Full of It!

Az utóbbi hetek so-so kanapénnézős filmválasztásai után nem is reménykedtem benne, hogy az egy hétig vetített (IMDB szerint), utána pedig családi csatornán leadott Full Of It-en jól fogok szórakozni, pedig ez történt!

Full fo It - jobbra a főszereplő csávó

A történet röviden annyi, hogy az alacsony növésű srác az új sulijában magát adja és rögtön mindenki utálja (kivéve a gyönyörű Kate Mara), ezért elmegy az iskolai tanácsdóhoz (vagy mi ez magyarul, mert nálunk amikor én még suliba jártam nem volt ilyen), hogy mégis mit tegyen. A tanácsadó meg elárulja a nagytitkot az élethez: hazudjon, úgysem jönnek rá a többiek mert buták mint a templom egerének a szamár nagybácsija. A srác követi is a tanácsot, egy napig végig hazudik mindenfélét, másnap amikor felkel akkor meg azt veszi észre, hogy minden hazugsága valóra vált.Porshéja van, nagy szerszáma, az apja rocksztár. Mindezt egy éjszaka alatt.

Aztán persze kapjuk a tanulságot az utolsó 20 percben, hogy semmit nem ér ha mindened megvan, meg ne hazudj. Nem a tanulság a lényeg, hiszen már sulykolta mindenki, hanem hogy a film első órája szerintem végig vigyorgós. Ezt meg is dobták az általam nagyon kedvelt Kate Mara-val, plusz a 30 fölötti szexi irodalomtanárt nagyon jól hozza Teri Polo és még Carmen electra is feltűnik egy középsulis filmben. Mi kellhet még? Megvan, egy tuti soundtrack. Ez utóbbi szintén pipa “well, i’m a weapon of mass destruction”

Full of It értékelés

Azért nem fogom nagyon felpontozni, hiszen egyediség nem sok szorult bele, de a 6/10 azért járt erre kikapcsolódásra + Beach Boys féle Sloop John B-vel kezdeni egy filmet mindig jó döntés.

human
írta
2007. 10. 04. 20:29
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Full of It!” bejegyzéshez

  1. Erre 6 pont? Ne viccelj már….sablonos, szájbarágós, igazán jó poén nem volt benne, egyedül a fényképezést lehet kiemelni. Egyébként gyenge, nem is kicsit.

  2. Te hogy találod ki, hogy ilyen filmeket nézzél? Hol olvasol ezekről?
    Kate Mara az a lúzer leszbikus csaj a Kés/alattból, igaz?

  3. egyetértek, nem volt rossz, kár, hogy a közepén párszor erősen rángatták a kamerát a dráma fokozása végett, ez nálam jobban lehúzza, 5/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.