A t.a.T.u.s. film bemutatója

De most komolyan, kell ez? Micha Bartonnal? Igen, a leszbi marketinggel berobbanó zenekarról van szó, róluk készül film. És nem róluk. Ámuljatok és bámuljatok a csatolt mozgóképen.

human
írta
2007. 10. 18. 13:09
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “A t.a.T.u.s. film bemutatója” bejegyzéshez

 1. Nem azér de ennek mi értelme? Max kábelre vmi esti órában ha nincs más akkor berakhatják. Ki fog ezért pénzt adni h megnézze? Ja és honna van a pénz rá? Nem hinném h ép eszű szponzor adna erre pénzt…

 2. Aha, szóval ezek is élnek még?! :D

  Én nem bírtam végignézni a trailert, de ez valami életrajzi film akar lenni vagy mi a manó?? Mellesleg halott ügy..

 3. uTomi: Már megint jössz a szokásos baromságaiddal. Ízlések és ficamok, tudod. Én legalább nőkre verem, tán majd Neked is sikerül egyszer. Másfelől, nem azt mondtam, hogy ez mekkora movie lesz, mert szerintem is csúnyán hasalni fog, szóval hagyd az Oscar-hipotézist. Te majd verheted a Hitmanre. Egészségedre.

 4. De ezek már rég a ranglétra alján vannak, amikor kijött az első két számuk és nagyon nyomták őket akor még tini picsák elmentek volna rá országszerte, de most??? azota ők felnőttek és szégyellik a sötét multat:) ui: hülyék nemhogy Tokyo Hotel filmet csinálnának szarrá keresnék magukat

 5. Nem a zenekarról szól: http://imdb.com/title/tt1046171/

  “Már a neten a Finding t.A.T.u. című, Amerikában jövőre mozikba kerülő film nem hivatalos, majdnem négyperces előzetese. A film egy amerikai és egy orosz csajról szól, akik összeismerkednek egy t.A.T.u. koncerten, egymásba szeretnek, de kapcsolatuk később tragikus fordulatot vesz. Az amerikai lányt a szélesvásznon most debütáló Shantel VanSanten játssza, az orosz lány Mischa Barton lesz, aki már a Narancsvidék-ben is próbálkozott saját nemével, amikor összejött a szexi bárpultossal, Alexszel.”
  (origo)

 6. Uhh, hát én sem bírtam végignézni a trailert, mert nagyon unalmas. Ezt nem gondolták át rendesen sztem.

 7. Emberek! Én olvastam a könyvet…ami alapján csinálták ezt a filmet,és higgyétek el ennél sokkal jobb dolgok is vannak benne! :P Csak figyeljétek majd meg!!!!!!!!!!! Ezek viszont tényleg a legbénább képek a fimből.De én tuti megnézem mert érdekel ha ti nem hát akkor nem.
  Na sziasztok

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.