Brutáljó olcsó dvd-k

Most komolyan, a szinkronos Utolsó cserkész és a Szemtől szemben (egylemezes, szal csak a film) csak 1192 forintért? Ide süllyedtünk? Bár a Cserkészt én csak HD-n szerzem majd be mert már vagy 5 warezban megvan, de a HD majd megéri, azért a Heat most beficcent ennyiért. Fórum Hungary leértékelés amúgy, még 20% lejön a dvdkből (rengeteg jó film van olcsóbban. Minél drágább a lemez annál többet jelent a 20% ugye). Pl intersparban akaszthatod le, vagy az xpress-en (ez utóbbi oldalán most nem találom az akciót).

human
írta
2007. 10. 12. 22:43
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Brutáljó olcsó dvd-k” bejegyzéshez

  1. Ez most a dvd fesztivál alkalmából van. Hasonló mint a moziünnep csak ez dvd-s cucc, most indult és október végéig van csak ez. volt már tavaly is meg tavalyelőtt is ugyanígy októberben. neten rákeresel találsz róla infot.

  2. Valaki erősítsen meg legyen kedves, hogy vmelyik dvd-s újsághoz valóban a Lucky Number Slevin dvd-t láttam 360 ftért, és nem csak haluztam az egészet :D

  3. Igen??? És akkor mit szóltok a 25FT/DVD-hez??? Auchan meg társai… Voltak azért jó címek is, de ennyiért vettünk mind1ikből…

  4. Azt hittem, hogy a cserkészt az eredeti szinkronnal szereted, sztem még (sajnos) jó pár évet kell várnod,amíg kijön hd-n(szinkronnal).

  5. aeon: már nem azért, de kinn a nagyáruházakban ugyanígy megy. Escape from NY 2 lemezes extra 5 dolláérét meg ilyenek. Max ott a nagy számok törvénye alapján a drága lemezekből is több fogy, mivel 30* annyi ember közül kerülnek ki a vásárlók.

  6. Igen az van rajta, csak írtad hogy neked nincs meg dvd-n, mert hd-ban akarod megvenni.HD-ban nem hiszem hogy a közeljövőben megjelenik szinkronnal, vagy neked jó eredeti hanggal is ?

  7. hát, most, hogy aludtam rá, már bánom hogy otthagytam :)

    persze h jó eredeti hanggal is, de lehet meg kell venni ezt a dvd-t jól mégis. ha még lesz szerdán akkor lehet beficcen.

  8. HI: ez nem olyan egyszerű. a fajlagos költségek nálunk sokkal magasabbak, mivel jóval kevesebb példányszámot lehet egy-egy címből eladni, szinkront és feliratot kell tenni rá, magyar borítót kell készíteni hozzá, külön reklámkampány, stb. ezért az árrés is jóval kisebb, mint külföldön (pl. az amazon simán keres 30-40-50%-ot egy filmen, míg nálunk 10-15%-os árréssel dolgoznak a kiadók).

    és mégis, az akciós dvd-k iránti érdeklődés jóval alacsonyabb, mint itt, mert az emberek hajlandók pénzt adni a minőségért. nálunkl az a fontos, hogy legyen rajta szinkron és minél olcsóbb legyen. a film nem is számít. ezért fogynak tízezrével a “gagyik a gatyában” szerű 99ft-os szarok.

    mondjuk, a magyarországon rekordsebességgel lezajlott tendencia külföldön is érzékelhető: az új megjelenések ára ott is folyamatosan mérséklődik, ezzel szemben a kiszerelések is egyszerűsödnek.

  9. Nálam ami kötelező volt, most így olcsón az a Majdnem híres dupla lemezen rendezői változat 1500-ért, és a JFK Nyitott dosszié szintén dupla rendezői 2300-ért!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.