Heti mozi bemutatók: október 4.

Na lássuk a heti felhozatalt, kritika linkelve ahhoz amiről már írtam.

  • Felkoppintva (Knocked up) – Ha röhögni akarsz akkor ezt ne hagyd ki.
  • Overnight – Török Ferenc (Moszkva tér, Szezon) új filmje. Ha már támogassuk a amygar filmet, akkor talán inkább ezt, mint a zuhanórepülést.
  • Száműzöttek (Fong juk) – Johnny To új filmje, ezt is be kéne iktatni azt hiszem.
  • Szívritmus (Kammerflimmern) – Ezt ha valaki várta és tudja, hogy érdemes-e az jelezze.
  • Csendkút – magyar film, 56
human
írta
2007. 10. 04. 11:54
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: október 4.” bejegyzéshez

  1. Már megint nem sok újdonság. :)
    Knocked Up kellemes kis film, de azért közel sem olyan nagy durranás, mint beharangozták. 40 Year Old Virgin közelébe nem ér, de bőven kiemelkedik a tucatfilmek közül és még mondanivalóval is bír. 7/10
    Overnight az rohadt nagy csalódás, kisebb részben szól a tőzsdéről, inkább 3 barát története mindenféle érzelmi töltet és szimpatikus főhős nélkül. 5/10
    Exiled (Fong juk) szintén csalódás, Hong Kong-ból is jöttek sokkal jobb akciófilmek. Sergio Leone találkozik John Woo-val, de a végeredmény közel sem makulátlan. Zseniális első felvonás, aztán a második felére elfárad, a drámánál pedig Johnnie To sorra elvérzik. Azért van benne pár iszonyat cool jelenet, főleg az elején. 6/10

  2. Szerintem a Felkoppintva ritka unalmas , humortalan darab volt. 10 %ot max megérdemel, de nem csak én nem nevettem, hanem akik nézték a moziban. Néha egy kis kuncogás és ennyi.

  3. Énis azt mondom, hogy a Felkoppintva egy nagy rakás F@S. 1x nem volt az, hogy egy igazán jót nevettem volna. Unalmas, és a poénok is elcsépeltek. Az egyedüli pozitívum a filmben a szereplők maguk. De a cselekmény már nem.

    Én max 30%-ot adok neki.

  4. Knocked up nekem tetszett, olyan 7.5/10. AE kritikája után nem vártam a fetrengve röhögős fimet, így pedig egy aranyos filmet kaptam, sztem kellemes szórakozás.

  5. Nagyon az elvárások fiúk, azért nem tetszenek nektek a filmek. Tessék lejjebb adni, és akkor nincs csalódás!

  6. Ahogy Hollywood ontja a filmeket magából úgy nőnek az elvárások a nézők részéről. Ha egy tinédzser megnéz egy akciófilmet napjainkból, akkor utána unalmasnak fogja tartani a 90-es években készültet, pedig a maga idejében az volt az etalon, és azóta se lett rossz film, csak hát a megnövekedett igények. Úgyhogy ne mondja senki nekem a Sziklára azt hogy unalmas, és a Transformers sokkal jobb…/bocsi hogy kifakadtam, de volt egy vitám erről/

  7. Nekem a Szikla és a Transformers is tetszett. Szerintem nem is lehet összehasonlítani. Ha valakinek az már nem is nézhető film, amiben nincs minden jelenetben valamilyen számítógépes rásegítség, azzal kár vitatkozni. Inkább sajnáld, sok jóról marad.

  8. Jbc4wa, tökéletesen igazad van. Egy szó mint száz, a Knocked Up egy jó film, ha nem is úgy, ahogy azt egyesek (el)várták!

  9. Ha a Knocked Up szerintem az a film, amit arra találtak ki, hogy bármikor-bárkivel megnézze az ember. Nem az a common romkom, annál picit durvábbak a poénok, de nagyon ütnek. És külön dicséret illeti szerintem a fordítást (na ki? na ki? hát persze, hogy Speier Dávid), magyarul is remek volt a film.

  10. Azt nem is tudtam, hogy az Overnightot azt Török Ferenc rendezte. A Szezon az egyik legszörnyűbb magyar filmélményem, a mi áadásul 3 barátról szól, úgyhogy így látatlanban senkinek nem ajánlanám.

  11. tegnap láttam a Szívritmus-t a Toldiban. Ismét egy remek német filmhez volt szerencsém, csak javasolni tudom.

    8/10

  12. Tegnap volt szerencsé(tlensége)m megnézni az Overnight című filmnek nevezett csapást. Szar történet, idétlen szereplőkkel, a szex jelenetek – amelyek gondolom a film feldobását célozták meg – borzasztóak, csúnya nőkkel megspékelve. Azért döbbenet, hogy van, aki ilyen filmre pénzt ad ki. Nem véletlen, hogy ilyen filmeket 3-4 ember előtt vetítik, azok is inkább alvás és kufircolás végett mennek be zárt helyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.