Heti mozi bemutatók: október 11.

Lássuk a héten mi a kínálat:

  • Csillagpor (Stardust) – A sztármennyiség ellenére is bukta volt odakinn ez a Gaiman regény feldolgozás. Azért lehet meg kéne nézni, de még nem döntöttem el.
  • A kaptár 3. – Teljes pusztulás (Resident Evil 3: Extinction) – Teljes pusztulás, Jojovics, nem annyira jó 2. rész, lepukkant Las Vegasos harmadik viszont. Egy olcsó napon beiktatós részemről, akármilyen szar.
  • Színes fátyol (The Painted Veil) – Na erről szinte semmit nem tudok, de Edward Norton és Naomi Watts neve miatt pár ember úgyis megnézi, vagy nyilatkozik róla kommentben mert már látta.
  • 4 perc (Vier Minuten) – Egy gyilkos lányról és egy zongoratanárról, német film.
human
írta
2007. 10. 11. 20:23
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: október 11.” bejegyzéshez

  1. o-ó, 4 kötelező film.

    a resi3 egy vadállat (tudom, egyszerű vagyok, de a gagyi 2. után dvd-n megvevős)

    a stardust mozibanézős.

    a painted veil szép film lett – és a 4 perc meg erős európai.

  2. Kár hogy a Stardust anyagilag megbukott mert nálam az év egyik legjobb filmje perpill… kíváló szereplök, sztori, zene, minden ott van. És télleg mozibanézös (MOM-ba megy feliratosan).

  3. Tegnap eljutottam moziba, és megnéztem a Csillagport. Azt kell mondanom, nagyon jól döntöttem. Aki kicsit is szereti ezt a stílust, és a fekete humort, az feltétlenül nézze meg moziban!A pénztáraknál való bukását én pedig betudom, a rossz márketingnek, és a film kétoldalúságának, míg a történet és a képvilág inkább a fiatalokat vonzaná a mozinkba, addig a film sötét humora, inkább az idősebb korosztályt célozza meg. Szóval bátran nézzétek!

  4. A The Painted Veil-re nekem tegnap sikerült sort kerítenem, egészen véletlenül. De milyen jól tettem, h megnéztem. Nagyon szép film, elég sokat könnyeztem :) Nekem Edward N. amugy is nagy kedvenc (az Amerikai História X. óta pláne), sztem miatta indítottam el. A sztori nem bonyolult, asszony félrelép, a férje (bakteriológus) megtudja és “bosszuból” elviszi Sanghajba ahol eltávolodnak majd közelkerülnek a kolera járvány idején…Kb ennyi, de akinek bejön a drasztikus környezetben való érzelmeskedés, annak be fog jönni.

  5. A stardust egészen kiváló, nyilván törekedni kell a feliratos verzióra, de Ricky mester még így is kiváló mellékszereplő volt :-)

  6. Csatlakoznék az előttem szólokhoz, ez a Stardust tényleg egy jó film, nekem nagyon bejött.

  7. Én a Stardustot nagyon vártam, de előre tudtam, hogy bukni fog. Fantasy film kampány nélkül :)

  8. Stardust – valóban bukás, de a forgalmazó hibája (gyenge trailer stb.) nem a filmé. Amúgy fantasy-t nem utálóknak ajánlott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.