Serenity 2 pletyka

A dvd-t viszik mitn a cukrot még mindig, erre felreppen a Serenity 2 pletyka is. Pont amikor Whedon a Cupido-t (amit én askü láttma magyar tévében valamikor) támasztja épp majd fel. Na mindegy, ha lesz Serenity 2 az rulez lesz, akkor is ha kamadrámát forgatnak és az egész a hajó kantinjában fog játszódni! Emitt a harmadik bekezdést skubizzátok. Ezt: “They had to put [the new DVD] out because they’ve been selling out of the other one and so Universal’s like ‘So, let’s do another one’. And now… there’s now a chance there’s going to be another movie”. Egyelőre azért nem fogadnék rá.

human
írta
2007. 10. 05. 02:41
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Serenity 2 pletyka” bejegyzéshez

  1. Bár nem vagyok valami nagy Firefly rajongó, de az első film tetszett, úgyhogy miért is ne?!

  2. Érdekes ugyan a hír, de sajnos sok hitelt nem adok neki, (elolvasva a teljes angol “cikket”) függetlenül attól, hogy abszolút fan vagyok és örülnék neki, realistább vagyok annál hogy ez felvillanyozzon.

  3. Itt lenne már az ideje a 2-nek, hiszen eleve trilogiára írtak alá szerződést. Remélem Whedon tudja überelni az első részt. VIVA FIREFLY

  4. én is csatlakozom a Firefly fanok népes táborához, de azért egy folytatás érdekes lenne – lévén kinyírták az Serenityben a fél legénységet, ami miatt erősen szívtam is a fogam… (Wash miatt mégjobban morogtam, nem szép dolog kicsinálni a legénység leglazább tagját – “Egy falevél vagyok a szélben…”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.