sztem minden a film alapanyagén múlik. tessék engem megkövezni:DDDD

  82. Szerintem ez a kérdés nem volna ostobaság, ha nem volna félreérthető…
    A kérdés meglátásom szerint az volt, hogy kinek-kinek, személy szerint, halál szubjektíven ki az, akitől borsódzik a háta. Nem? Javítsatok ki ha tévedek! Itt nem színészi teljesítményről van szó, és semmi ilyenről. Lehet akármilyen zseniális a színész, ha xy-nak nem szimpatikus, sőt a hideg rázza tőle.
    Glenn Close jutott nekem most hirtelen eszembe. Baromi nagy színésznő, hihetetlenül elismerem, de nekem valamiért ellenszenves. Pont. És ez senkinek nem a hibája, főleg neki nem.

    Az meg, hogy ki milyen filmet vállal el, és az kinek mennyire nem tetszik… Emiatt meg nem próbálnék elítélni egy művészt se! Hatalmas színészek vállalnak el olyan szerepeket, amik egyesek szerint taknyok, másoknak viszont eszményi élvezetet okoznak. És ez nem igénytelenség, hanem egyszerű nyíltság, és a sznobság hiánya. Ráférne sokakra…

  83. Shanon Tweed és Adam Sandler borzalmas…igaz előbbinek már vagy 10 éve nem láttam filmjét…de régen mindegyikben lovagolt(pasin) egyet ugyhogy a kamera csak a melléig ment le xDDD
    Sandler pedig egy utolsó ripacs lett mostanában sajnos…pedig a happy Gilmoreban jól indult.

  84. Nálam Richard Gere és Julia Roberts az elsődleges mumusok! :) talán azért mert gyerekkoromban anyám és nővérem mint diktatórikus karhatalom elfoglalták a videót és mindenhonnan ők folytak… :)
    Van az a nőci a jóbarátokból aki még Mekklány hadnagy csaja is volt, nem jut eszembe a neve, na őt sem szeressem semmiben sem látni.

  85. Jackie Chan, Rob Schneider, Catherine Zeta-Jones, Jim Carrey, Chuck Norris, Adam Sandler, Dolf Lungren, Eddie Murphy, Michael Dudikoff, Steven Seagal, Julian Moore, Dudley Moore, és aki a lista csúcsán csücsül: Rowan Atkinson

  86. Valahogy kimaradt két jelöltem, az egyikük a hazai mezőny egyik “kivállósága”, akinek már a látványa is elég ahhoz, hogy a film kapjon -2 pontot és ez nem más, mint Fenyő Iván. Nem mintha olyan jó filmekben szerepelne, de ettől a csávótól egyszerűen a falat kaparom.
    És aki még nála is jobban irritál, az a friss Oscar-díjas Nightmaregirl, Jennifer Hudson. Az még hagyján, hogy kapott filmszerepet, de azt már nehezen tudtam tolerálni, hogy élete első filmjéért rögtön odavágtak neki egy Oscar-díjat, pedig csak össze-vissza ripacskodott és ordibált. Beyoncé százszor lejátszotta őt a vászonról, pedig ő se az a hej de nagy színésznő, de Hudson-nal ellentétben ő legalább szép és nem ostoba.
    Asszem ennyi elég is volt a dühöngőből, ha eszembe jut még valaki, akkor beírom. :)

  87. Hali!

    Szerintem minden szinész tud nagy meglepetést hozni és nagy csalódást. Vannak rossz szerepei Robert De Niro-nak, Jack Nicholson-nak stb. Egy filmről nem lehet következtetni arra, hogy a következőben ugyanolyan maradandót fog alkotni, mert nezt nem biztosítja senki. Sem a név, sem a rendező.

  88. Hi!
    Jimmy Fallon, és Queen Latifah-Amerikai Taxi.A világ egyik legszarabb filmje, a világ legszarabb színészeivel 85 perc kínszenvedés.Azóta kerülöm ennek a két “színésznek” a filmjeit. Orlando Bloom is benne van a bögyömben.Túlértékelik. Egy 150 millás filmnek megteszik a főszereplőjének?(Kingdom of Heaven)Mire föl?Milyen ésszerű érvek alapján? Nem csoda, hogy megbukott a film…..
    René Zeller is irritáló tud néha lenni,de a BJN-ben jó volt…meg talán a Jerry Maguire-ben, de ennyi. Zeta-Jonest is utálom sztem egy haszonleső kurva,meg antiszinész is.A csúcspont a Tom Hanks-Jean Reno-Audrey Tatou-Sir Ian Mckellen-Paul Bettany féle dreamteam Ron Howard legszarabb filmjében a Da Vinci-kódban. Ennyi jó színész ennyire szar szerepkörben,,,….Brrrrrrrrrrrr

  89. Hát én Matt Damon miatt nem néztem meg pl a Bourne filmeket és a szőke hajasbaba (a neve most nem jut eszembe, a Halálos Iramban föszereplője volt Diesel mellett) miatt pedig máig nem tudtam magam rászánni a Running Scaredre. Pedig mindkét film érdekelt volna, de akciófilmek ügyében konzervatív vagyok: ki nem állhatom a mostani nyálgépeket, akikből akciósztárt próbálnak faragni. A nők közöl meg Uma Thurman irritál, de nagyon.

  90. Uma Thurmen engem is irritál,komolyan,hogy lehet arra a nőre azt mondani hogy szép?!Még az “elmegy” szó sem mondható rá!Kill Bill-t meg pusztán kíváncsiságból szenvedtem végig!
    Woody Allen pedig,Hoollywood-ban ha elismerést akarsz,akkor halássz ki egy jó forgatókönyvet,amiben eljátszhatsz egy betegelméjűt,vagy forgass egy piszkosul beteg filmet,és máris a kezedben a trófea!Woody Allen filmjeibe csak bele bele néztem,de már attól herótom volt,mikor megláttam őt!Szerintem nagyon el vannak tévedve azok az emberek akik őt művésznek tartják!
    Szeretem a művészi,elvont filmeket,(David Lynch,M. Night Shyamalan..stb)de Woody Allen filmjei egyáltalán nem azok!
    B kategóriás színészek filmjeit nem nézem,egyből elkapcsolom ha meglátom Seagel,vagy Norris bácsi csit csat dirr durr bunyóit!
    Eddy Murphy-t régen szerettem,még zsenge jány koromban,de ahogy nőttem rá kellett jönnöm,hogy ő régen se volt jó színész,csak talán színvonalasabbak voltak a filmjei!
    Tom Cruise szintén elásta magát előttem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.