Heti mozi bemutatók: szeptember 27.

Ó, azt hittem a Shortbus-t bemtuatják most, erre sehol semmi. Na majd megnézzük az odakinn rég kapható dvd-t. Viszont lássuk a többieket, nem olyan hosszú névsor.

 • Terrorbolygó (Grindhouse: Planet Terror) – Minden bizodalmam Rodriguez-ben, hogy ő nem hagyja ki ezt a lehetőséget, Tarantino-val ellentétben aki még csak nem is a kapu felé rúgta a labdát szinte. No spoilers, szerintem holnap nézem. Remélem.
 • Mr. Brooks – Kevin Costner a sorozatgyilkos. Szerintem baromi jó film (az előbbi linkre kattintva olvasható a kritikám), ne hagyjátok ki ha még nem láttátok.
 • Este (Evening) – Koltai Lajos amerikai filmje. Azt mondják nem az igazi, azt hiszem én kihagyom.
human
írta
2007. 09. 27. 19:41
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: szeptember 27.” bejegyzéshez

 1. Moziünnepen volt szerencsém látni a Terrorbolygót. Hát mit is mondhatnék… Überkirály:D Lányoknak és gyenge gyomrúaknak viszont nem ajánlott:)

 2. Talán az év legjobb mozis hete.
  Planet Terror porrá alázza Tarantino pofázós slasherjét, Rodriguez tisztában volt azzal, hogy mi is az a Grindhouse. Bár még csak a “rövidebb” változatot láttam, de az is lazán ott van az év legjobb filmjei között, hétvégén sort kerítek a kicsikét hosszabb verzióra is. Haverokkal és műértő közönséggel felejthetetlen élmény.
  Mr Brooks kellemes meglepetés, csavaros, ügyesen elkészített sorozatgyilkosos film, ami tud újat mutatni még ebben a műfajban is. Costner talán élete legjobb alakítását nyújtja. Szintén az év egyik legjobbja.
  Evening-en még erőteljesen gondolkozok, de olyan jó a szereposztás és a stáb (Pados Gyula, Jan A. P. Kaczmarek), hogy szerintem megnézős lesz, bár olyan sokat nem várok tőle.

 3. A Mr. Brooksra már kíváncsi vagyok egy ideje, sztem a hétvégén megnézem. Kíváncsi vagyok Costner játékára, de sztem nem fogok csalódni.

 4. Nem tudom hogy megy pontosan, és ez nem sürgetés mert én várok, de érdekelne hogy lesz Terrorbolygó kritika?

 5. Hát ez most tényleg egy kurva jó hét. Pedig már nem találtam semmit a mozikban, de most majd lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.