50 hozzászólás a “Macskafogó 2 bemutató!” bejegyzéshez

  1. 1. warezbotrányt gyanítok. lesz pre release szerintem…
    2. kurvajó a tréler. bár a végére egy ütős zene hiányzott. (valami spanyolos például)

    3. ha az első pont lesz igaz, akkor is moziban nézős.

  2. azért így nekem speciel hatalmas élmény lesz egy Macskafogó filmet megnézni moziban én hatalmasan várom (a Kis Vukot inkább hagyjuk :S)
    Végre magyar film amit nem mindenki “lekezelően” fogad hanem mindenki várja hogy csilingelhessen a mozipénztárnál és jól szórakozzon egy magyar animációs filmen!!! Egyébként sztem warezbotrány nem lesz mert azért a producerek is tudják, hogy ez nem egy szimpla játékfilm hanem a kult Macskafogó 2. része.

  3. ecsém… talán az első mozis élményeim egyike volt az első rész, igaz kb 5 éves lehettem, de még tisztán emléxem, hogy a szomszéd srácok vittek magukkal a helyi falusi kis moziba (ami természetesen azóta már nem üzemel)

  4. Fritz a legkeményebb:)
    Egyértelműen moziban nézős, aztán jöjjön is ki dvd-n, megy az első rész mellé kötelező jelleggel.

  5. uristen a szövegek kurva szarok. remélem ezek nem lesznek benne a filmben. borovszky? erre nem épülhet poén. gyönyörüen meg van rajzolva de könyörgöm legyenek benne vicces szövegek is

  6. ÁÁÁ ez kva jó:) Remélem valamelyik mozi megjátsza, hogy az egyet is ismét leadják. Valóban, ez olyan lesz, amit moziban kell látni, prerelease ide agy oda.

  7. hmm, valóban igen magas magas a mérce, csak remélni tudom, hogy felér majd az elődjéhez.
    nem is kezdek el most rajongani, nehogy csalódjak.
    ofc moziban nézés, összetrombtálva a haverokat.
    viszont amit én is hiányoltam a trélerből és nagyon remélek, hogy a filmben viszont lesz, az a zenei betétek. az első résznél is nagyban hozzájárult, hogy azzá vált ami.

  8. Meghagyták a klasszikus régi animációt, finoman megtámogatták egy kis cgi-jal. Lásd: Harrier vadászgép.
    Mai időkre jellemző: Vodafon bemutatja

  9. ÉN MÁR CSAKAZÉRT SEM TÖLTÖM LE!!! ÉS AKINÉL MEGLÁTOM A PIACON, ARRA KIHÍVOM A RENDŐRSÉGET!!! ÉS AKITŐL MEGHALLOM, HOGY VALAKI LETÖLTÖTTE, AZT TUTI SZARRÁ VEREM!!! GYERMEKKORUNK LEGNAGYOBB FILMJE EMBEREK!!! AKI LE MERI TÖLTENI, AZ EGY UTOLSÓ SENKIHÁZI!!! EMLÉKEZZETEK CSAK HÁNYSZOR NEVETTETETT MEG KISKOROTOKBAN EZ A MESE, ÉS HÁNYSZOR KÖTÖTT A TV ELÉ! CSAK MOZIBAN NÉZEM MEG!!! Az 1. rész már rég itthon csücsül a polcon…

  10. Csak halkan egy pár háttérinfo. A trailert nem az alkotók állitották össze. A budapest filmesek készitették. Lehetett volna jobb is de a feladatának max. megfelel. Több lesz a képi poén. Többször is meg lehet nézni, mindig lesz benne új apró részlet. Verbális poén is lesz, kevesebb de felnőttes. A stáb már idézget belőle, ami nem rossz jel. :-)
    Szurkoljatok nekik mert pokoli két hónap áll még előttük.
    Ja, a patkányokat direkt nem mutogatják, meglepetés lesz, de beszartok.

  11. a rém rendes budapesten stábnak is tetszett amit cisnáltak, jónak tartották. Szóval a stábnak hogy tetszik az..

  12. Kiváncsi vagyok mennyire lesz jó a premier időpontja (dec. 20). Tudjátok, karácsonyi nagybevásárlás pld mennyire vonja el a figyelmet a filmről.

  13. ja… kár hogy ez már a vizsgaidőszakban lesz…

    de mindenesetre überfasza már az is hogy ezt így ilyen stílusban megcsinálták.

    remélem a történet is jó lesz…

  14. http://www.mtv.hu/videotar/?category=48

    MTV Abszolút c. kulturális músora Ternovszky Bélával

    Az első részében a az élet dolgairól filozofálgatnak
    a másodikban ellátogatnak a Panonnia Filmstudióba
    (mutatja a magyar rajzfilmgyártás jelenlegi állapotát)
    a harmadkban pedig a MAcskafogó 2-ról beszélgetnek ill. mutatnak be részeket

    25 perces, de érdemes egyszer végignézni

  15. Ez nagyon látni kell.Remélem az alkotóknak sikerül elérniük hogy kismilliószor megnézem mint az elsőt. A trailer biztató. Szép grafika és jó szövegek. A birodalmi osztagos nagyon ott volt :)

  16. Gyerekek! Először csak moziban fogom megnézni, azután jöhet dvd vásárlás!!!
    Ez klasszikus és kult film lesz, ennyit megér…

  17. Zizihez és Annácskához csatlakozom: hajrá Apuuuuuuuuuuuuu! (Bocsánat, Béla (bácsi))
    Végre végre Macskafogó II.

  18. endless, bHU, 1st, insane, majom, stb.
    ezeknek az adminoknak ossze KELL most majd fogniuk, h egyik oldalra se kerulhessen ki majd warez-ban.

    bar magam ellen beszelek, mert azsiaban vok, es kotve hiszem, h meg tudom nezni egyhamar, de akkoris.
    ezt a mozit moziban KOTELEZO megnezni. utanna tenyleg johet a dvd :)

  19. Remélem, nem az első rész poénjait próbálják újra elpufogtatni. Majd a moziban meglátom. Ha kapok jegyet. :)

  20. Ha nem láttam volna az első részt, és a Holdról jöttem volna, akkor csak a tréler alapján nem nézném meg. Elég gyenguci.

  21. hát erre a második részre inkább nem mondok semmit, mert csak beletaposnék mindenkinek a lelkébe :D

    jó filmezést

  22. Ez a rajzfilm borzalmas… Ezt a legmélyebb fájdalommal tudatom. Semmi köze az első rész nagyságához. A látvány gyönyörű, de könyörgöm, nincs benne egy jó poén sem. Gagyi szóviccek és olcsó szellemeskedések… A 30. perctől az órámat néztem, hogy mikor lesz vége. Nem értem…

  23. Sajnos igaz.
    A story nemhogy szar, de gyakorlatilag nem létezik. Az első rész egy jó szatíra volt, ez meg egy kissé sablonos paródia lett.
    Kínos leírni, de egy csupasz pisztolyba oltott besenyő család lett a végeredmény.
    Rengeteg gyenge poén, kisszámú jó, folyamatos utalások az első részre, meg hollywoodi produkciókra. Értelmetlenül berángatott szereplők az első részből.
    Egy-egy pillanatra villan meg az első epizód színvonala. A kordás nyafogás effektíve fájt, na meg a transformerszes verekedés, jesszumpepi.
    Nagyon vártam, lehet ez is alátett egy kicsit.
    A rajz nem rossz, de nagyon szembeszökő a két technika közötti különbség. A 3d-ben idegenek a kézi rajzok, nem áll össze koherens egésszé.
    Egy mítosszal kevesebb.

  24. hát-hát, megnéztem, nem az a uhh de jó de sztem nem is olyan rossz, nekem tetszenek benne a szóviccek, meg azért van benne több jó poén, bár igen, van pár dolog amit kihagytam volna belőle, de a más filmekre való utalások is jók: oroszlánkirály, gyűrűk ura, rambo… igazából nem tudok, konkrét véleményt megfogalmazni, MEG KELL nézni, de az elsőn nem üt túl, ha kijön dvd-n akkor is meg fogom nézni többször is akármennyire is nem a várva-várt, azért nekem tetszik.

  25. Emberek, ez rettenetes lett.:( Nálam nagyobb Macskafogó rajongó biztos, hogy a világon nincs, kívülről tudom az első részt, de ez a második rész, ez a megcsúfolása az elsőnek.
    Semmi ötlet nincs benne, nagyon-nagyon rosszak a “poénok”, történet meg egész egyszerűen nincs. Az pedig, hogy a Macskafogó terminátorrá alakul és így győzi le az ördög helyettesét egészen egyszerűen szánalmas.
    Pedig a kiindulási pont – a dzsungel mélyén élő törzs, ahol még a macskák uralkodnak – jónak tűnt, ekkor még reménykedtem.(Ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni.)
    De úgy nagyjából a felétől az embernek az az érzése, hogy a szponzorok kalasnyikovval álltak az alkotók háta mögött, hogy ha nem lesznek készen december 20-ra, akkor aztán kő kövön nem marad. Szomorú lettem. :(

  26. Ennyire még nem vártam magyar filmbemutatót, mint a MF2-t.
    Ehhez képest iszonyatos csalódás volt.
    Rég láttam ennyire lapos, ötlettelen, tompa, nyomasztóan magyar filmet.
    Rettenetesen sajnálom, mert a rajzoló, animátor, és hangász csoport a belét kidolgozta.

    Íztelen, szagtalan, üres primitíség volt.
    Megyalázták az első részt. Szomorú vagyok…

  27. Most nem tudom, mit vinnyogtok. Szerintem akkor is nagyot szólt. Igaz, hogy a 2 és 3 d-s ábrázolási technikák eléggé elütnek egymástól és fölösleges volt az utolsó másodpercekben a denevérekkel szétlövetni mindent, de ezeken kívül szerintem jó lett. Az egyet mondjuk nem múlja fölűl. Mondjuk én igaziból a Vuk-2-t várom. Ahogy az előzeteseket néztem, az első rész megerőszakolása lesz.

  28. Ez inkább az első rész paródiája, de úgy, mintha csak a Heti Hetes akarta volna (ki)csinálni a rajzfilmet…

  29. Aki még nem látta a Macskafogó 2-t, ne mennyen el a kedve azon vélemények miatt, amiket itt olvas! Tény, hogy különbözik az elődjétől, de egyáltalán nem lehet rá azt mondani, hogy “rettenetes”, “borzalmas”, “szánalmas” meg hasonlók… Igenis vannak benne jó ötletek meg poénok, szóval aki szerette az első részt, az nézze meg ezt is, majd aztán eldönti, tetszett-e vagy sem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.