Rossz ötletek

The Killer (igen, a John Woo mesterremek) remake.

The Art Of War 2. (A Harc mestere) – Wesley Wesley… csak videóra

Nem annyira rossz ötlet (akár jól is elsülhet lásd Wrong Turn 2): Vacancy kettő… csak videóra

És új Starship Troopers film, szintén csak videóra, viszont Casper Van Diennel, aki az első részben kb a karrierjének a legjobb filmjében szerepelt. Ha már itt tartunk, a Starship Troopers kettő kinek tetszett valamennyire?

human
írta
2007. 10. 10. 00:22
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Rossz ötletek” bejegyzéshez

  1. Az ST 2-t nem láttam, csak a Harc mestere egyet. Nem akartam elhinni, hogy képesek voltak egy Mátrix szerű közvetlen-közelről-lövöldözünk-egymásra-a-folyosón jelenetet betenni egy filmbe.

  2. nem értem az omega koddal mi volt a bajod :))))) ja semennyire nem tetszett most valahogy egy pozitivum sem jut eszembe és asszem a 3ban is csak rico lesz az aki miatt majd letöltöm megnézem a feléig leállitom letörlöm és ujra beteszem az elsö részt mert az a világ egyik legjobb scifije

  3. Hogyha a ST 2 az, amikor egy ilyen hülye toronynál szenvednek, akkor rohadtul nem bejövős. Egy az jó volt, csak a hent és sose kell tárazni :D

  4. új Starship Troopers filmhez:
    Jó hír : – Casper van Dein szerepel benne
    – az első rész írója írja

    Rossz hír: – ez a csákó írta mindhárom ST filmet

    Azért még reménykedek…

  5. Csak annyit tennék hozzá, hogy az ST rövidítés maradjon meg a Star Treké, ha már scifiről van szó, és ha kérhetem..

  6. “Egy az jó volt, csak a hent és sose kell tárazni :D”

    hehe, még mindig vannak, akik szerintem az ST csak hent volt:)

  7. A 2 egy borzalom volt, nem volt olyan jelenet, ahol egy képen mutatták volna a bogarakat, és az emberek. Csak lőttek a semmibe, a háttérben meg piros lámpák világítottak :)

  8. Az ST az egyik legjobb scifi amit valaha láttam:) és köszönet Verhoevennek a brutalitásáért is! A 2 nem animációs film volt?

  9. a starship troopers könyvben jobb, mert ott egy háborúellenes szatíra. a filmben meg ticsunghegyet csináltak belőle…
    amúgy john woo-ban a stranglehold a menő.

  10. A Starship Troopers kettő elég gyenge volt, bár elég rég láttam. Nem csoda, hogy videóra jött ki… Valamiért nekem ALIEN 3-ra emlékeztetett:S

  11. Én úgy tudom, hogy van Starship Troopers sorozat, vagy akart lenni és a második az a sorozat első része volt. Engem idegesített az első rész, hogy ott nyomulnak gyaloglosan meg minden és harci járművekbe nem tudnak belepattani , de egy jelenetben meg szétbombáztak mindent , érdekes, szóval jó film…lett volna, ha ez nem idegesít

  12. Semennyire nem tetszett a 2. Semmi nem volt benne a világból, a párhuzamosan futó szálakból, az iróniából, csak egy gyatra “egyrefogyatkozunk” sztori. Fújfúj.

  13. Szerintem a ST2 igenis megfelelő volt. Az egyet se lehetett nagyon komolyan venni, hiszen már mikor készült akkor is banális története volt – egyedül a StarCraft volt amivel összelehetett kötni – a kettő pedig igenis jó folytatás volt, kifejezetten szórakoztató pop-corn film. Nem is lehetett többet várni tőle, de azt amit igen azt teljesítette. Ne hasonlítsuk egy igazi nagy sci-fi-hez se, de amilyennek sikerült, elfogadható volt.

  14. Azt aláírom hogy a könyvtöl nagyon eltér az ST de így önmagában egy korrekt akcíó sci-fi, viszont a kettő még ezt a szintett sem tudja megütni , ha nem lenne az első rész akkor az az ST2 egy gyenge Alien koppincs lenne, így viszont csak sz*r.

  15. Úgy látom itt mindenki csak a Starship Troopers-szel foglalkozik, akkor én lázadozok az ázsiai remake-láz ellen (Shutter, The Eye, Tale of Two Sisters, amik így hirtelen beugrottak). Úgy néz ki, most John Woo legjobb filmjeit dolgozzák át ABC sorrendben, nem nagyon kellene. A The Killer nemcsak Woo rendezői pályájának, hanem az akciófilmeknek is az egyik legékesebb darabja, szentségtörés ehhez a filmhez hozzányúlni. Éljenek a gatyi remake-k és a feleslegesen kikényszerített folytatások, úgyis ez kell a jónépnek. Egy “ilyen” helyett inkább adnának pénzt tíz függetlenfilmesnek, akkor mindjárt jobban járnánk.

  16. nemtom az alapjan amit heinleinrol tudok, a konyv egyaltalan nem szatiranak volt szanva hanem verkomoly irasnak. kicsit militarista es nagyon naci volt az oreg tudtommal, de ketsegtelenul iszonytato jo iro (lasd meg wagnert mint parhuzamos karaktert :) kb az egyetlen konyv volt ami elgondolkodtatott azon hogy a hadsereg a mero vedelmi erejenel tobbet is nyujthat, esetleg be kene allni. persze hamar elmult, kulonosen a magyar nephadsereg sorozoormesterei lattan :D es ott meg csak nem is nok vezettek a csapatszallitokat sem .)

  17. Hello!
    Nem tudjátok mikor jön ki a ST3?
    megkösszöném ha el tudnátok árulni…
    köcce
    Ball

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.