Karate Kid remake!?

Will Smith 9 éves fiával a főszerepben? WTF? Kell ez?

human
írta
2007. 09. 28. 23:08
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Karate Kid remake!?” bejegyzéshez

  1. Mint púp a hátamra! Amerikai nindzsa, Delta Force Commando vagy Tökéletes Katona remake mikor lesz???

  2. mert miért? nem volt kedvem két bekezdésnyit írni hogy Smith valmai producer és a gyereke lesz a akratekid és nosztalgia emlegetés stb.

  3. Azért ez érdekes szerintem. Big Willynek már annyi pénze van, hogy az udvaron égeti és mivel még így is rengeteg marad, a gyerek meg már unatkozik, hát csinál neki egy filmet. Ötlete nincs, pénze van hát remekelés helyett remakel. ( ej ez egy de sz@r poén ). El tudom képzelni, hogy a rendezést is magához ragadja, mert ugye a saját fiát és gyermekkora kedvenc filmjét más nem rendezheti és akkor félelem és reszketés Hollywoodban… Csak tippelek nem olvastam utána a dolgoknak ;)

    Ja egyébként nem, nem kell ez a mozi. Viszont Human lényegretörő, néhány mndatos bejegyzései igen :D . Majd az ilyen grafomán, szófosó kommentelők kikerekítik a sztorit.

  4. Én azt csípem, amikor előre fikáztok egy filmet, bazzeg. Az előző Smith^apa-fiú film qrva jó lett, szerintem. Elsőre ez elég gyíknak tűnik, de azért ez a gyerek unatkozik, Ő meg összehoz neki egy movie-t elég überpöcs hozzászólás. Na, lehet oltani…amúgy még az sem biztos, hogy elkészül.

  5. Szerintem semmi baj azzal, ha remake-elik a KK-t, szarabb filmekkel is megcsinálták ezt, na de Will Smith fiával a főszerepben? Így nem kell tényleg.

  6. Überpöcs vagyok :D . Ez tetszik :) Én nem oltalak le téged, mióta a fény gyermeke lettem lettem távol állnak tőlem ilyen evilági romlott dolgok. Volt egy véleményem, leírtam. Én így látom. Te nem. A film minőségéről nem mondtam semmit, természetesen lehet, hogy egy csúcsszuper mozi lesz.

    Én mindössze arra akartam rávilágítani, hogy miért kell a remake amikor az általad is említett elöző film egész jó lett és nem volt újrafeldolgozás.

    /OFF/

    Röviden van szerintem, meg van szerinted. Ha Te ezt nem tudod tiszteletben tartani akkor ne kommentelj ;). Kerüljük a szájkaratét, oks? Békesség és szeretet Testvéreim! Amúgy: Űber hosszú ű-vel, az Über az a frania Hubert név kiejtése :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.