Charlie Wilson’s War bemutató (Sorkin forgatókönyv!)

Remélem de nem hiszem, hogy mi is láthatjuk az amcsi bemutatókor, de ez a trailer tetszik. Még így is, hogy Julia Roberts… Szóval a remények magasan azért. Először is ebben a 2 percben jó a zene, jók a dumák, és meg Philip Seymour Hoffman is szerepel. Na és a forgatókönyv író Aaron Sorkin (mester). Mondjuk egy könyvből, amit lehet el kéne olvansi? Na majd a film után vagy ilyesmi. (HD trailer meg a yahoonál)

8 hozzászólás a “Charlie Wilson’s War bemutató (Sorkin forgatókönyv!)” bejegyzéshez

  1. Hanks néha igazán jó öltönyökben mászkál. És tetszik ez a Hanks-Hoffman-Roberts “triád”.

  2. Huh, ez nagyon nem jött be. Hanks-et nagyon bírom, de amit a Da Vinci-kódban művelt, az valami fertelmes volt. Nem akarok elhamarkodottan ítélekzni, de ez az előzetes se azt bizonyítja, hogy nem indult el a lejtőn. Julia Roberts hatalmas körülrajongását sosem értettem, a story se vágott földhöz, tipikus Oscarra gyúrt filmnek tűnik. Azért meg fogom nézni, de elég alacsony elvárásokkal.

  3. Bejövős ez! Kiváncsi leszek visszatér e Hanks…(megjrgyezném a Forrest Gumpban is volt Hendrix-től az All along the Watchtower szóval ez talán jó jel:))

    “Bet a lot of people make that mistake… -No.” :)

  4. Ha már Sorkin-t megemlitetted, akkor legalább Mike Nichols nevét is meg kellett volna. Engem pl. az ő neve ezzel a filmmel kapcsolatban jobban vonz, mint Sorkin-é.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.