Star Wars prequel oltás

Két jó dolog összepasszírozva, standup comedy és az új star wars trilógia oltása. Azért Patton Oswalt néha elereszt pár elég jó poént. Mondjuk eddig egyszer láttam, de abban is akadt földönfetrengős poén. És nem ő fetrengett a földön.

human
írta
2007. 09. 27. 23:41
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Star Wars prequel oltás” bejegyzéshez

 1. Én nem találtam viccesnek.Ez egy előzménytrilógia, 30 évvel ezelőtti embereket nehéz nem gyerekként ábrázolni!Vader átállt a sör és oldalasra, nem lehetett mindig Damien.És nyílván bekellett mutatni az átállását, aminek kezdeti okai vannak, mint például hogy elszakítják az édesanyjától.

 2. Elhiszem hogy ez csak egy vicces videó(már akinek), csak mostanában egyre nagyobb divat az újtrilógia csesztetése.

 3. Obi1, kedves, az uj trilogia “csesztetese” nagyjabol az Ep1 megjelenese ota divat… es meg csak nem is ok nelkul.

 4. Anaqer szerintem inkább nézd meg ujra az ep1. ja hogy nincs meg már 7 éve nem láttad, nem is érdekelt most se nagyon, de azért fikázni azt jó, miért is?? Ja csak azért mert star wars, aham értem

 5. Aki a trilógián nőtt fel (mint én is), annak ez a három “izé” amit merchandising-alapanyagnak idehánytak utóbb, szánalom.
  Akinek meg ezek tetszenek… szíve joga. Csak ez már nem _az_.
  A legenda halott.

 6. En a regi swn nottem fel es mind a mai napig meghatarozo szerepet jatszik nalam
  de az uj sw az mar happy meal menu melle szant pixel ocskasag lett sajnos lucast tenyleg le kellett volna loni mikor elkezdte a baljos arnyakat

 7. Azért azt ugye vágjátok, hogy az sw csak egy film, és nem igaz, ami benne történt? :) Szóval, ha valakinél meghatározó szerepet játszik, annak most szólok: Sosem fogjátok az erő segítségével visszapörgetni a villanyórát, vagy magatokhoz vonzani a távvezérlőt :)

 8. A 98 óta készült sw-k, tény és való, hogy mások mint a régebbiek. Ebbe beletartozik, pl az is, h manapság az effektek is sokkal jobbak, meg ha vki olvasgatna az sw-témakörről bővebben, akkor tudná, hogy a filmek lényege is teljesen más, a Köztársaság bukását mutatja be, míg az utolsó 3 a lázadók sikerhez vezető útját. Sztem az utolsó 3 film sem lett rossz,bár kétség kívül lehetett volna jobb is, de akkor 4 órás film lenne mind1ik.

  Nevermore:Pedig már azt hittem, hogy az erő vezetett fel a lépcsőn részegen:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.